N-cast #116: Nostalgisk P...

Jackie & Daria-opdatering...

Du kan nu fortryde forudb...

Big Brain Academy: Brain ...

Pikmin GO bliver til Pikm...

N-club Streams: Uge 49

Næste Nintendo 64-spil t...

Så er årets pakkeleg i ...

Lanceringstrailer for Dis...

Hvad ønsker du fra Ninte...

Pokémon-tråd

Game Builder Garage

Fire Emblem Heroes

Dit seneste køb

DR søger Mario ekspert!

Filmtråden

Triangle Strategy

Monster Hunter Rise

Animal Crossing: New Hori...

Indie-spil anbefalinger

K: Shin Megami Tensei V

Tilbudstråden

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Art Academy: Atelier udkommer til Wii U d. 26. juni

Skrevet af KJ85 - 21-05-2015 11:01

Et nyt Art Academy til Wii U blev første gang annonceret i forbindelse med E3 2013, og kort efter gav Nintendo en smagsprøve på spillet med udgivelsen af Art Academy: SketchPad på Nintendo eShop. Ved sidste års E3 så vi lidt mere fra det fulde spil, og planen var at udgive det inden udgangen af 2014, men spillet blev skubbet, og indtil nu har vi egentlig ikke hørt mere om det.

Med en besked på Twitter har Nintendo her til formiddag nemlig annonceret spillets endelige titel, såvel som udgivelsesdato. Første bliver Art Academy: Atelier, sidstnævnte d. 26. juni, og de fortæller desuden, at det bliver muligt at uploade time-lapse-videoer direkte til YouTube fra spillet.Bergsala skriver følgende om udgivelsen i en netop udsendt pressemeddelelse:

21. maj 2015 – Fra den 26. juni kan du slippe din indre kunstner løs på Wii U, når Art Academy: Atelier udkommer. Du tegner og maler på Wii U GamePad med stylusen og skaber digitale kunstværker til din tv-skærm. Art Academy: Atelier byder på tredive omfattende lektioner, så du kan blive en endnu bedre kunstner. Du lærer forskellige teknikker af spillets mentor, der hedder Vince. Du vil også skulle bruge diverse spændende materialer og værktøjer. Brug SD-kort til at importere eller eksportere billeder.

Har du lyst til at dele dine kunstværker, kan du det enten i spillets eget galleri eller via Miiverse. Du kan også lave film, mens du skaber et kunstværk og siden dele filmen på Youtube.

Spillets lektioner er lettilgængelige, så det er nemt for alle at deltage og udvikle sine evner som kunstner. Den trykfølsomme skærm på Wii U GamePad egner sig fortrinligt som blok og lærred. Du kan endda zoome ind, når du skal tegne detaljeret og foretage opmålinger.

Art Academy: Atelier udkommer eksklusivt til Wii U og byder på mange muligheder, både for en kunstner in spe og de mere erfarne ud i kunstens verden.


NintendoLife skriver, at spillet udgives fysisk såvel som digitalt, og der skulle være tale om en budgetudgivelse til de 319 kr. som Splatoon, Kirby and the Rainbow Paintbrush, Captain Toad: Treasure Tracker og flere andre Wii U-titler fra Nintendo. Ejer man allerede Art Academy: SketchPad, så skulle det i øvrigt være muligt at opnå en besparelse på de 30 kr. applikationen har kostet, hvilket vil give en pris på 289 kr. digitalt.

Kunne du finde på at købe denne udgivelse til Wii U d. 26. juni, eller prioriterer du Yoshi’s Woolly World på denne dato?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

21-05-2015 11:08

TimeLapse-videoerne er en fed idé! Hvis jeg på nogen måde kunne tegne havde jeg købt dette og overvejer at gøre det alligevel for at lære det Smiley
0
1ups givet

#2 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

21-05-2015 11:15

^Jeg har pokemon art academy og der lærer den en at tegne fra bunden af. Jeg går ud fra at det er det samme i hovedserien Smiley

Jeg synes det er en fed idé med at kunne uploade til youtube. Det kunne faktisk få mig til at samle dette spil op, men der er jo lige yoshi samme dag Smiley
0
1ups givet

#3 - Emil959j

Level: 6 (Cucco)

25-05-2015 09:21

har Art Academy: SketchPad så det bliver lidt billigere Smiley
0
1ups givet