Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Boksart samt nye detaljer om Professor Layton and the Azran Legacy

Skrevet af KJ85 - 08-10-2013 17:38

Om blot en måned udkommer det, i denne omgang, sidste kapitel i Professor Layton-serien, og Nintendo har derfor udsendt en pressemeddelelse med nye detaljer om spillet. Helt specifikt drejer det sig om spillets historie og de minispil vi finder i professorens kuffert, og nå ja – så er der også det officielle boksart.

I Professor Layton and the Azran Legacy modtager professoren et brev fra en berømt arkæolog som beskriver sit fund af en levende mumie. Det viser sig at være en nedfrosset pige af afstamning direkte fra civilisationen Azran, hvis mysterier Hershel Layton har forsøgt at løse og forstå siden sin ungdom.

Sammen med sine assistenter, Luke og Emmy, rejser Professor Layton med luftskib til det iskolde Froenborg, og det lykkes dem at tø pigen. Inden de kan nå at få svar på spørgsmål om den mystiske civilisation er hun dog blevet kidnappet af den kyniske Targent-organisation. Missionen er således at redde pigen og løse gåden og civilisationen Azran inden Targent gør det.

Vi loves en historie fyldt med twists i plottet, og samtidig vil den binde enderne sammen mellem trilogien, der startede med ”the Spectre’s Call” og vores første møde med Layton i ”the Curious Village”.



Som i de tidligere spil i serien indeholder professorens kuffert en række minispil, der åbnes op efterhånden som spillet skrider frem. Denne gang hedder de Dress Up, Nut Roller og Blooms and Shrooms, og herunder kan du læse en kort beskrivelse af de tre.

  • Dress Up: Som modeekspert skal du sammensætte outfits for en række farverige karakterer man møder på sin vej gennem spillet. Tingene du skal buge finder du på din vej og målet er at træffe det perfekte valg, der harmonerer med karakterernes stilkrav.

  • Nut Roller: Tag kontrol over et egern og manøvrer valnødder gennem forhindringsbaner. Rul med nødder såvel som sten for at gøre det af med forhindringer på din vej til målet. Løser du alle disse minispil hjælper egernet dig med at finde Hint Coins.

  • Blooms and Shrooms: Pas en anderledes have fyldt med flora som eksempelvis Burst-blomster. Disse udsender lys, der får træer, men uhheldigvis også giftige svampe, til at gro. Din opgave er forsigtigt at plante blomster på specifikke positioner for at undgå de giftige svampe og fylde haven med blomster.


Alt i alt vil der være mere end 500 gåder og puzzles at løse i spillet – deraf omkring 150 i selve historien, mens 365 vil ankomme som daglige puzzles, præcis som i ”the Miracle Mask”.

Desuden fortæller pressemeddelelsen om en ny Tresure Hunt mode, der bygger på StreetPass-oplevelsen. På din vej gennem spillet kan der findes 100 objekter og dem kan man udfordre andre til at finde. Denne blanding af hukommelse og udforskning belønner ydermere de Layton-entusiaster du StreetPass’er med præmier, så som 3D-objekter til dekorering af dit luftskib samt hotel-billetter, der giver adgang til specielle drømmesekvenser med karakterer fra de forrige spil i serien.

Spillet udkommer som sagt d. 8. november – glæder i jer specielt over nogle af de nye oplysninger, eller ser I blot frem til et gensyn og en vemodig afsked med Layton-hovedserien for nu?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - kjonas

Level: 8 (Pirahna Plant)

08-10-2013 18:03

Glæder mig helt vildt til det her spil!

Denne nye info gør dog hverken fra eller til i min bog Smiley

Treasure Hun lyder dog spændende, men mine StreetPass erfaringer siger mig, at det ikke er noget, som jeg vil få noget ud af (har fået 2 hits, der ikke var min bror ...) :/
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

08-10-2013 18:25

Sjovt at blande engelsk og dansk i ordet 'boksart'.

Ellers ligner det sig selv. Tangerer det kedelige.
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

08-10-2013 18:32

He - ja, det tænkte jeg ikke lige over. Boksen er der intet overraskende over.

For mig er der heller ikke noget i pressemeddelelsen, der ændrer min interesse or spillet. Glæder mig så meget til at få historien afsluttet Smiley
0
1ups givet

#4 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

08-10-2013 19:22

Har slet ikke rørt den her IP endnu, hvilket jeg totalt fortryder, men har en idé om at få fingrene dette spil, og så ellers bare feje hele serien op på én gang med et par klik på Amazon.

Er i hvert fald interesseret, bare aldrig taget mig sammen høhø
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

08-10-2013 20:05

^Husk at tage dem i rækkefølge - enten efter udgivelse eller kronologisk. Det sidste spil her bygger om noget andet spil i serien direkte videre, hvor vi slap i det forrige.
0
1ups givet

#6 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

08-10-2013 20:21

OliverAdam skrev:
Har slet ikke rørt den her IP endnu, hvilket jeg totalt fortryder, men har en idé om at få fingrene dette spil, og så ellers bare feje hele serien op på én gang med et par klik på Amazon.

Er i hvert fald interesseret, bare aldrig taget mig sammen høhø


Det tænkte jeg også engang. De er bare ret svære at støve op til rimelige penge, og så bliver de en smule kedelige i længden. Jeg har spillet 3/4 af ét spil, før det kedede mig.

0
1ups givet