Destroy All Humans! annon...

Hvad får du ud af at Nin...

Ugens Downloads: Uge 14 2...

Nintendo annoncerer Pac-M...

Miitopia modtager ny trai...

Større opdatering udgive...

E3 2021 afholdes digitalt...

Gameplay-trailer viser me...

Nintendo eShop highlights...

Ugens Downloads: Uge 13 2...

New Pokémon Snap

Hvorfor siger man at Mari...

Nintendo Switch

Bøger

Nindie Klubben

Mario Kart Tour

Monster Hunter Rise

Annonceringer af annoncer...

Spil på vej til Switch

Dit seneste køb

K: Wii spil

S: Switch skuldertaske (g...

Tilbudstråden

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

K: Wii remote plus

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Anmeldelse af Super Mario Bros. 3 til Virtual Console

Skrevet af Linda B - 11-06-2008 12:39

Så er den tredje del af Super Mario Bros. VC anmeldelses-serien her. Denne anmeldelse af Super Mario Bros. 3 til Virtual Console er også skrevet af CAPTAIN N.

Anmeldelse af Super Mario Bros. 3 til Virtual Console

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

11-06-2008 14:03

... Let me get this straigth.
I har anmeldt Super Mario Bros. 3? Hvorfor?
Jeg mener, hvorfor pokker anmelde et spil som alle kender og elsker?
Jeg kunne da ikke i min vildeste fantasi tænke "hmm... SMB. 3... Skal jeg købe det? jeg ved jo ikke om det er godt".
You get the idea. Hvorfor fortælle alle N-clubs brugere og gæster noget, de allerede ved? Med alt det lort der udkommer til VC og Wiien selv burde N-club sgu hellere få fingrende i de spil, og styre folk mod de mindre kendte men rimelig gode spil, og holde dem fra de dårlige, ikke bare tænke "nå, hvilket spil kender alle... ah, her, SMB. 3".
selvfølgelig forlanger jeg ikke at i anmelder alle spil til Wii og VC, nej da, men for guds skyld, anmeld noget andet end stortitler!
Jeg var virkelig glad da jeres Bleach til NGC anmeldelse kom på nettet, for det var et spil jeg havde interesse i men som jeg ikke kendte så meget til. I reddede mig 400 danske kroner der, men nu anmelder i kun stor titler, spil som vi ved er gode.
Be creative. send Zøvnig ned i Toys"R"us, bed ham om at tage et spil han ikke kender, og anmelde det.
Som kronen over værket burde de også få fingrende i nogle hypet spil som er dårlige. Sega Superstar Tennis og nogle af SEGAs "arcade to Wii" ports ville være et godt sted at starte.
Men nej, ikke flere anmeldelser af stor titler! Vi har ikke brug for at N-club fortæller os at Mario spil er gode.
nogen der er enige? eller er jeg bare et frygteligt brokkehovede?
0
1ups givet

#2 - Moses

Level: 3 (Koopa-Troopa)

11-06-2008 14:22

jeg elsker det spil det var det der gav mig "kærligheden" til nintendo og mario Smiley bedste spil ever
0
1ups givet

#3 - Junder

Level: 2 (Keese)

11-06-2008 14:31

Hold kæft, Tude Tony Smiley (Shajita)
0
1ups givet

#4 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

11-06-2008 14:32

Enig med jer begge.. Smiley
0
1ups givet

#5 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

11-06-2008 16:29

Jeg forstår ikke hvorfor man anmelder et spil, der udkom for 20 år siden.. Men det er nok bare mig.

Hvis det var fordi man mente, at det gør en forskel at spillet udkommer til Virtual Console, så ville det give mening. Men eftersom spillet er en tro kopi af den gamle Famicom / NES-version, så forstår jeg det ikke.

Puha.. Det her nye SMB 3 lyder godt nok godt - jeg må hellere finde det i EB Games et sted... Nå øh, det forlod handlen for 15 år siden - Der var jeg nok lidt sent på den.
0
1ups givet

#6 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

11-06-2008 16:31

Nu må jeg lige dobbeltposte, hvilket jeg selvfølgelig er ked af.. Men hvorfor ikke anmelde et af de (knap så) nye WiiWare-titler? Dem har I ikke rørt på siden, så der må jeg lige vise mine frustrationer.
0
1ups givet

#7 - Mecha_tails

Level: 2 (Keese)

11-06-2008 19:56

Captain-N er og bliver en f..... Smiley virkelig nedern af ham og lave en anmeldelse af det her spil Smiley kom igen!!!
0
1ups givet

#8 - Krasso

Level: 1 (Goomba)

11-06-2008 20:39

Michael - jeg er så evigt enig med dig! Smiley

Anmeld dog WiiWare titlerne istedet for det gamle t*s der.. >_>
0
1ups givet

#9 - LinkTheWindWaker

Level: 21 (Paragoomba)

11-06-2008 21:13

Tag det roligt, folkens. Hvis I gerne vil anbefale et mindre kendt spil til andre, kan I oprettet et forumemne og dele jeres meninger.
0
1ups givet

#10 - NeLo

Level: 1 (Goomba)

11-06-2008 21:22

Geloka og Michael, vær glade for at de overhovedet gider at anmelde nogle spil. De bruger deres fritid på det. (Tror jeg)
0
1ups givet

