A Memoir Blue udgives 24....

Hvad ønsker du fra Ninte...

Elasto Mania Remastered u...

N-club Streams: Uge 4

N-cast #118: Årets spil ...

Første kig på Pocky & R...

Første trailer for GTA: ...

WRC 10 udgives 17. marts

Dying Light 2: Stay Human...

Ny trailer for LEGO Star ...

Switch Online

Pokémon Legends: Arceus

Mario Kart Tour

Film med videospilsrefere...

Tetris 99

Bayonetta 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Kirby and the Forgotten L...

Pokémon Unite

Wii U

Tilbudstråden

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Abyss

Skrevet af KJ85 - 05-05-2014 12:43

EnjoyUp Games udgiver på torsdag en ny udgave af spillet, Abyss, på Wii U eShop, og det får du nu chancen for at komme til at anmelde. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Abyss er et spil, der foregår langt ude i fremtiden, hvor naturens ressourcer er ved at være opbrugt og menneskeheden i fare for at uddø. Desperate efter at finde nye energikilder udvikles en biomekanisk robot i stand til at modstå ekstreme miljøer, og den sendes i dybet for at lede. Efter mange års udforskning findes en energikalde, som de navngiver Gaia, og dit job er at finde disse Gaia-sten i dybet. I forhold til den aldrende DSi-version har spillet selvsagt fået en grafisk overhaling, men der er også blevet tilføjet nye baner og en multiplayer mode.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer lige herunder.Da det er en eShop-udgivelse stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Nintendo Wii U og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 16.00 på torsdag få lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

1
1ups givet

Kommentarer: