Vind Pokémon: Let’s Go...

De nominerede titler til ...

Første trailer for Detec...

Diablo III: Eternal Colle...

Se N-Tonight #5 i aften k...

Katamari Damacy Reroll an...

Hollow Knight får en fys...

Youtube-app kan nu hentes...

Kom og mød crewet på Fr...

Tre nye spil føjes til N...

Pokemon GO eller civiliza...

Alternative nyheder

Pokémon GO

Switch - spilrygter og sp...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Ny trådløs N64 controll...

Pokémon Let's Go, Pikach...

Feedback på ny side

Super Smash Bros. Ultimat...

B: Mario Tennis Aces til ...

Tilbudstråden

K: Tomodachi life

S: Nintendo switch

martinmartins salgstråd

Danske Sonic-tegnefilm s...

LF: Pokemon Platinum

K: Mario Kart Wii

K: Billig 2ds / 3ds

SOLGT

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Animal Crossing kommer til Switch i 2019

Skrevet af KJ85 - 14-09-2018 02:29

Luigi’s Mansion 3 var ikke den eneste store annoncering, som Nintendo havde i ærmet til nattens Nintendo Direct, for præsentationen blev sluttet af med maner, og et nyt Animal Crossing blev annonceret til Switch. Det skete i forlængelse af annonceringen af Isabelle som ny figur i Super Smash Bros. Ultimate, og herunder kan du se annonceringsvideoen for spillet, der tilsyneladende arbejdes hårdt på at få ud til folket.


Havde du forventet annonceringen af et nyt Animal Crossing i nattens præsentation, og er det overhovedet en spilserie, som du gider at beskæftige dig med?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Retrolasse

Level: 14 (Inkling)

14-09-2018 10:01

Jeg har aldrig rørt serien, men kender lidt til den.Tror ikke det er mig, men en stor annoncering for fans af serien Smiley
0
1ups givet

#2 - Nemy

Level: 23 (Skree)

14-09-2018 10:25

Det er en annoncering jeg har ventet længe på Smiley Helt sikkert et førstedagskøb!
0
1ups givet

#3 - ChampionOfWhat

Level: 16 (Space Pirate)

14-09-2018 12:50

Endelig! Hsr ventet længe på det her! Håber godt nok at der kommer en god onlinedel i spillet. Kunne være fedt med online community events!
0
1ups givet

#4 - Marddos91

Level: 12 (Fire Keese)

15-09-2018 00:54

Jeg har svært ved at se, hvorfor folk er så oppe at køre over den her titel. Hvad er det helt præcist, der er så tiltalende ved disse spil?

Jeg havde et af spillene til 3DS for nogle år siden, men jeg blev ikke rigtig fanget. Havde svært ved at se formålet med spillet, hvilket er uændret den dag i dag.
0
1ups givet

#5 - AND

Level: 35 (Lakitu)

15-09-2018 12:53

AND'en har ikke været med siden det aller første spil i serien til Gamecube. Det var til gengæld også et super hyggeligt spil; min eneste anke var nok - dengang - at det godt kunne føles lidt tomt. Var der andre end mig, der havde den oplevelse?

For mit vedkommende er spillet nok lidt for meget af en tidsrøver til, at jeg rigtig kan overskue det (lidt ligesom de fleste RPG'er), men jeg kan godt lide konceptet med, at man opbygger er lille virtuelt liv i de super hyggelige områder, som spillene foregår i.

Ellers var mit største kick ved det originale, at årstiderne skiftede og at der skete specielle ting på mærkedagene. Den form for 'liv' i et spil vækker altid min interesse.
0
1ups givet

#6 - Nemy

Level: 23 (Skree)

15-09-2018 14:43

#5 Havde det på samme måde med det første spil. Det var ligedele super hyggeligt og ligedele tomt. Måske fordi, at der ikke rigtig var den samme mulighed for at spille sammen med andre, som der har været i de senere spil.

Switch-versionen bliver for mig den ultimative oplevelse fordi jeg både kan have det med på farten, men også spille det derhjemme på fjernsynet. Jeg synes de håndholdte versioner har manglet sidstnævnte for helt at fange den hygge jeg havde med første titel Smiley
1
1ups givet

#7 - Krisp

Level: 17 (Deku Baba)

16-09-2018 19:53

#1: Samme her. Har aldrig rørt Animal Crossing, men der er da en del hype omkring det. Så mon ikke jeg ender med at kaste mig ud i det, når det kommer til Switch. Smiley
0
1ups givet

#8 - Jonezy

Level: 16 (Space Pirate)

17-09-2018 19:43

Ved sgu ikke rigtig... Jeg røg med på New Leaf og hyggede mig fint et stykke tid indtil det bare begyndte at føles som arbejde at grave nye fossiler op og tjekke butikkerne for ting man kunne bruge hver dag.

Men det er sgu også charmerende at leve et lille dobbeltliv i en lille hyggelig by med kære dyre naboer. Kan huske at jeg havde en myresluger nabo som var vildt flink og gav mig al muligt.
0
1ups givet