Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Detaljer om FIFA 18 på Switch endelig offentliggjort

Skrevet af KJ85 - 10-06-2017 22:40

For en lille uge siden blev den første teaser-trailer for FIFA 18 udsendt sammen med annonceringen af spillets udgivelsesdato, og i den forbindelse kom det frem, at Switch-versionen ikke ville være bygget på Frostbite. EA nævnte ikke noget om det i deres pressekonference desværre, men de har dog her til aften udsendt en pressemeddelelse specifikt omkring FIFA 18 på Switch.

Som EA fremhævede det i januar, så er der tale om en udgave af spillet bygget specifikt til Nintendos konsol, og de kalder det den mest teknisk avancerede transportable FIFA-oplevelse nogensinde. Spillet vil nemlig drage fordel af konsollens unikke egenskaber, så man kan nyde spillet på sit TV (1080p) såvel som i håndholdt eller tabletop-tilstand (720p). Hvad enten man foretrækker at spillet med to Joy-Cons, en enkelt Joy-Con eller Pro controller, så er det muligt.



Vi skrev oprindeligt at Switch-versionen ville mangle indhold, og nok vil den måske ikke have Journey: Hunter Returns, men den har rent faktisk det meste, som de øvrige versioner af spillet tilbyder. Der vil være Career Mode, Switch Kick Off og en særlig spilvariant kaldet Local Seasons, som er beregnet til lokal multiplayer. Dertil kommer FIFA Ultimate Team, som blandt andet byder på holdbygnings-udfordringer, sæsoner online og offline, turneringer samt drafts, og Icons-pakken kommer såmænd også til Switch.

Dermed er Switch-versionen af FIFA 18 altså slet ikke så amputeret som nogle havde frygtet. Den er måske ikke grafisk på højde med det der præsenteres i den nye trailer herunder, men der er altså bestemt indhold at komme efter.


Hvad siger du til denne nyhed fra EA? Får det dig til at overveje at samle FIFA 18 op på Switch, når det udkommer d. 29. september?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

11-06-2017 05:48

Nå, det var da altid noget. Lyder da lovende for en gangs skyld.
0
1ups givet

#2 - Jonas_Leifi

Level: 14 (Inkling)

11-06-2017 10:04

Det lyder for mig som en fin udgivelse. Må sige, at jeg frygtede det værste og havde fundet fakkel og høtyv frem (har et særligt sæt reserveret til EA, skal jeg være ærlig at erkende). Men det der nævnes her, er vel det man med rimelighed kan forlange. En indholdsmæssig fornuftig version, som er tilpasset styringsmulighederne på Switch og som grafisk er tilpasset, så der også er en fornuftig oplevelse håndholdt.

Hvis den forventning indfries, så er der ros til EA, og jeg kan meget vel være en førstedags køber.
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

11-06-2017 11:19

Folk kan prøve Switch-versionen ved deres messe i disse dage, så de prøver rent faktisk at sælge denne version til Nintendo-folket Smiley



2
1ups givet

#4 - Brocky

Level: 14 (Inkling)

11-06-2017 14:33

Som forventet ikke en up-to-date version. For en dedikeret FIFA-spiller er det her ikke godt nok. Spilmotoren gør en væsentlig forskel, når man går ned på detaljeniveau (tænk gameplay-forskellen mellem Melee og Brawl). For en casual FIFA-spiller, der bare gerne vil spille lidt FUT og/eller mod venner, er det nok mindre vigtigt.
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

11-06-2017 14:48

^Nu er du hård, er du ikke?

Har svært ved at se, at det skulle betyde noget væsentligt, og jo mere man læser om Switch-versionen, jo bedre lyder det faktisk. Prøv at tage et kig på denne opsummering af et interview eksempelvis.

Vil desuden vove den påstand, at det er det absolutte flertal, der er "casual FIFA-spillere". De skal bare lige kunne spille mod vennerne af og til, og mange køber sågar aldrig andre spil til deres dyrt indkøbte konsol.
1
1ups givet

#6 - seb_gbk

Level: 16 (Space Pirate)

11-06-2017 14:50

Det lyder faktisk som om de har puttet en form for indsats ind i det, for en gangs skyld. Fantastisk nyhed, glæder mig meget til at se hvordan det fungerer.

Og så er jeg også lodret uenig med #4. Bare fordi det ikke kører på frostbite (hvilket også er lidt sært, da det gerne burde være muligt), så er det ikke ens betydning med, at det ikke er up-to-date. Det kan sagtens komme til at spille fint uden frostbite, så det er bestemt ikke det der er afgørende, og forlydenderne fra dem som har prøvet det går også på, at det spiller som et FIFA burde.

Det afgørende for FIFA nu om dage er helt klart Ultimate Team, som nok står for 90%, hvis ikke mere, af hele FIFA oplevelsen, og det får vi endelig for første gang på en Nintendo konsol. Og udover frostbite, og en fuldstændig irrelevant historie ting kaldet 'The Journey', så er det faktisk det samme indhold, som du får på andre platforme.

(reference: http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-11-fifa-18-on-nintendo-switch-is-the-best-portable-fifa-ever)
0
1ups givet

#7 - Brocky

Level: 14 (Inkling)

11-06-2017 16:31

KJ85 skrev:
^Nu er du hård, er du ikke?

Har svært ved at se, at det skulle betyde noget væsentligt, og jo mere man læser om Switch-versionen, jo bedre lyder det faktisk. Prøv at tage et kig på denne opsummering af et interview eksempelvis.

