Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

De to Resident Evil 3D-spil: Ny info og screenshots

Skrevet af Lukas Skywalker - 09-12-2010 13:12

I dag kunne Capcom offentliggøre helt ny info vedrørende de to kommende spil: Resident Evil: The Mercenaries 3D Edition og Resident Evil Revelations til Nintendo 3DS. Samtidig blev adskillige screenshots samt artwork også offentliggjort.

I Resident Evil: The Mercenaries 3D Edition er der genskabte baner fra Resident Evil 4 og 5, hvor man i Mercenaries skal skyde så mange zombier som overhovedet muligt indenfor tidsgrænsen. Det er selvfølgelig muligt at spille co-op, og blandt de bekræftede figurer i spillet finder vi Chris Redfield, Hunk, Krauser, og, for første gang, Claire Redfield.

Styringen i spillet vil være meget lig den man finder i The Mercenaries i Resident Evil 5. Her kan man dog nu løbe og skyde på samme tid, og touchskærmen vil selvfølgelig være indopereret.

Resident Evil Revelations er modsat Mercenaries bygget op helt fra bunden. I dette spil styrer man Jill Valentine og Chris der skal udforske et strandet krydstogtskib. Mørke og klaustrofobi er to nøgleord i denne forbindelse, og der skal skydes zombier både til lands og vands.

Nedenfor finder du både screenshots og artwork fra de to spil.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

09-12-2010 16:44

Det bliver spændende. Jeg er dog lidt bekymret for controls - jeg hader virkelig at sigte med touchskærmen på DS.
0
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

09-12-2010 17:49

Hvordan kan det være at vi ikke bare kan få et Revelations til Wii, modsat de der latterlige on-rail skodspil vi har fået smidt i hovedet indtil videre...? Tåbeligt, siger jeg bare...
0
1ups givet

#3 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

09-12-2010 21:49

Enig, AND.

Er begge spil eller kun sidstnævnte til 3DS? Virker lidt åndssvagt at udgive det som to separate spil til samme konsol på samme tid.
0
1ups givet

#4 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

09-12-2010 23:41

Som den store Resident Evil fanatiker jeg nu er, er jeg glad for at se Claire, Krauser og Hunk vende tilbage, dog synes jeg det er unødvendigt med 2 spil, da det lige så godt kunne have været Revalations der havde Merchenaries som minispil, da jeg ikke bryder mig om at skulle betale for et "stort minispil" der er baseret på tid.. selvom det er voldsomt underholdende. Jeg håber der er team slayer med as well..

Med hensyn til Revalations, er jeg ked af at se Jill er blevet mindre.. pæn.. Hendes ansigtstræk har forandret sig for meget i forhold til Chris', og det er jeg stor modstander af, da Jill er min yndlings karakter fra RE- universet, og hun er en stor favorit blandt mine all-time favorit karaktere indenfor spil branchen..
0
1ups givet

#5 - Snake

Level: 5 (Cheep)

10-12-2010 10:21

MINI: giver dig ret i at jill nye face ikke ser godt men hun er da blevet rød håret hvilket er en kæmpe forbedring i forhold RE5, men Claire har de gjort rigtigt nice Smiley
0
1ups givet

#6 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

10-12-2010 12:31

Snake: Hun er brunette.. og jeg synes hun var vildt fræk som blond.. Hun var ligesom hun skulle være i 5'ern når man tænker over det kæmpe tidsrum der er mellem Resident Evil 1 og 3, og frem til 5'ern..
0
1ups givet