N-club Streams: Uge 40

Spar op til 75 % på over...

N-club Streams: Uge 39

The Legend of Heroes: Tra...

N-cast #146: Er Splatoon ...

Første trailer for Super...

Shovel Knight Dig ude nu

Førstehåndsindtryk af L...

Se mere til verdenen i ny...

NieR: Automate The End of...

Spil på vej til Switch

Cuphead

LEGO Super Mario

Mario Kart Tour

Nintendo Switch

Pokémon Sword / Shield

Pokémon Scarlet & Violet

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Film med videospilsrefere...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

Tilbudstråden

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Devil's Third udkommer 28. august

Skrevet af JOEP - 10-06-2015 11:22

I nat udkom en japansk trailer for Wii U-spillet Devil's Third, hvor den japanske udgivelse blev afsløret til 4. august, og det er efterfølgende kommet frem, at den japanske afdeling af Amazon har eneret til at sælge den fysiske udgave af spillet. Nu har Nintendo of Europe så tweetet, at spillet udkommer d. 28. august på disse breddegrader, og dermed er vi blevet endnu en udgivelsesdato rigere.I en pressemeddelelse udsendt af Bergsala beskrives spillet som følger.

10. juni 2015 – Devil’s Third, der er en heftig, militær thriller udtænkt af den legendariske designer Tomonobu Itagaki, har fået europæisk release-dato den 28. august. Spillet leverer intens action i tredjeperson i både single- og multiplayer, hvor moderne militær våbenkamp blandes med brutal nærkamp.

I single-player møder du den tidligere lejesoldat, Ivan, som er på en mission for at rette op på fortidens synder og bekæmpe den skumle terroristgruppe, han tidligere var en del af. I en verden, hvor satellitter og elektriske våben er blevet udslettet, er krigsførelse atter reduceret til tætte kampe mellem soldater. Ivan må bruge et kulørt udvalg af våben til i højt tempo at skyde, tæve og banke sig gennem fjenderne på sin vej mod forløsning.

Spillets online multiplayer byder derimod på en grum fremtid, hvor terroristerne har vundet og kaos hersker. Du kan som en almindelig borger gå med i en klan og hjælpe med at genvinde USA ved at danne alliancer med andre fraktioner, eller du kan gå hele vejen som lejesoldat og angribe andre spilleres baser; altså vælge anarki over klan-diplomati! Kernen i onlinespillet er dog muligheden for at tilpasse din base sammen med de øvrige medlemmer af din klan, hvor succes i kamp resulterer i belønninger, der kan bruges til at forbedre dit forsvar. Med konstante angreb fra andre klaner må du være på mærkerne for at forsvare dit territorium.

Oplev Ivans blodtørstige søgen efter at genoprette sin karma, eller dyk ned i en verden af online-klaner og konstant kamp, når Devil’s Third udkommer i Europa den 28. august!


For god ordens skyld får I da også den japanske præsentationsvideo, så I kan se lidt nyt materiale fra spillet.Det japanske boxart ser ud som nedenfor, og det forventes, at den europæiske bliver nogenlunde magen til.Hvad synes du om det? Passer udgivelsesdatoen dig?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-06-2015 11:47

Jeg er ikke lige med på, hvorfor der skulle have hersket tvivl om en vestlig udgivelse? De udgav da trailere på Nintendos kanaler i Europa og USA allerede sidste år..

Mange havde vel nok forventet, at vi skulle høre mere om dette spil til E3, men det er så åbenbart ikke planen, hvis de fyrer en udgivelsesdato af nu..

Edit: JOEP havde tilsyneladende misforstået noget af nyheden hos Destructoid, så jeg har tilladt mig at rette nyheden..
0
1ups givet

#2 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

10-06-2015 12:19

Det ser så ufatteligt ringe ud, at jeg næsten ikke kan vente med at få fingrene i det. Multiplayer-delen har potentiale, men jeg regner med, at det bliver et cluster**** af rodede mechanics og svært desperate forsøg på at bryde med det konventionelle. Elsker det <3
1
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 49 (Shy Guy)

10-06-2015 12:22

Har bare læst flere brugere flere steder melde ud, at det kunne være, spillet slet ikke ville komme til vesten.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-06-2015 12:26

^Ok, men det har det nu ikke været nogen officielle indikationer af, og det blev såmænd også allerede ratet i Australien for flere måneder siden, hvilket burde være en stærk indikator på en udgivelse.

Det med en amerikansk udgivelse var til gengæld fuldstændig forkert, for de har endnu ikke fået nogen info om udgivelse. Det var den japanske Amazon det drejede sig om Smiley
0
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 49 (Shy Guy)

10-06-2015 12:30

Ah for den. Troede Amazon ikke er i Japan, så derfor min konklusion om, at det var US.
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-06-2015 12:49

Har lige indsat den danske pressemeddelelse Smiley
0
1ups givet

#7 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

10-06-2015 17:14

Jeg er med O-toget på den her tur.
Ligner en rigtig rodet omgang skrald, forklædt som hvad Japanerne tror at vesten finder "sejt". Jeg elsker alt ved det. Smiley

Håber bare at det kan finde en dedikeret spillerbase. Selvom det er publiceret af Nintendo, så er det ikke typiske denne slags spil der får et stærkt online community på Wii U.
0
1ups givet

#8 - CandyFace

Level: 13 (Baby Dodongo)

10-06-2015 19:01

Yyyes jeg ser frem til at spille det igennem! Jeg syntes hverken at det ser dårligt eller grafisk ringe ud.

Jeg håber at miiverse samt en aktiv community vil holde det i live Smiley
0
1ups givet

#9 - JOEP

Level: 49 (Shy Guy)

11-06-2015 07:51

Nogen har tænkt det samme som mig og været irriteret over manden, der taler i traileren, så han er blevet klippet ud, hvilket efterlader en ren gameplay-trailer:

0
1ups givet