A Mamoir Blue annonceret ...

Eldest Souls får lanceri...

Project Zero: Maiden of B...

Nyt, gratis indhold til N...

Baldo: The Guardian Owls ...

Super Monkey Ball: Banana...

Dr. Mario World lukker ne...

Rygte: Netflix arbejder p...

Se bilerne i ny trailer f...

Doctor Who: The Edge of R...

Pokémon Unite

Nintendo Switch

Mario Kart Tour

Hvilket Game Engine bruge...

Legend of Zelda: Skyward ...

Stearinlys erstatter Wii-...

Hukommelseskort

LEGO Jurrasic World

Switch - spilrygter og sp...

Mario Golf: Super Rush

Tilbudstråden

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

K: Wii remote plus

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

De 25 bedste Nintendo DS-spil (1 ud af 3)

Skrevet af Kristian Mols - 02-03-2011 14:08

Den 25. marts kan min kære Nintendo DS gå på en velfortjent pension, mens min nye kammerat Nintendo 3DS vil overtage pladsen som min håndholdte. Det har ellers været nogle gode år, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at DS'en ikke alene er den bedste håndholdte på markedet, det er også den bedste nogensinde. Ja, PSP'en er flottere, og iPod'en er, ikke mindst pga. spillene, billigere. Men ingen af dem synes at kunne matche Nintendos konsol, når det kommer til spillene, som i min verden er det, der definerer en konsol. Og dette er netop en kærlighedserklæring til de spil du kan finde i det stadigt voksende DS-marked.

Jeg har de sidste mange år spillet et utal af DS-spil, nogle har været forfærdelige, mens andre har været fremragende. Denne liste huser de spil som jeg har udvalgt som de 25 bedste til maskinen. Artiklen er sat op af Lukas Pedersen og delt op i tre dele, således at vi her tager fra 25-16, dernæst 15-6, og så de sidste fem i den tredje del.25: Chrono Trigger
Chrono Trigger er et fremragende RPG-spil. Spillet var banebrydende på så mange måder da det udkom til SNES i tidernes morgen, og det er stadigvæk et fantastisk spil. Spillet placerer dig som den unge Chrono der skal rejse gennem tiden og forhindre verdens undergang. Der er kort sagt utrolig meget at komme efter, for udover den store verden er der 13 forskellige slutninger, afhængigt af de valg du foretager undervejs i spillet. En sand klassiker som alle RPG-fans bør spille mindst én gang... og helst flere.

Tryk her for at læse vores anmeldelse af Chrono Trigger.24: Kirby: Power Paintbrush
Power Paintbrush var et af de første spil der viste os, at det nok skulle gå, "det der" med en trykfølsom skærm. I spillet styrer du ikke Kirby, du bruger til gengæld din stylus til at ændre verdenen omkring ham. Du skal tegne, prikke og trække dig gennem banerne, og det er både intuitivt og supersjovt, og så ville det simpelthen ikke være muligt uden en trykfølsom skærm. Kirby: Power Paintbrush er et sublimt platform spil som de fleste vil nyde.23: Castlevania: Order of Ecclesia
Glem det der tøsede kampspil til Wii, det her er ægte Castlevania. Order of Ecclesia er det tredje Castlevania-spil til DS'en, og det leverer virkelig varen. Smukt spil og hård action, og det er dét Castlevania handler om. Spillet er 2D action-platform som Castlevania- og de gamle Metroid-spil er kendt for. Spillet indeholder et hav af forskellige angrebsteknikker samt et stort fjendegalleri, og det er benhård action fra ende til anden.