#11 - Linda B

Level: 13 (Baby Dodongo)

11-06-2008 21:36

Jeps, alle der arbejder som crew herinde tager tiden ud af deres fritid.
WiiWare har vi planer om at anmelde spil indenfor, vi snakker i øjeblikket om, hvordan skabelonen skal være.
0
1ups givet

#12 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

11-06-2008 21:50

Som nævnt før er det lidt underligt, I bliver ved med at rate gamle spil, som alle elsker. SmileyI skulle tage at reviewe Metroid Prime 3 eller noget. ><
0
1ups givet

#13 - Freffe

Level: 1 (Goomba)

11-06-2008 22:10

Det her er på ingen måde for ikke at rose N-Club, men i sidste ende findes der jo også andre sider med anmeldelser, og sider, der anmelder spillene mere eller mindre lige så snart, de udkommer.
Det gør N-Club også i henhold til nogle spil men ikke alle. Det kan de jo ikke nå. Så en anden tilgang til det er jeg i hvert fald personligt glad for.
Jeg selv havde da ikke gennemført SMB3 før for nylig, så mon ikke der er et par stykker, der ikke har gennemført det endnu?

Jeg er helt enig med LTWW og Nicolai; man skal passe på med at kræve for meget af en side, der ordner alt i fritiden og på egen regning. Selvfølgelig må man foreslå noget, men ligefrem at gå så langt som til at brokke sig, det kan jeg ikke forstå. Man må bare tage, hvad man kan få engang i mellem.
0
1ups givet

#14 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

11-06-2008 22:18

Jeg synes så tilgengæld, man er ved at nå det punkt at det er for useriøst, at man skal vente to måneder (and still counting) på at få sig en relevant anmeldelse. Den sidste var om Mario Kart Wii.

@Freffe:
Nu var SMB3 så også det andet mest solgte NES spil, så hvorvidt folk ikke engang har prøvet det endnu - ja, det er en fejl i opdragelsen, for at overdrive en smule.
0
1ups givet

#15 - Freffe

Level: 1 (Goomba)

11-06-2008 22:41

Tjah, det handler jo om meninger, naturligvis, og nu er jeg også en forholdsvis ny gamer, men ikke desto mindre er der vel også et par andre stykker af dem.
Jeg kan sagtens se, hvad I mener med, at der er mere relevante spil, men de her tre anmeldelser af de klassiske Mario-spil er jo, så vidt jeg ved, ment som et 'nostalgitrip', og jeg synes da i hvert fald ikke, Captain N fortjener noget skæld ud.

Jeg vil ikke lyde som nogen beskytter af N-Club (omend jeg måske gør det Smiley). Min kritik var skam ikke sigtet mod dig, Michael, eller såmend nogen anden direkte. Det var mere manglen på respekt, der kan gå mig på.
Men nok om det. Jeg trækker ikke i land, men igen, min kommentar var ikke sigtet mod nogen direkte, og det skulle jeg måske have udtrykket lidt tydeligere Smiley
0
1ups givet

#16 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

12-06-2008 12:13

None taken.

Nej, "Captain N" fortjener ikke at blive bashet for det - Nærmere det omvende (nu kan det så diskuteres hvor gode jeg synes hans anmeldelser er).

Tilgengæld er det super ærgeligt, at N-Club har så stort et crew, der bl.a. består af fire skribenter, to anmeldere og tre, der åbenbart bare er "crew" (hvadend det så skal betyde).

Hvordan kan det være at i hvert fald mindst _seks_ mennesker ikke kan finde tid til rent faktisk at gøre det, de har fået til opgave her på N-Club - nemlig at skrive nyheder / anmeldelser? Og det er i hvert fald ikke fordi der ikke sker nok, man kan skrive om - for det gør der.

Gulerodstiden er endnu langt fremme i sommerferien, så den undskyldning kan ikke bruges endnu.
0
1ups givet

#17 - Freffe

Level: 1 (Goomba)

12-06-2008 12:41

Jamen helt sikkert, der kunne skam godt være mere aktivitet fra crewet. Jeg vil bare ikke kræve for meget fra dem.
Det er ikke for meget at kræve mere relevante anmeldelser, men som jeg allerede har skrevet, ser jeg det på den vis, at man bliver nødt til at tage, hvad man kan få eller smutte, hvis ikke man kan lyde lugten i bageriet.
På den måde bliver N-Club også nødt til at skrue op for aktiviteten, for ellers mister de jo brugere.
0
1ups givet

#18 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

12-06-2008 13:24

Jeg synes man har al ret til at kræve det. Ikke at du har sagt det modsatte, men som skrevet længere oppe, så er det absurd at man kun får SMB- 2 og 3 anmeldelser (etc.) når crewet i forvejen ikke leverer en disse af nyheder.. Vi venter forhåbentlig lidt endnu med gulerødderne (gulerodstid, ref.)
0
1ups givet

#19 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

12-06-2008 15:15

OT: Er Gulerodstiderne og Agurketiderne to modsætninger? Smiley
0
1ups givet

#20 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

12-06-2008 15:37

Det har sådan set samme betydning. Den mest anvendte af dem er dog agurketid.
0
1ups givet