KuvertLanceringstrailer for Bo:...

KuvertNy trailer for Sonic x Sh...

KuvertLanceringstrailer for Nin...

KuvertNintendo afslører horror...

KuvertPrøv Mario + Rabbids Spa...

KuvertBasketball kommer som gra...

KuvertThe Legend of Heroes: Tra...

KuvertN-cast #226: Luigi’s Ma...

KuvertKøb en Nintendo eShop Vo...

KuvertLanceringstrailer for Lui...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertSplatoon 3

KuvertFortnite

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertSuper Mario Run

KuvertTetris 99

KuvertDit seneste køb

KuvertTilbudstråden

KuvertS: Switch spil + amiibo

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Breath of the Wild 2 udskudt til foråret 2023

Breath of the Wild 2 udskudt til foråret 2023

Skrevet af Zone - 29-03-2022 17:35

Et nyt stort Zelda-spil når aldrig ud i hænderne på forbrugerne uden mindst én forsinkelse. Det er nu også tilfældet for den længe ventede efterfølger til The Legend of Zelda: Breath of the Wild, som i dag er blevet officielt udskudt til foråret 2023. Der er gået mange spekulationer om hvorvidt spillet ville nå den 2022 udgivelse, som Nintendo lagde for dagen til sidste års E3, og nu er det altså officielt at vi må vente til næste år med at spille det nyeste Zelda-spil.

Udskydelsen blev annonceret i en youtube-video, som du kan se nedenfor. Eiji Aonuma toner frem på skærmen og beklager at han og hans team har brug for yderligere tid til at færdiggøre spillet. Videoen indeholder også en enkelt ny scene, som vi ikke har set fra spillet før.Hvad er din reaktion på udskydelsen? Havde du set frem til en udgivelse i år eller havde du sat dig op til en udskydelse på forhånd?

1
1ups givet

Kommentarer:

ThePatrickBay

#1 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

29-03-2022 18:15

Det er 0% en overraskelse for mit vedkommende. I mine øjne er en "vi sigter efter 2022" udmelding stort set det samme som "vi forventer ikke at være færdige i 2022".
0
1ups givet
Andreas Tarding

#2 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

29-03-2022 18:19

Da jeg så videoens thumbnail på Youtube, behøvede jeg nærmest heller ikke klikke, og nød et par sekunder med grinende rysten på hovedet. Smiley

Men, altså - ud over de sædvanlige hensyn til, at holde deres krav til kvalitetsniveau, kan man jo godt mistænke, at det også simpelthen havde stødt for direkte sammen med Starfield. Ja, det er to forskellige spil - men konkurrencemiljøet er jo altid en overvejelse, når man skal sælge noget optimalt, og man kan vist næppe sige, at en større RPG release fra Bethesda, er noget, der ligefrem bare kan ignoreres. Uanset, hvor unikke, Nintendo gerne brander deres spil som at være. Smiley
0
1ups givet
JOEP

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

30-03-2022 09:50Det var da lige godt pokkers. Men med afsløringen af Xenoblade Chronicles 3 og Pokémon Scartlet / Violet hen mod slutningen af året, så giver det mening at skubbe dette lidt frem. Så bør det komme i forbindelse med Switchs 6 års jubilæum i starten af marts.

Men også fedt lige at få et par nye klip fra spillet, der kan give grobund for nye spekulationer. F.eks. kan denne udtalelse fra videoen indikere, at der er endnu et område udover jorden og himlen:

As previously announced, the adventure in this sequel will take place not just on the ground as in the previous game, but also in the skies above. However, the expanded world goes beyond that, and there will be an even rider variety of features you can enjoy, including new encounters and new gameplay elements.


Det bliver spændende at se, om de viser noget mere af spillet frem til E3.

0
1ups givet
Zone

#4 - Zone

Level: 30 (Blooper)

30-03-2022 11:25

Godt at de for alvor kan aflive idéen om at vi ser spillet i 2022. Jeg havde personligt set frem til at spille det til vinter, og har hårdnakket troet på en November release, som konstant er blevet mere og mere tvivlsom. Smiley Men det er lettende endelig at kunne give slip og bare vente på spillet kommer - forhåbentlig i 2023, men nu gider jeg ikke sætte mine forhåbninger op længere. Det kommer når det kommer.

Det er svært at sige hvorfor det er blevet udskudt, men jeg tror ikke at Nintendo er 'bange' for at udgive et spil på samme tid som konkurrenterne, selvom genren ligger tæt. Når man kender til Zelda-spils historie, så er det meget normalt at de bliver udskudt, for at forøge kvaliteten, eller måske for at udgive spillet på en ny Nintendo-konsol, der ligger lige om hjørnet. Jeg tror simpelthen bare at spillet har brug for mere tid i ovnen.

Når det så er sagt, så synes jeg det var ufatteligt dumt af Nintendo at give spillet en 2022 udgivelse, når de åbenlyst ikke kan ramme den. De har ellers haft en ret god track record, med først at annoncere udgivelse når de ved de kan ramme en bestemt dato, på det sidste. Men jeg tror og håber at spillet bliver helt fantastisk, og som JOEP også skriver, så er det fedt med nyt footage og nye 'teasers' om at vi har mere i vente end hvad vi har set... Men nu skal vi snart se sammenhængende gameplay, Nintendo. Giv os en stor bid gameplay i stil med 2016s Great Plateau E3 demo, enten til årets E3 (hvis det bliver til noget) eller til den store September Direct!
0
1ups givet