Tryk her for at læse vores anmeldelse af Castlevania: Order of Ecclesia.22: Guitar Hero: On Tour
En af denne generations større overraskelser. Hvordan kan det være så sjovt at spille Guitar Hero... uden guitar? Men det er det, Activision har succesfuldt formået at genskabe følelsen håndholdt, og selvom det stykke værktøj du propper i din GBA port ikke ligefrem er kønt, er det yderst fornøjeligt. Det er dog et problem hvis du ejer en DSi/DSi XL, der kommer uden GBA-port. Suk.21: WarioWare D.I.Y
Et af de mere kreative spil på listen, WarioWare D.I.Y (Do It Yourself) lader dig lave dine egne spil, og det fungerer faktisk rigtig godt. Okay, det at tegne på DS'en er ikke det nemmeste i verden, men hvis du gider at bruge tid på det, kan du lave nogle gode små spilperler. Spillet indeholder også rigeligt med lummer humor, og det kan man aldrig få nok af. Jeg vil dog lige advare mod WiiWare-udvidelsen, da den intet tilfører til oplevelsen.

Tryk her for at læse vores anmeldelse af WarioWare D.I.Y.20: Pokemon HeartGold/Soulsilver
Ja okay, Pokemon serien trænger til at forny sig, det ved jeg godt. Men dette er stadigvæk remakes af de to spil, jeg ubestridt har allerflest gode minder med. Spillene lader dig genopleve din barndom gennem remakes af de originale ædelmetal-versioner, og det er nostalgi for fuld hammer. Har du aldrig spillet de gamle spil, er Johto dog stadig et besøg værd, men pas på! Du sipper måske ikke ud igen lige med det samme.

Tryk her for at læse vores anmeldelse af Pokémon HeartGold/SoulSilver.19: Golden Sun: Dark Dawn
Det nyeste spil på listen, er et tidsløst RPG der på flotteste vis sluttede 2010 af. Dark Dawn fortsætter et par årtier efter de to første spil slap, og du styrer i spillet de gamle heltes børn. Gameplayet er meget tro mod både de tidligere spil, og de klassiske RPG-spil. Ja, det betyder de til tider alt for irriterende random encounters, men jeg er ligeglad. Det er et glimrende RPG-spil og forhåbentlig ikke seriens sidste.

Tryk her for at læse vores anmeldelse af Golden Sun: Dark Dawn.18: Ace Attorney: Trials & Tribulations
Det sidste og næstbedste spil i Phoenix Wright-sagaen. Et fortræffeligt point'n'click spil, der på fornemmeste måde runder serien af. Oplevelsen af at træde i mesteradvokaten Phoenix Wrights sko, er måske ikke så ny længere, men den er stadig fantastisk. En god og intelligent historie binder de løse ender fra de forrige spil sammen i en storslået finalesag. De snedigt udtænkte gåder, kombineret med det, i mine øjne, bedste soundtrack til DS'en, skaber spilhistorie.17: Advance Wars: Dual Strike
Den trykfølsomme skærm er skabt til turbaseret strategi! Det beviste Nintendo aldeles glimrende, med det første DS-spil i Advance Wars serien. Advance Wars er en moderne pendant til spil som Fire Emblem og Ogre Battle, og kan ses som Risk med RPG-elementer. De store slag er både velskabte og til tider virkelig udfordrende. Historien er dog en anelse nuttet, men alt i alt et fantastisk strategi-spil.

Tryk her for at læse vores anmeldelse af dvance Wars: Dual Strike.16: Professor Layton & The Curious Village
Jeg kom sent ind i Professor Layton-serien, og det skammer jeg mig over i dag. Det er nemlig en dejlig serie, og selvfølgelig har den en plads på listen. Spillet indeholder, udover nogle henrivende tegninger, omkring 150 gåder af forskellig sværhedsgrad. De skal løses for at hjælpe professoren og hans hjælper med at finde den farlige morder. Det passer rigtig godt til DS'en, og jeg nød hvert et minut. Så hvis du elsker gåder, er det her spillet for dig.

Tryk her for at læse vores anmeldelse af Professor Layton & The Curious Village.Dette var altså de første 10 spil på listen over de 25 bedste DS-spil. Hold øje med forsiden i næste uge, hvor de næste 10, plads 15-6, bliver afsløret.

