Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Batman: Arkham Origins annonceret

Skrevet af KJ85 - 12-04-2013 12:22

Tidligere på ugen kunne Warner Brothers annoncere, at næste kapitel i Batman: Arkham-serien bliver udgivet til efteråret, bl.a. til Wii U. Spillet bærer titlen Batman: Arkham Origins, og et spin-off er såmænd også under udvikling til de håndholdte konsoller, Nintendo 3DS og PS Vita, hvor der til titlen bliver tilføjet ordet Blackgate.

Batman: Arkham Origins er som navnet antyder en forløber til de to hidtidige Arkham-spil, hvilket giver det nye udviklingshold hos Warner Bros. Montreal en unik mulighed for at være kreative med serien – det og andet kan du høre dem snakke om i videoen herunder.



Spillets handling foregår altså omkring en juleaften, hvor otte super farlige lejemordere, deriblandt Deathstroke, kommer til byen for at dræbe Batman – spillets hovedskurk er tilsyneladende Black Mask. Byen er nu ca. dobbelt så stor som i Arkham City, og mens den nordlige del vil være velkendt for fans af serien, vil den sydlige del New Gotham, indeholde et finere miljø med flere skyskrabere.

Med en større verden får Batman brug for at komme hurtigere gennem byen, hvilket en ny Batwing tillader, og mens de fleste gadgets og teknikker til kamp er genbrug, indeholder spillet også nyt legetøj. Et eksempel er den nye ”remote claw”, med hvilken Batman kan skyde to mål (det være sig fjender eller andre objekter) og trække dem mod hinanden – en feature man sagtens kan forestille sig at være effektiv i flere situationer.

Mere information om spillet, der udkommer i USA d. 25. oktober, vil over den næste måned kunne tilgås via GameInformers hjemmeside. Det GameStop-ejede magasin har nemlig fået førsteret på nyt om disse Arkham-spil.



Billedet herover stammer fra det håndholdte Batman: Arkham Origins Blackgate, der er under udvikling hos Armature Studio, hvor flere tidligere udviklere af Metroid Prime-spillene nu arbejder. Som det ses er der tale om en 2,5D-platfomer i Metroidvania-stil, og dette spil foregår i fængslet Blackgate efter handlingen i Batman: Arkham Origins. Efter en kort introbane i Gotham vil vi derfor se Batman tage til den isolerede ø, hvor fængslet ligger for at sætte en stopper for et fangeoprør. For at standse oprøret er Batman afhængig af gadgets og opgraderinger dertil, som han vil finde undervejs i spillet. Udstyr inkluderer blandt andet batarangs, en line launcher og eksplosiv gel.

Selvom det er et 2D-spil har man forsøgt at bevare elementer fra dets 3D-modstykke. I kampene vil man derfor kunne trykke på knapper for at angribe, modangribe og bruge udstyr, lige såvel som man kan interagere med objekter i spillets forgrund/baggrund. Sidst, men ikke mindst, kan man gøre brug af predator mode og detective mode til at opnå information om sine fjender eller finde hemmeligheder og spor.

Ser du frem til disse nye installationer i Batman: Arkham-universet?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

12-04-2013 14:49

Der spekuleres for resten også i, at Warner Bros. med WB Montreal-holdet om bord kan sikre årlige udgivelser i serien som Activision gør det med Call of Duty-serien. Det vil betyde et nyt spil fra Rocksteady i 2014 med en ny udgivelse fra WB Montreal i 2015 og så fremdeles.

Noget serien kan klare tror I?
0
1ups givet

#2 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

12-04-2013 15:18

Jeg håber virkelig, at Rocksteady laver noget andet end Batman. Hvis de begynder at udgive det her hvert år, så står jeg af. Jeg har en mistanke om, at det er deres plan...

Blackgate ser dog spændende og anderledes ud, så det skal jeg helt sikkert have - medmindre det ender med at blive dårligt, selvfølgelig.
0
1ups givet

#3 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

13-04-2013 17:12

Dejligt med flere spil af denne type til Wii U. Så håber jeg bare der ikke er lige så mange fejl i som i Amored Edition. Det ødelagde en del af stemningen for mig, at stemmerne ofte forsvandt midt i cutscenes.

Lige netop dette spil bygger så meget på stemningen og de fede karakterer, at det ødelagde min lyst til at spille det færdigt.
0
1ups givet