Pikmin GO bliver til Pikm...

Vind Pokémon Brilliant D...

Ny trailer for Pokémon L...

N-Tonight #10: WarioWare:...

Advance Wars 1+2 Re-Boot ...

A Boy and His Blob genudg...

Må vi præsentere: Ninte...

Tunche annonceret til Swi...

Lanceringstrailer for Dyi...

Sora afsløret som sidste...

Switch Online

Alternative nyheder

Spilmusik

Tetris 99

Mario Party Superstars

Nintendo Direct

Switch Friend Codes

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Metroid Dread

V: Gameboy Advance SP ags...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Anden DLC-pakke til Hyrule Warriors: Legends udgives i næste uge

Skrevet af KJ85 - 23-06-2016 11:56

Det er ikke meget mere end en måned siden, at Hyrule Warriors: Legends modtog sin første DLC-pakke i form af Master Wind Waker-pakken, men allerede i næste uge forventes den næste pakke udgivet. Det står klart efter en opdatering af spillets japanske hjemmeside, der afslører, at Link’s Awakening pakken er klar til download d. 30. juni.

Link’s Awakening-pakken bliver som annonceret tidligere tilgængelig på både 3DS og Wii U med varierende indhold, og i det følgende gennemgår vi det nye.

Først og fremmest har vi den nye spilbare karakter, og det bliver Marin, der kæmper med Sea Lily's Bell som våben. Marin bliver tilgængelig i begge versioner af spillet.Næste ting på listen gøres også tilgængelig på både 3DS og Wii U, og her er der tale om et nyt våben til Linkle, som nu vil kunne kæmpe med Pegasus Boots som sit våben. Har man ikke erhvervet sig The Legends Character Pack, så vil Linkle blot have dette våben til rådighed og ikke hendes originale crossbows.I 3DS-version tilføjes også et nyt Adventure Map baseret på Koholint Island. På kortet kan der selvfølgelig findes nye Heart Containers og Golden Skulltullas, men det er også her man får de stærkere udgaver af Marins klokke og Linkles støvler. Der foruden kan man finde endnu stærkere våben, nye kostumer til visse karakterer og nye My Fairy-kostumer.Som omtalt i afsnittet ovenfor, så er der på det nye Adventure Map, stærkere våben, og det er angivet med et + ud for et våbens level. Disse våben er selvfølgelig kun med i 3DS-versionen, og de tilhører to elementer i stedet for et..


I 3DS-versionen tilføjes også 16 nye kostumer til de spilbare figurer, og dem skal man selvfølgelig skaffe på det nye Adventure Map. Herunder kan nogle af dem ses.Det sidste indhold i pakken er 16 nye My Fairy-kostumer, som ligeledes skal skaffes på det nye Adventure Map.Foruden DLC-indholdet, så vil en gratis opdatering hæve den maksimale level for figurerne på 3DS, og der er nu udsendt en trailer, som bekræfter DLC-pakkernes udgivelse i Europa d. 30. juni.Link’s Awakening-pakken kan købes for 52,50 kr. til 3DS, 37,50 kr. til Wii U og 67,50 kr. til dem begge. Der foruden indgår den selvfølgelig ved køb af Season Pass, og fra torsdag i næste uge skulle det altså blive muligt også at købe sådan et til Wii U for 75 kr. Ligeledes sættes The Legends Character Pack nu til salg på Wii U for 90 kr., så man kan få de nye spilbare karakterer fra 3DS-versionen uden at erhverve sig det spil.

Hvad synes du om denne omgang DLC, og er det noget du skal have?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-06-2016 12:00

Det er egentlig ikke specifikt annonceret til lancering her i næste uge, men jeg går stærkt ud fra, at det er en verdensomspændende udgivelse. Det mener jeg, at det plejer at være med DLC til de her spil..
0
1ups givet

#2 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

23-06-2016 14:25

Det var ihvertfald verdensomspændende sidste måned. Jeg glæder mig så meget til Marin og Linkle's nye våben ser bare for fedt ud. Og hævede levels. Det var da på tide Smiley
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-06-2016 17:46

Nyheden er nu bekræftet af NoE, og en trailer er blevet tilføjet Smiley
0
1ups givet

#4 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

23-06-2016 17:57

Omg, hvor er det grinern at Marin bruger Wind Fish i sine angreb XD
0
1ups givet

#5 - Keepcalmandplay

Level: 7 (Korok)

25-06-2016 15:55

Jeg glæder mig helt vildt til at spille som hende! Elsker når de overrasker på den måde..

Det er det jeg syntes der gør DLC godt, jeg er træt af at man skal hente DLC som en slags "det var den eneste måde vi ku gøre spillet færdig" måde.. Lige som det dragonball spil til 3ds.. Det var lidt pinligt at de skulle opdatere plus dlc for at få det færdigt..
0
1ups givet