A Memoir Blue udgives 24....

Hvad ønsker du fra Ninte...

Elasto Mania Remastered u...

N-club Streams: Uge 4

N-cast #118: Årets spil ...

Første kig på Pocky & R...

Første trailer for GTA: ...

WRC 10 udgives 17. marts

Dying Light 2: Stay Human...

Ny trailer for LEGO Star ...

Switch Online

Pokémon Legends: Arceus

Mario Kart Tour

Film med videospilsrefere...

Tetris 99

Bayonetta 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Kirby and the Forgotten L...

Pokémon Unite

Wii U

Tilbudstråden

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Anmeldelse af Scribblenauts

Skrevet af Mr. Mario - 02-11-2009 18:22

Kristian Mols er klar med en nye anmeldelse. Denne gang er det DS-titlen Scribblenaut, som mange har set frem til. Titlen skulle nemlig efter sigende love, at det kun er din fantasi som sætter grænserne.

Klik dig ind på anmeldelsen via nedenstående link og find ud af, om spillets grænser virkelig sættes af din egen fantasi, samt om spillet ellers er værd at investere i.

Anmeldelse af Scribblenauts

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

02-11-2009 19:55

Jeg selv har ikke spillet, men tænket om der er nogen der har prøvet denne løsning?
http://www.penny-arcade.com/comic/2009/9/23
0
1ups givet

#2 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

02-11-2009 19:57

^ Har ikke prøvet det, men hvis det virker... Lol.
0
1ups givet

#3 - Malte Schmidt

Level: 1 (Goomba)

02-11-2009 20:10

Jeg har prøvet det.Smiley Man kan faktisk godt skrive Starite og der kommer skam også en frem, men du vinder ikke banen ved at tage den.Smiley
0
1ups givet

#4 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

02-11-2009 20:25

Men det er da vist noget med, at man kan tage et håndjern, og så en beholder af en art (en kurv eller en sodavandsautomat), sætte den ene ende af håndjernene på Stariten, og så putte den i beholderen, hvorved man så kan tage beholderen ned til sig, og tage Stariten ud Smiley
0
1ups givet

#5 - Kristian Mols

Level: ()

03-11-2009 07:03

ellers prøv chain eller net ;p
0
1ups givet

#6 - Arne aka Den gamle

Level: 2 (Keese)

03-11-2009 08:03

Ja, Lukas, det kan man godt. Jeg har selv afprøvet det, men hvad er lige udfordringen, hvis man hele tiden bruger den samme (lette) løsning?

I øvrigt virker den ikke i alle tilfælde - der skal være plads til automaten ved siden af den starite du vil hægte på den Smiley
0
1ups givet

#7 - Goldenpie

Level: 1 (Goomba)

03-11-2009 11:17

Ja det er den nemmeste løsning. Men også den kedeligste Smiley

Elsker simpelthen det spil. Super nemt at gå til, og passer perfekt til håndholdt, da man lige kan tage det frem når man har 10 min eller en time. Enten for at fjolle rundt ( Julemanden på skatebord med cykelhjem og granatkaster vs en ork med fluesmækker Smiley), eller for at løse en gåde eller to
0
1ups givet

#8 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

03-11-2009 15:04

ja det er et af de slags spil hvor du er nød til selv af stille udfordringer eller selv gøre det svære for dig selv.

og for mine side der det spild af penge, da jeg let kan gøre de ting uden et spil.
0
1ups givet

#9 - Goldenpie

Level: 1 (Goomba)

03-11-2009 21:05

Nu er det jo kun den løsning der ødelægger spillet og gør det nemt. Men det problem er skam ikke svær at gå udenom. Det er jo kedeligt at skrive de samme to ord hver gang. Så nej, man er langt fra nødt til at stille udfordringerne selv. Så synes det er synd at afvise denne guldklump på det grundlag. Og i mange af banerne skal man løse en gåde før stariten dukker op.
0
1ups givet