Sora-amiibo lander i hand...

Tre nye spil lander på N...

Tales of Kenzera: ZAU ann...

Lanceringstrailer for Out...

Ny trailer for anden del ...

Husk The Game Awards i na...

Another Code: Recollectio...

Prøv Suika Game ganske g...

Lanceringstrailer for A H...

Batman: Arkham Trilogy f...

Sonic

Fortnite

Fire Emblem Heroes

Spil på vej til Switch

Legend of Zelda: Tears of...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Glædelig Jul og Godt Nyt...

F-Zero 99

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

ARMS byder på adskillige spilvarianter

Skrevet af KJ85 - 18-05-2017 03:25

Før nattens præsentation havde Nintendo blot vist os, at man ville kunne spille kampe 1-mod-1 i ARMS, men det er naturligvis ikke den eneste spilvariant, og præcis hvad spillet kan tilbyde på dette punkt blev afsløret. Når spillet udkommer d. 16. juni vil det altså have otte forskellige game modes, og dem ser vi nærmere på her.

Under præsentationen havde Nintendo opdelt fokus mellem Versus og Multiplayer, men lang hen af vejen er dine spilmuligheder under disse termer nogenlunde ens, som jeg forstår det. Versus indeholder nedenstående spilvarianter.

  • Fight: Den helt traditionelle spiltype, hvor to spillere kan kæmpe om sejren 1-mod-1. Under kampene dukker bomber og healing-items med mere op, hvilket tilføjer nogle strategiske muligheder til slaget.
  • Team Fight: I denne variant er to spillere bundet sammen af en line, og de kæmper mod et andet hold af to spillere. Angreb kan ramme sin allierede, så pas på ikke at ramme din kammerat!
  • V-Ball: Dette er en form for Volleyball med en eksplosiv bold, som man skal slå ned på modstanderens banehalvdel. Det kan spilles 1-mod-1 såvel som 2-mod-2.
  • Hoops: Dette er en form for Basketball, hvor man i stedet for en bold skal kaste sin modstander gennem kurven for at score. Der kan scores 2 point såvel som 3 point alt efter, hvor man kaster modstanderen fra.
  • Skillshot: Her finder vi en sport, hvor det går ud på at ramme så mange målskiver som muligt, og disse dukker op på banen med kombattanterne på hver sin side. Det kan spilles 1-mod-1 såvel som 2-mod-2.
  • 1-on-100: Som navnet antyder skal man her ene og alene besejre 100 fjender, der dukker op en efter en.

  • ARMS Test & Training: I ARMS Test kan man forsøge sig med tilfældige ARMS-kombinationer og i Training kan man øve sig på forskellig vis gennem en form for tutorials.


Foruden ovenstående spilvarianter er der forskellige måder at spille multiplayer på, og dette kan man eksempelvis gøre lokalt i Grand Prix, hvor 1-2 spillere skal vinde 10 kampe i streg, før de står over for det endelige opgør i finalen. Her lader en særlig karakter til at vente, og måske der er mulighed for at låse op for denne kæmper?Vælger man at tage kampen online, så kan op til 20 spillere fordelt på 10 konsoller samles i en lobby til en omgang Party Match, hvor man gang på gang vil blive parret i tilfældige kampe med op til tre andre spillere. Vi må gå ud fra, at de fleste spiltilstande fra Versus vil optræde her – tilfældigt udvalgt eller måske valgt gennem indstillinger for lobbyen.Ranked Match er den anden valgmulighed online, og her er det de helt traditionelle kampe 1-mod-1, der dystes om point til ranglisten i. Vinder man, så forbedres ens rank og omvendt, når man taber. Mens man venter på at spille Ranked Match kan man frit deltage i hvilken som helst anden spilvariant for at holde sig varm.

Slutteligt er det muligt lokalt at forbinde op til otte konsoller trådløst til hinanden, samles i en lobby og spille op til fire spillere i samme kamp i eksempelvis Party Match.Hvad siger du til udvalget af spilvarianter i ARMS? Er der noget, som du ser særligt frem til at prøve?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

18-05-2017 08:41

arms er lige gået fra et interessant spil som i forvejden var et must til noget jeg virkelig glæder mig til jeg ser virkelig frem til at prøve alle de forskellige modes specielt volly ball modet ser ud til at kunne blive sjovt
0
1ups givet

#2 - zcream

Level: 13 (Baby Dodongo)

18-05-2017 22:36

Jeg må tilstå, at jeg på ingen måde har fundet dette spil interessant før nattens direct, men efter en solid præsentation, er jeg bestemt nødt til at give det en chance. Om jeg ender med at købe det er stadig uvist, men testen skal i hvert fald prøves af.
0
1ups givet

#3 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

19-05-2017 14:16

Jeg har været en del lunken, hvad denne titel angår og har været meget i tvivl om, at dette spil nogensinde skulle finde vej til min Switch. Med dette Direct er jeg dog begyndt at blive lidt mere varm på titlen.
0
1ups givet

#4 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

20-05-2017 14:27

Jeg er kun blvet mere sikker på, at jeg skal have spillet. Der har egentlig ikke været tvivl længe, men nu ser der virkelig ud til at være nok gods i det. Jeg glæder mig.
0
1ups givet

#5 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

20-05-2017 15:05

Tror ikke jeg skal have denne titel.
Har ikke købt et boksespil siden Punch-Out til min NES og det har jeg det egentligt helt fint med. Smiley


EDIT: Men misforstå mig nu korrekt. Jeg er skam glad for at Ninty laver en ny IP og at den bli'r taget så godt imod. Det er da skønherligt!
0
1ups givet

#6 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

20-05-2017 15:13

Jeg er mest spændt på at høre om, hvordan spillet føles uden motion controls. Motion controls fungerede glimrende ved eventet i Sverige i januar, men jeg tror, at hvis spillet for alvor skal have succes og få en følgerskare, så skal det kunne spilles og forblive sjovt uden motion controls.

Personligt kommer jeg nok ikke til at købe det. Tror ikke, det er noget, jeg vil finde sjovt i længden, men håber da, at jeg tager fejl.
0
1ups givet

#7 - Brocky

Level: 14 (Inkling)

24-05-2017 21:42

Jeg er all in på det her. Skuf mig ikke, Nintendo!
0
1ups givet