Læs anden del af de 25 bedste Nintendo DS-spil

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - PD

Level: 1 (Goomba)

02-03-2011 18:03

Heh Pokemon Black og White ligger nok nummer 1 *sakasme*
0
1ups givet

#2 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

02-03-2011 19:21

"den bedste honholdte på markedet og nogen sinde"??? Psp'en havde da langt bedre og flotere (grafisk) spil. ds'en kunne præstere det ene kedelige spil efter det andet (ikke at psp'en ikke har kedelige spil)... Dog enkelte gode (THE WORLD ENDS WITH YOU!!!!). Listen er god, meget pasende, glæder mig til resten.
Jeg ved at mange vil være uenige med min udtale, men psp'en kom lidt sent, men havde bare det bedre udvalg af (i mine øjne) gode spil, som f.eks. tekken, litle big planet, loco roco, half minute hero, soul calibur, god of war, gta serien, osv.
game boy, den bedste. Med mange spil og lang leve tid, udemærket design og mange vartiationer er det den bedste efter min mening. Den kan holde til tæsk (tabe den og smide den og den har det fint efer)!
0
1ups givet

#3 - Jonas

Level: 15 (Geega)

02-03-2011 19:50

PSP var bare en dårlig PS2. DS var mere unik og kunne noget, som de andre konsoller ikke kunne, og den stod for mere innovative og kreative spiloplevelser.
0
1ups givet

#4 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

02-03-2011 20:28

^Ds med dårlig grafik, spil som aldrig levede sig ud, Mangel på funktioner (aps)? PSP en dårlig ps2? Inovative og kreative oplevelser? hvor?
Som man ser det, ideen var at den skulle have mange ens spil, men det blev aldrig virkeligt udlevet.Det har jeg kun haft 5 min ad gangen på min ds. Det har min wii, ps3 og psp sørget for. Min ds giver kun en middel klases underholdning, fordi der kom så mange intetsigende spil. jeg har kun en 6 spil som er virkelig nævnværdige som gode spil: The world ends., pokemon spil, mairo 64, new mario bros., fire emblem, kingdom hearts 365/2... spil som er gode jeg ikke har kunne være metroid prime hunters. Men 8 ud af 10 gange jeg købte ds spil var jeg skuffet. Sådan skal det bare ikke være! Det er derfor jeg er glad for en top 25.
0
1ups givet

#5 - Grauling

Level: 23 (Skree)

02-03-2011 20:51

Så er det godt at Kristian har lavet en top 25 bedste DS spil så du faktisk kan få øjnene op for hvor mange gode titler der er derude! Hvor mange af de 10 spil her ejer du egentlig?..

At sige at Gameboy'en er den bedst sælgene konsol nogensinde er heller ikke rigtigt. Den bedst solgte konsol til dato er PS2 med 150 milioner solgte eksemplarer lige efter fulgt at den kære DS på en anden plads med 144 milioner. PSP har kun solgt 67 milioner.
0
1ups givet

#6 - Bota

Level: 20 (Moblin)

02-03-2011 21:10

Selvfølgelig kom der mange intetsigende spil til DS - der kommer mange intetsigende spil til alle konsoller. Det handler om at sortere og finde de gode spil, som der er rigeligt af til DS. Påstår du seriøst, at DS har et dårligt spilbibliotek og PSP er superior softwaremæssigt?

Angående listen synes jeg det ser okay ud indtil videre, bortset fra Chrono Trigger og HG/SS, som jeg havde regnet med var sat lidt højere.
0
1ups givet

#7 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

02-03-2011 21:15

Netop Chrono Trigger og HeartGold/SoulSilver forventede jeg også fik højere pladser, men smag og behag. Ser frem til at se næste del Smiley
0
1ups givet

#8 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

02-03-2011 21:19

Er også enig med Botalisko og Legend. Ikke kun de to spil, men også Phoenix Wright 3. Så må man jo håbe, at andre spil i serien kommer lidt højere oppe.

