N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

D3: First impressions af Wii Sports

Skrevet af Zøvnig - 19-11-2006 22:10

Som de fleste nok ved startede Wii Sports med at være en række demoer som viste hvad man kunne gøre med den nye controller til Wii. I sidste ende er disse demoer blevet fin justeret og endt som en gratis pakke spil som følger med når man køber sin Wii. Der er fem spil i pakken: Golf, Tennis, Boksning, Bowling og Baseball. Fælles for dem alle er du selvfølgelig bruger den nye controller til at styre med og at man kan spille multiplayer i dem.

Zøvnigs mening:
Wii Sports er en række små fornøjelige spil som de fleste vil kunne more sig over. Nu er jeg en barnlig sjæl så jeg kastede mig med det samme over disse små sports spil.

Tennis
Jeg startede med et slag Tennis imod min kæreste og det var ganske underholdende. Til dels fordi ingen af os havde spillet Wii før og præsterede at slå en hel del huller i luften og til dels fordi det ganske enkelt var super fedt.

Jeg skal gerne indrømme at det ikke er verdens med kompliceret spil. Til gengæld er det sjovt og underholdende at svinge sin Wiimoten som om det var en rigtig ketcher. Jeg var på forhånd lidt skeptisk da jeg havde læst flere steder at styringen haltede lidt i dette spil. Jeg ved ikke hvad de andre præcist har gjort. Jeg havde nemlig ingen problemer med at loppe bolden og bruge baghånden. Et sjovt lille spil som jeg uden tvivl glæder mig meget til. Efter at have tæsket på kæresten og Admin herinde fra er jeg klar til at få rigtig modstand i spillet til vore Wii Partii 9 december i år. At man ikke styre selve spillerne trække dog noget ned. Jeg ved det er for at gøre spillet mere "familie venligt" men det ville have gjort spillet en del del bedre for os der er vandt til at game.

Bowling
Bowling var helt klart detnæstbedste spil efter boksning. Det føles virkelig som at spille rigtig bowling. Du bevæger din Wiimote som du normalt ville bevæge en rigtig bowling kugle og dens bevægelse på banen virker meget realistisk. Helt klart et spil jeg vil anbefale alle at prøve. Og så er det jo heldigt at det følger gratis med når du suser nedfor at købe din Wii.

Boksning
Dette er boksning af den bedset slags. HEr kan man nemlig for lov at give vennerne nogle på huden uden at komme i problemer med loven bagefter. I spillet tager man Wiimoten og Nunchucken op foran sig som om det var rigtige boksehandsker. Herefter slå man ud med hænderne og håber på at ramme modstanderens Mii. Bevæger man derimod begge hænder mod høre eller venstre samtidig, underviger man enten mod højre eller venstre. Det føles ret fedt og naturligt. Dette spil skal blive specielt sjovt, når ens venner får lavet Miis der ligner dem selv....

Dette er et af de få spil hvor man virkelig kan blive træt i armene da man virkelig bokser løs med armene. Alligevel ente det også som min favorit blandt Wii Sports spillene(fik dog ikke prøvet Golf)

Baseball
Baseball var lige en tand for simpelt efter min smag. Ved første øjekast fungere spillet rimeligt godt og det er da uden tvivl fedt at svinge sin Wiimote som om den var et rigtigt Baseball bat. Derefter går det lidt ned af bakke. Det føles efter min mening ikke rigtig som om man kaster i spillet. Ihvertfald følte jeg ikke nogen videre kontrol over hvad jeg foretog mig når det var mig der stod som kaster. Så for mig var det kun sjovt at stå med battet hævet. Selvom jeg også synes dette vlev kedeligt ret hurtigt skal det siges til spillets forsvar at battet følger ens bevægelser meget præcist og at det føles rigtugt at slå til bolden.

Derudover var der ikke noget at komme efter i Baseball. Sikkert sjovt lige at vise folk en enkelt gang men derudover er det en fuser .

Alt ialt synes jeg Wii Sports er et fedt spil når man tænker på at det kommer gratis med når man køber sin Wii. Det har sine små fejl men beviser alligevel at enkelt gameplay sagtens kan være utrolig sjovt og fængende. Specielt Bowling og Boksning skal jeg nok få spillet en del derhjemme og jeg vil uden tvivl også hive Wii Sports frem engang imellem når der kommer gæster på besøg,


ShiniTenshi's mening:
Personligt havde jeg regnet med at Wii sports ville være sådan et spil, man spillede en enkelt gang og lagde på hylden derefter. Men jeg må ærligt indrømme at jeg blev noget overrasket over hvor sjovt det egentlig var. Jeg tror også at det bliver et spil jeg ikke vil lade vennerne slippe for, sådan lige foreløbig i hvert fald. Alle aktiviteterne var rigtigt sjove, men boksning, golf og baseball var nu de sjoveste syntes jeg. Alt i alt et meget underholdende spil.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Kanin

Level: 23 (Skree)

20-11-2006 11:06

Wiisports var helt sikkert det fedeste spil på messen. Det spil jeg derfor oss fik spillet mest... Er stadig øm i mine arme Smiley
0
1ups givet

#2 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

20-11-2006 14:15

Fedt nok! Smiley
0
1ups givet

#3 - N-Freak

Level: 1 (Goomba)

20-11-2006 16:31

Hvem er det Zøvnig spiller bowling imod? Fandt ikke ud af hvem det var. Smiley
0
1ups givet

#4 - Cortsen

Level: 1 (Goomba)

20-11-2006 18:59

Hey hvordan bruger man Nunchucken i boksning når den ikke har nogen sensor??? eller har den???
0
1ups givet

#5 - N-Freak

Level: 1 (Goomba)

20-11-2006 19:02

Den har sensor.
0
1ups givet

#6 - Cortsen

Level: 1 (Goomba)

20-11-2006 19:04

LOOOOOOOOOL nice! endnu en ting jeg ikke vidste Smiley
0
1ups givet

#7 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

20-11-2006 20:10

N-freak, det var mig..
0
1ups givet

#8 - Cebt

Level: 1 (Goomba)

20-11-2006 20:44

AAHHH!! DVÆRG MED WIIMOTE!!.. erm..
0
1ups givet

#9 - Magtail

Level: 3 (Koopa-Troopa)

20-11-2006 21:08

Cortsen -> Det var da også på høje tid, at du fandt ud af det Smiley Under tre uger til launh.

Sjovt nok er boksning blevet udnævnt til det dårligste spil af mange, Zøvnig. Hvor længe prøvede du boksning?
0
1ups givet

#10 - N-Freak

Level: 1 (Goomba)

20-11-2006 21:41

Ok tak for at fortælle mig det 3vil-GoOfy. Smiley
0
1ups givet

#11 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

21-11-2006 08:52

3vil-GoOfy --> Fik du banket Zøvnig senere på dagen?
0
1ups givet

#12 - Zelda

Level: 1 (Goomba)

16-12-2006 10:23

Jeg VIL have Wiisports Smiley
0
1ups givet