Prøv Suika Game ganske g...

Batman: Arkham Trilogy f...

Ny trailer for Contra: Op...

Lanceringstrailer for Ste...

Super Mario Bros. Wonder ...

Lanceringstrailer for Tur...

N-cast #197: Hvilke spil ...

Super Mario Bros.-filmen ...

Pakkelegen er i gang!

Fashion Dreamer (Switch)

Fire Emblem Heroes

Sonic

Spil på vej til Switch

Legend of Zelda: Tears of...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Glædelig Jul og Godt Nyt...

F-Zero 99

Tetris 99

Super Mario RPG (Switch)

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Detaljer om styringen i Xenoblade Chronicles 3D afsløres som ny trailer udsendes

Skrevet af KJ85 - 03-03-2015 18:11

I går var der en måned til, at Xenoblade Chronicles 3D, et remake af et af Wii’ens bedste action-RPG-spil, lander som det første New 3DS-eksklusive spil i Europa. Det er der mange, der ser frem til, og NintendoWorldReport har været så heldige at få lov at teste spillet af før tid. Om de så havde fået lov til at afsløre, de detaljer de gjorde, er en anden sag, for deres preview er simpelthen ikke på siden i skrivende stund, men oplysningerne er at finde på andre sider.

Der fortælles blandt andet, at spillet bortset fra de manglende japanske stemmer kommer med alt det indhold, som der var i Wii-versionen. Styringen er en smule anderledes på New 3DS, hvor man vælger angreb på D-Pad’en, bruger ZL til at få mere kamerakontrol med og kalder et stort kort op på skærmen med ZR. Normal kontrol af kameraet foregår selvfølgelig med det nye C-stick, og touch-skærmen bruges til info omkring dit party samt til visning af et mindre kort. Det med skift mellem angreb ser vi rent faktisk også i aktion i den trailer, som Nintendo of America udsendte for spillet i går.Ud over detaljer om styringen, så blev der også afsløret lidt mere om den nye Collection Mode, som fra start kun vil have en håndfuld ting at samle. Mere åbnes selvfølgelig op, efterhånden som spillet skrider frem, og det er altså her du kan bruge de nye tokens. Du modtager 3 tokens for at scanne din Shulk amiibo, hvilket du kan gøre en gang om dagen. Du får 2 for at møde en anden med StreetPass-data aktiveret for spillet, og endelig kan du veksle 5 Play Coins til 1 token. Når du bruger en token, så er der ingen garanti for, at du får noget nyt i Collection Mode – for at være sikker skal du bruge 3.

Sidst, men ikke mindst, berettes der, at du kan lytte til musikken i Collection Mode mens 3DS’en er lukket sammen.

Hvad siger du til de nye detaljer om Xenoblade Chronicles 3D? Lyder det som nogle gode ændringer til spillet?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

03-03-2015 19:00

Ændringer eller ej, spillet overvejes i hvert fald stærkt her fra Smiley Jeg fik ikke spillet Wii versionen, så dette remake er helt oplagt, som sit første eksklusive N3DS spil. Er dog spændt på at se, hvordan grafikken ser ud på 3DS skærmen, da det ikke ser imponerende ud på videoerne i fuld skærm.
0
1ups givet

#2 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

03-03-2015 19:22

Fawful skrev:
Ændringer eller ej, spillet overvejes i hvert fald stærkt her fra Smiley Jeg fik ikke spillet Wii versionen, så dette remake er helt oplagt, som sit første eksklusive N3DS spil. Er dog spændt på at se, hvordan grafikken ser ud på 3DS skærmen, da det ikke ser imponerende ud på videoerne i fuld skærm.Hvis du aldrig har spillet det, så vil det være åndssvagt ikke at gøre andet. Jeg synes det er Nintendos stærkeste titel i årevis. Grafikken ser ikke ud til at være noget at råbe hurra for, men det ser bedre ud end alt andet på systemet. Det er dog et rigtig stort spil, og det kan snildt tage dig mellem 60-70 timer at gennemføre historien, hvis du laller lidt rundt og er ny til det.

1
1ups givet

#3 - AND

Level: 35 (Lakitu)

03-03-2015 20:38

Den overskrift er vist lidt funky? Smiley
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

03-03-2015 20:56

^Hehe, ja, jeg skulle også lige læse den igen for at forstå den.
0
1ups givet

#5 - Occisor

Level: 14 (Inkling)

03-03-2015 21:02

Skal helt klart ejes, tror dog jeg skubber det lidt eftersom mh4u fylder ret meget stadigvæk, og har majoras liggende også som jeg slet ikke har fået startet på Smiley
0
1ups givet