Maxio, jeg har ondt af dig. Du går virkelig glip af noget af at være så lukket over for spil, som du ikke engang selv har prøvet.
0
1ups givet

#9 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

02-03-2011 21:20

Da DS'en kom var jeg inde i en periode, hvor jeg var ved at køre træt i konsoller. Synes alt for mange spil mindede, alt for meget om hinanden til de andre konsoller. DS'en var for mig grunden til, at jeg fik lysten til at spille igen, så kort kan det siges Smiley
0
1ups givet

#10 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

02-03-2011 21:21

Asger; gelmte helt ps 2'en... Sorry. Mener stadig at gameboy ligger over ds, men jeg siger unskyld for forkert info. retter det lige. 5/10 af dem, har jeg ejet. Har kun 3 af dem nu. de hører til den bedre del, men sig mig ærligt... blev du ikke skuffet da mario og luigi partners in time kom? Den forrige til gba var genial og så den... kæmppe skuffelser jeg har haft (spil jeg stadig har):
worms open warfare (avafornoget!? så få våben, så få ændringer? worms 2 var nærmes bedre)
ALLE bomberman spil (alle virkede bare ikke som de skulle...)
Rayman raving rabids serien (så man det til gamboy og forventer et platform spil... hold jer væk)
pinball dreams (har intet godt ved sig)
Spectrobes Beyond the portals (regnede man med gamplay fra den første tog man fejl, jeg dropede spillet fordi det var blevet kedeligt)
Fianal fantasy serien (jeg er kæmpe fan af serien, men grafikken til ds'en ødelagde final fatasy spildendes univers. de skulle ikke komme i pop op agtig stil... det fungerede ok i 4 heroes, som var en original ds titel)
guitar hero (den er tvetydig. er du ny er den ok, men er du god og bider du en finger af er du glad igen. der mangler en knap, dog ok spil, men dårlig multiplayer del)
Children of mana (har du hørt om snes forgængeren? Dette er ikke nær det samme, med misions/trappe/gang baserede oplevelser, ikke open world)

Selvfølgelig var der gode spil, men der var altid mangler, storry, grafik, længde, gamplay. Mindst en ting mangler altid. Der mener jeg bare psp'en havde de bedre spil.
SLutter mig til Zøvnig. Jeg udtrykker mig bare mere ekstremt.
Botalisko: Nej men forhold til ds er psp min favorit. Vi må se når 3ds kommer (savle)
Zalman; derfor er der en top 25 på vej. Har prøvet MANGE må man så sige. Jeg er ikk lukket. Jeg spiller mange spil. Der er bare så mange dårlige især til ds.
0
1ups givet

#11 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

02-03-2011 21:33

Er enig med Botalisko, L3G3ND og Zalman. Ville især sætte Chrono Trigger DS og HG/SSS højere på listen.
0
1ups givet

#12 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

02-03-2011 21:36

Maxio, din liste indeholder kun third party spil. Hvis du vil sammenligne med PSP'ens største titler, som God of War og LittleBigPlanet, så må du også tage et kig på Nintendos stærke serier. Det er en unfair sammenligning, især når du kommer med spil som Rayman Raving Rabbids. Forventede du virkelig et platformspil? Jeg tror ikke du læser nok anmeldelser eller følger med i gaming generelt. Det er i hvert fald rart at se, at du går op i N-clubs top 25-liste, for du har virkelig brug for at udforske DS'en.

Før du bedømmer den må du afprøve nogle af topspillene og ikke bare en masse bæ. Ja, det har DS'en meget af, men hvilken konsol har IKKE det?
0
1ups givet

#13 - Jonas

Level: 15 (Geega)

02-03-2011 22:30

Vil heller ikke mene, at din liste er særlig repræsentativ for det bedste af DS'ens spiludvalg, Maxio. Det er klart, at du ender med en masse lort, når du bare går ud og køber tilfældige spil uden at tage hensyn til anmeldelser, brugeranbefalinger, producenten og seriens ry osv.
0
1ups givet

#14 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

03-03-2011 00:04

Jeg havde egentlig selv tænkt mig at lave en lignende liste i forummet, nu når 3DS snart kommer. Kan være jeg stadigvæk gør det.

Synes i øvrigt Phoenix Wright 3 er det bedste i serien.
0
1ups givet

#15 - FirE-LinK

Level: 3 (Koopa-Troopa)

03-03-2011 01:47

#Asger Grau
DS'en er den mest solgte konsol nogensinde.
PS2 har endnu ikke rundet 150 mio, men hellere har DS'en.
Der er solgt 145,5 mio DS'er.
Hvorimod der kun er solgt 142 mio PS2'er.

