Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Demo til Bravely Second: End Layer udgives d. 11. februar

Skrevet af KJ85 - 14-01-2016 11:41

Bravely Default fra Square Enix går som et af de højest elskede RPG-spil til Nintendos håndholdte system, og vi har længe vidst, at Nintendo ville udgive efterfølgeren dertil her i starten af 2016. I december blev datoen lagt fast, men allerede før udgivelsen kan man atter kan stifte bekendtskab med den skønne fantasiverden. Til at akkompagnere offentliggørelsen af dette har Bergsala udsendt nedenstående pressemeddelelse.

14. januar 2016 – Det episke RPG-eventyr Bravely Second: End Layer lanceres til Nintendo 3DS-familien den 26. februar. Denne opfølger til det populære Bravely Default byder både nye og tilbagevendende fans på et omfattende rollespilseventyr, spækket med strategiske kampe, uforglemmelige figurer og meget mere.

Spillets story tager sin begyndelse, da den onde Kaiser Oblivion bortfører heltinden Agnès Oblige. Bodyguarden Yew Geneolgia begiver sig afsted for at redde hende fra kejserens uindtagelige fæstning Skyhold, der svæver højt over landet Eternia. Undervejs må Yew slå sig sammen med Magnolia Arch og andre nye ansigter, samt et par velkendte helte som Edea Lee og Tiz Arrior, for at overkomme ildevarslende grotter og bekæmpe frygtindgydende fjender.

Det innovative taktiske kampsystem i Bravely Default har fået endnu flere strategiske lag. Spillere må som tidligere balancere mellem risiko og belønning i de turbaserede kampe: figurerne kan foretage flere træk i en runde, men det betyder også, at de så ikke kan bevæge sig i de efterfølgende runder. En ny funktion i spillet lader spilleren sætte sine evner og nerver på den ultimative prøve ved efter at have vundet en kamp i et træk, da kan modige krigere straks påbegynde en ny, sværere kamp med chancen for endnu større gevinst. At kæde kampene sammen sådan er en hurtig måde at opgradere figurer og jobs på, men et nederlag betyder at miste alt, der eventuelt er optjent undervejs i kampene. Så det gælder om at være god til at vurdere situationen. For at klare sig godt i kampene skal man gøre brug af 30 slags jobs til at udstyre sine figurer med de nødvendige færdigheder til at overleve. Efterhånden som figurerne får joberfaring gennem kampene, lærer de nye færdigheder og evner, som giver spilleren helt nye taktiske muligheder. Fx svækker den nye Patissier fjenderne med lækre desserter, mens Catmancer anvender sin dybe forståelse af katte til at forbedre holdets evner og finde brugbare genstande.

Spillet udkommer i to udgaver, en soloversion samt en Deluxe Collector’s Edition inklusive Original Soundtrack CD, Agnès Mini Figurine (NB! Dette er ikke en amiibo) og en Deluxe Artbook med omkring 250 sider. En demoversion, der fokuserer på de tre Cavaliers – Yew Geneolgia, Janne Angard og Nikolai Nikolanikov – vil fungere som en optakt til eventyret, og vil endda give spillerne mulighed for at låse op for belønninger i den fulde version af spillet. Demoen er tilgængelig via Nintendo eShop den 11. februar.

Bravely Second: End Layer skyder et fantastisk år med rollespil til Nintendo 3DS-systemet i gang, når det udkommer i Danmark og resten af Europa den 26. februar!


Hvad siger du til den annoncering? Skal du ud og have fat i spillet på release, eller skal du lige have prøvet demoen, der udsendes d. 11. februar først?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

14-01-2016 12:05

Ha, Bergsalas pressemeddelelse fik det til at lyde som om, at udgivelsesdatoen var ny, men det var den jo ikke kunne jeg se. Måtte derfor lige ændre lidt i nyheden, så den fokuserer mere på demoen..
0
1ups givet

#2 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

14-01-2016 14:32

Skal have spillet på et eller andet tidspunkt, når pengene er til det Smiley mangler stadig lige at gennemføre default, så det kan jeg meget passende bruge tiden op til på Smiley
0
1ups givet