N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King annonceret til Switch

Skrevet af KJ85 - 28-08-2019 01:25

For et par år siden kunne Capcom på konkurrerende platforme udgive en pakke med seks klassiske Disney-spil, som det japanske firma udviklede og udgav i NES-dagene, og nu ser det ud til, at mere fra samme skuffe er på vej – denne gang dog også til Switch. I hvert fald er der under en konference for GameStop-medarbejdere blevet afsløret en pakke med Aladdin og The Lion King under navnet Disney Classic Games.

I skrivende stund er alle detaljer ikke kendt, men informationen blev først delt via Twitter af en bruger kaldet @woverinefactor og sidenhen bekræftet af GameXplain, der kunne dele nedenstående video med et billede fra afsløringen.



Efter sigende skulle der være tale om HD-remasters af både SNES- og SEGA Mega Drive-versionerne, som var vidt forskellige, men det bliver vi forhåbentlig klogere på inden længe.

Lige nu lyder det til, at Disney Classic Games: Aladdin and Lion King udgives både fysisk og digitalt i oktober, men vi opdaterer naturligvis denne nyhed, når vi ved mere.

Opdatering kl. 15.45: Her til eftermiddag er pakken så officielt blevet afsløret, og det er Digital Eclipse, som også udviklede Disney Afternoon Collection, der står bag, mens Nighthawk Interactive udgiver det i butikkerne.



I pakken finder man som skrevet tidligere flere versioner af de gamle klassikere, så man kan genopleve Aladdins eventyr fra SEGA Mega Drive-, og Game Boy-versionerne eller prøve kræfter med en ny version af spillet med sværhedsgradstilpasninger, kameraforbedringer, bug-fixes og yderligere overraskelser for fans.

I forhold til The Lion King er der foruden SEGA Mega Drive- og Game Boy-versionerne inkluderet SNES-udgaven af spillet.

Pakken byder på opdaterede visuelle effekter, der inkluderer forbedringer til visning på HDTV, men som billederne afslører, så er det ikke egentlige remasters, men nærmere de gamle spil indsat i en ramme, så de passer på et moderne TV.





Spillene er kendt for at være notorisk svære, og for at imødekomme et nyt publikum er det nu muligt at gemme sit spil, når man vil det, så det er let at fortsætte, og samtidig indføres muligheden for at spole tilbage og dermed forsøge sig på svære sektioner flere gange uden at miste fremgang ved at dø.

Slutteligt er det muligt at lytte til soundtrackene fra begge spil med muligheden for at gentage og blande numrene.


Er du glad for at se disse klassikere komme til Switch, og kunne du finde på at købe pakken, når den udgives til efteråret?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KHFan

Level: 4 (Stalkid)

21-10-2020 15:51

whaaat hvor fedt ? det er gået helt henover hovedet på mig at det er udgivet til andre platforme, men at det nu kommer til switch er jo legendarisk. Bliver et køb helt sikkert ? Så vidt jeg husker er lion King absurd svært, men glæder mig til at prøve det som voksen ?
0
1ups givet

#2 - Krisp

Level: 18 (Twhomp)

28-08-2019 07:36

Woow, hvis det er remasters, så er jeg helt hooked på den her. Selv hvis det ikke er remasters, så ku' jeg godt være intesseret alligevel pga. Aladdin. Jeg er fan af både SNES og Mega Drive versionen, synes de har hver deres styrker. Smiley

#1: Helt korrekt, 2. bane i Lion King er så latterligt svær. Man kan så håbe på at det er noget der bliver lavet lidt om på i en remaster.
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

28-08-2019 09:52

Jeg havde ikke selv spillene, men kan tydeligt huske at have spillet Løvernes Konge hos en klassekammerat. Men kan ikke huske, at nogen nogensinde er kommet forbi anden bane med girafhovederne. Til gengæld så jeg en video på Facebook, hvor en person prøvede at spille det som voksen og stadig fandt det helt absurd. Det var ret sjovt.

Jeg håber de har lavet spillene lidt mere tilgængelige (og så evt. med en Classic Mode gemt indeni), men de har helt sikkert min interesse.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

28-08-2019 09:59

@KHFan: Denne pakke er ikke udgivet på andre platforme tidligere. Det bliver den på samme tid som Switch-versionen.

Det er Disney Afternoon Collection med Duck Tales 1 og 2, Chip 'n' Dale: Rescue Rangers 1 og 2, samt TaleSpin og Darkwing Duck, der kom ud for nogle år siden. Mange var kede af, at den pakke ikke kom til Switch, da alle spillene oprindeligt blev udgivet på NES.
1
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

28-08-2019 10:33

Er også selv spændt på denne pakke, og ser frem til at se detaljerne lagt på bordet - forhåbentlig allerede senere i dag.

Jeg ved ikke helt, om jeg tror på, at både SNES- og Mega Drive-versionen af Aladdin bliver inkluderet, for jo mere jeg tænker over det, så giver det ikke mening, da det første var fra Capcom og det andet fra Virgin, mens alle versioner af Lion King kom fra Virgin. Det er dermed mest sandsynligt, at pakken har de to spil fra Virgin, men kommer med soundtrack'et fra både Mega Drive- og SNES-versionen af Lion King.
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

28-08-2019 16:12

Så kom detaljerne frem, og jeg har opdateret nyheden med info omkring det.. Ikke helt, hvad jeg personligt havde håbet på, men det kan måske godt gå an alligevel..
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

28-08-2019 16:45

Så kom en trailer også med i nyheden..
0
1ups givet