-----

Lad dog Maxio drengen mene, hvad han vil. At han så hælder til god grafik med suckie gameplay, er så hvad det er.
0
1ups givet

#16 - PD

Level: 1 (Goomba)

03-03-2011 08:33

Mario & Luigi Partners in Time var da overhovedet ikke et dårligt spil altså... jeg har godt nok ikke fået det gennemført, men det var da et godt spil uanset! xD
0
1ups givet

#17 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

03-03-2011 08:36

Jonas; Jeg mener ikke at dsen ikke har haft gode spil og jeg læser anmelddeldelser fra 7 steder. Det er bare ds som har ekstremt mange knap så gode spil, og enkelte juveler. Den havde flest "midelmålige" spil efter min mening. ds'en var jo en kømpe succes, jeg hælder bare mere til psp.
Fire-link; suckie gameplay? Jeg vælger psp, fordi den har det bedre gameplay, og titler som tiltaler mig, grafikken kommer på 3. plads. Jeg føler bare nogen gange at ds'en er lavet til et yngre pulikum og psp'en til det ældre... Det er meget generaliseret, men det forekommer mig sådan når jeg ser på spiludvalget i feks. fona.
PD; Du finder ud af det... det er kort, med lille variation. Få items osv.. Men et godt gameplay.
0
1ups givet

#18 - PD

Level: 1 (Goomba)

03-03-2011 08:38

Så kommer spørgsmålet jo så... hvor gammel er du Maxio?!
0
1ups givet

#19 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

03-03-2011 08:41

PD; klik på min profil? Inden i er man altid gamel nok til pokémon, men det bliver bare for meget på et tidspunkt.
0
1ups givet

#20 - PD

Level: 1 (Goomba)

03-03-2011 08:43

Du er ligeså gammel som mig, men jeg foretrækker DSen også! Man bliver aldrig for gammel til Pokemon :b
0
1ups givet

#21 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

03-03-2011 09:34

True.
0
1ups givet

#22 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

03-03-2011 15:33

Maxio, siden du absolut vil bringe Partners of Time på banen, så kan jeg sige at den generelle holdning er, at Bowser's Inside Story, altså 3eren i serien, minder meget mere om Superstar Saga og generelt anses som det bedste i serien (og at PiT klart anses som det dårligste)

Ellers kan jeg kun gentage hvad der allerede er blevet sagt, nemlig at de titler du hev frem generelt ikke er repræsentative for DSens enorme og gode spilbibliotek. Hvis det ikke var for DSen, så var jeg nok død af kedsomhed på Nintendofronten denne generation eftersom Wiien yderst sjældent får noget der er værd at spille.

DSen har bare gang på gang imponeret mig med nye, gode spil -- så sent som i sidste uge opdagede jeg en juvel af et RPG, som er udkommet for nylig (Radiant Historia, hvis nogen skulle have interesse)
0
1ups givet

#23 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

03-03-2011 16:38

DS har 109 titler med 80 og over på metacritic, mens PSP har 91.
DS har 7 titler med 90 og over. PSP har 3.
Det højest ratede DS-spil har 93, det højest ratede på PSP har 91 i score.
Om man er enig med anmelderne er jo så individuelt, men gennemsnittet af anmeldere mener altså at der flere og bedre spil på DS.
0
1ups givet

#24 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

03-03-2011 17:20

Jeg er selv kommet i besiddelse af mange af de ovenstående titler.. og indtil videre ser listen fornuftig ud Smiley
0
1ups givet

#25 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

03-03-2011 18:12

Nintendo DS er en af de bedste konsoller, der er udgivet - altså underforstået den med de bedste spil til. Om et par år, når 3DS ikke kan leve op til forventningerne, vil vi alle sidde tilbage og tænke på den gyldne tid periode fra ca. 2005-2008, hvor der konstant kom gode spil til den gode gamle DS.
0
1ups givet

