Lanceringstrailer for Blo...

N-cast: E3 2019 Special

BoxBoy + BoxGirl (Switch ...

Witcher 3 på Switch bliv...

Ugens Downloads: Uge 25 2...

Ny Tetris 99-konkurrence ...

Nintendo fortsætter flot...

Indtryk af Nintendos E3 2...

Spyro Reignited Trilogy k...

E3-trailer udsendt for Se...

LOL tråden (Video, bille...

Nintendo i medierne

Zelda: Breath of the Wild...

Nintendo Switch

Switch Friend Codes

Pokémon Sword / Shield

Releasedatoer

Luigi's Mansion 3

Astral Chain

Spil på vej til Switch

S: Masser af spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

Tilbudstråden

Preorders. Hvor?

K: Bowser Amiibo

Solgt

S: super smash bros switc...

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Blek

Skrevet af KJ85 - 09-02-2015 21:29

Nu på torsdag udgiver Broken Rules spillet, Blek, på Wii U eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Blek er et unikt og prisvindende puzzle-spil om fantasi, nysgerrighed og personlighed skabt af Kunabi Brothers, som tidligere har udgivet spillet til iOS og Android. Alt du tegner bliver ved med at bevæge sig, og at se på dine kreationer er som magi. Målet er simpelt; det handler om at forme en linje, som indsamler farvede cirkler og undgår de sorte huller på vejen. Der er ingen specifikke træk du skal lære – hver bane har et utal af løsninger, og kun fantasien sætter grænsen for kompleksiteten. Allerede i 2013 høstede Blek priser, men sidste år modtog det også Apple Design Award, så populært har det været på de mobile enheder.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.



Da der er tale om en eShop-udgivelse stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Wii U med 135 MB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 16.00 på torsdag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - LinkTheWindWaker

Level: 21 (Paragoomba)

09-02-2015 22:40

Blek er ret fedt (har spillet det på iPad). Mødte udvikleren bag sidste år, og det var sjovt at høre, hvor overrasket han var over dets succes (han laver normalt ikke spil, men mere abstrakte kunstneriske installationer).

Kan varmt anbefales!
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 45 (Stone Talus)

10-02-2015 08:28

Puha, det rækker min tålmodighed vist ikke til, men det er et godt koncept!
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

11-02-2015 21:10

Ok så - jeg er frisk på at prøve sådan en omgang alternativ spiloplevelse. Dem skal man jo have engang imellem, og da jeg hverken har Android- eller iOs-enheder, så må det jo blive på Wii U Smiley
3
1ups givet