Vil desuden vove den påstand, at det er det absolutte flertal, der er "casual FIFA-spillere". De skal bare lige kunne spille mod vennerne af og til, og mange køber sågar aldrig andre spil til deres dyrt indkøbte konsol.


Jeg har skam læst det interview.

Alt hvad du skriver, vidner om, at du ikke ved ret meget om FIFA-serien og spillets gameplay, og derfor er din mening egentligt heller ikker ret interessant for folk, der er interesserede i hvordan spillet er. Din sidste pointe er ren spekulation. Det er nok korrekt at antage, at en del gamere har det fint nok med muligheden for at spille lidt fodbold på konsollen med venner, men mon ikke de folk i øvrigt ejer en PS4 eller Xbox One og ikke en Switch, nu når vi er ved det? Måske har de stadigvæk en PS3 stående, og så er det oplagt at de bare køber spillet til den.

Derudover er FIFA voksende som en e-sport og som et spil, de unge går meget op i. Jeg kender et HAV af unge drenge, der går meget op i at gameplayet er det nyeste og alt FUT-tilbehøret er præcist som det skal være. Her er det slet ikke nok at det bare ligner eller at de fleste modes er med. Det skal være præcist som på Youtube og Switch (hvor folk spiller på PS4 eller PC). Husk på at der er masser af folk der preorder FIFA til mange penge (700-800) kr. for at få lidt ekstra FUT-tilbehør og adgang til spillet et par dage før release.

EA har uden tvivl lagt arbejde i denne version. Og du skal da have lov til at have den holdning at evt. forskelle imellem de forskellige FIFA-engines er "uden betydning". Men igen, er din holdning bare ikke særlig interessant, når du tydeligvis ikke er så meget inde i scenen, som slet ikke er så niche, som du får det til at lyde som. Forskellene HAR betydning for mange mennesker.

0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

11-06-2017 18:50

^Nej, jeg går ikke personligt op i FIFA, nej, men jeg kan da læse ret mange positive reaktioner på det her på nettet, vil jeg sige.

Jeg er udmærket klar over, at der er hele eSports-segmentet, men du skal ikke bilde mig ind, at det er der FIFA har sin største brugerbase, og jeg skal ikke kigge langt for at finde folk, som bare køber en konsol for at kunne spille FIFA med deres venner. Det har så selvfølgelig været enten PS elller Xbox alt efter vennekreds indtil nu, og jeg tror ikke der er mange af dem, som sætter sig ind i ret meget, før de køber spillene ærlig talt.

Det er helt fint, hvis du ikke kan leve uden det nyeste af det nyeste teknologi i dit FIFA, men helt ærligt, så er der rigtig mange spillere, der vil være fuldstændig ligeglade, så længe gameplay'et er i orden, og spillet er underholdende. Vi snakker en spilserie, der topper salgslisterne året rundt i Europa, så publikummet er derude også til denne version, men udfordringen bliver at få skabt et godt community også på Switch, for det kan vel være svært, hvis man som den eneste i en vennegruppe ønsker at skifte platform.
0
1ups givet

#9 - Brocky

Level: 14 (Inkling)

11-06-2017 20:54

Vi får at se, hvor mange spillere, der er "fuldstændigt ligeglade" med den manglende Frostbite game engine, The Journey 2 og hele FUT-pakken (jo, der mangler et par småting til Switch).

PS3-versionen af FIFA 17, som tilnærmelsesvis kan sammenlignes med den kommende Switch-version af FIFA 18, solgte 1/10 af PS4-versionen. Jo, jo... folk opgraderer sikkert konsoller af mange grunde, men hvis folk var så ligeglade, burde last-gen versionen af FIFA vel have solgt lidt mere, da der findes ret mange PS3-konsoller ude i stuerne? Jeg kender en håndfuld af folk, der kun opgraderede fra PS3 til PS4 for at spille den ultimative version af FIFA 17 (de har ikke andre spil). Og nej, det var ikke eSports-gamere, men almindelige familiefædre.

Jeg har i øvrigt også min gang på en helt almindelig folkeskole af og til, og der ved drengene helt ned i de mindre klasser godt, hvad forskellen er på de forskellige versioner af spillet. Og de ved ISÆR, hvis der bare mangler de mindste FUT-ting (ludomani for børn, men det er så en anden diskussion). Jeg tror, du undervurderer folk lidt ved at inddele dem i "ligeglade" casual gamere vs. esportsspillere. Verden er mere kompleks og teknologien udvikler sig hele tiden. Hvad der var niche for blot fem år siden, kommer stadigvæk tættere og tættere på mainstreamen i dag. FIFA er i øvrigt også blevet en stor ting på YouTube, som ganske almindelige unge sidder og følger med i. Her spillets der PS4 og PC-versionerne. Og du skal ikke komme og sige, at en 12-18 årig ikke gerne vil spille den samme version, som de sidder og ser bliver spillet på nettet?

Men vi får som sagt at se, hvad Switch-versionen kan. Salgstallene for maskinen er jo fine, så der burde ikke nogen undskyldning for at spillet ikke klarer sig udmærket.

Og lige for at understrege det endnu en gang: Jeg kritiserer ikke EA for deres arbejde med Switch-versionen af FIFA 18. Det ser fint ud, og jeg tror, at det har været fysisk umuligt at få den Frostbite engine klar på Switch til tiden. Jeg siger bare, at forskellene, som måske virker små, for den ikke-garvede FIFA-spiller, HAR betydning. Også for mange udover eSports-niveau, altså "normale" spillere.
1
1ups givet