#26 - Jonas

Level: 15 (Geega)

03-03-2011 18:18

Ja, det bliver herligt. Så kan vi alle sidde der som en flok knotne, gamle mænd og brokke os over de nymodens spil og tale om, hvordan alting var bedre i de gode gamle dage.
0
1ups givet

#27 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

03-03-2011 18:19

Come on, Jonas, så ung er du vel heller ikke, at 2008 er "gamle dage"? Smiley
0
1ups givet

#28 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

03-03-2011 19:16

3DS kommer nok ikke til at slå DS i salgstal, nej, men jeg må sige, at konsollen har potentialet til at leve op til DS'ens game line-up. Om det så sker, finder vi ikke ud af lige foreløbig.
0
1ups givet

#29 - Jonas

Level: 15 (Geega)

03-03-2011 19:53

Jeg er sikker på, at det vil føles som evigheder siden, når jeg sidder der og kun har mine dårlige 3DS-spil at muntre mig med Smiley
0
1ups givet

#30 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

03-03-2011 21:40

Du skal nok klare dig. Til den tid er der sikkert kommet et remake af Super Mario Sunshine til 3DS, som du kan hygge dig med.
0
1ups givet

#31 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

03-03-2011 22:45

Eagle; de spil jeg skrev skulle ikke repræsentere ds'ens udvalg af spil, men bare at jeg har haft dårlige oplevelser. Sådan som du har det med din wii har jeg det med min ds. Inside story har redet serien, men Mario og luigi PIT var en fail. Jeg har også hørt om Radiant Historia. Det ser lovende ud.
M60; Jeg forstår ikke de tal du har stillet op Smiley Er det nogle tal fra en side du har fundet hvor de andmelder eller hvad?
Glæder mig til del 2 af listen. Håber The worl ends with you bliver nævnt... Det er min favorit til ds. Eller tinkles rosy purple land! Det var også sejt på en anden måde.
0
1ups givet

#32 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

03-03-2011 23:00

Metacritic samler en masse anmeldelser fra anerkendte sider og laver et gennemsnit af anmeldelseskaraktererne som så giver en score fra 1 til 100.
0
1ups givet

#33 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

04-03-2011 08:11

Nu giver det mening. Tak.
0
1ups givet

#34 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

07-03-2011 19:29

Ja, men brug Gamerankings i stedet for Metacritic, da førstnævnte er langt mere dybtgående, hvad angår snit, anmeldelser og historik.

Maxio, det er klart, du har dårlige oplevelser, hvis du går i Fona for at kigge på DS-spil. Der står sikkert endnu et My Littlest Pet Shop på topsalgslisten. Der er kvalitet og så er der kvantitet, og PSP har måske ikke så mange skodspil, men den har heller ikke lige så mange originale spil, der ikke bare er håndholdte pendanter til PS2'ens serier. Jeg elsker både min PSP og min DS. Jeg har begge dele og får derved det bedste fra begge verdner. MGS/GOW med hestekræfterne til den ene og de kreative JRPGs/Simulations/gådespil til den anden.

Listen er lovende... HVIS man ser bort fra rækkefølgen/nummereringen og bare ser det som en tilfældig rækkefølge af gode og virkelig gode spil.
0
1ups givet

#35 - Dead-Cheese

Level: 24 (Whomp)

07-03-2011 21:54

Liquidus Pebling; Det var kun et eksempel, men alle supermarkeder (her tænker jeg selfølig dem jeg besøger og som markedsfører ds spil), har liltles pet shop som top sælgere, hvis du ved hvad jeg mener... Fona burde være bedre. Bluckbuster er ikke bedre... Game liger ikke i næheden, så ingen komentar. Gamestop er ok hvad ds angår, men ikke engang tyske promarkt kan tilfredstille mig med gode spil... Det er blevet svære med tiden, at finde gode spil. Men du har ret med "pendanter" af ps2 spil til psp. Kunne ikke være mere enig i at man skal variere lidt med de 2 Smiley
Jeg ved jeg har brokket mig en del nu, men min RAGE!!!! er ovre nu. Smiley
0
1ups givet