N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Disney Infinity 3.0 udgives d. 28. august

Skrevet af KJ85 - 08-07-2015 18:10

Der bliver hård kamp om børnefamiliernes penge dette efterår, når hele tre toys-to-life-serier skal konkurrere på spilmarkedet, men det ser ud til, at Disney Interactive vil takle det ved at være de første på markedet. I hvert fald har de i dag annonceret, at Disney Infinity 3.0 udgives allerede d. 28. august og således ikke i en af de tætpakkede efterårsmåneder.

Samtidig har de udsendt lidt mere info og nogle skærmbilleder fra to af de fire Toy Box Expansion Games (spil der åbnes op for med en brik) som sendes på markedet senere på året som selvstændige udgivelser. Der er selvfølgelig tale om Toy Box Takeover og Toy Box Speedway, som vi allerede har hørt lidt om tidligere.

Toy Box Speedway:
Spillere kan med sine favoritfigurer fra Disney, Disney Pixar, Marvel og Star Wars tage del i en actionfyldt kart-racer. Med ni tematiske baner at vælge mellem – Sugar Rush, Frozen, Tatooine (klassisk Star Wars-lokation), San Fransokyo, Agrabah, Monsters Inc., Halloween Town, Gravity Falls og Marvels Knowhere – og tre game modes i form af Time Trial, Race og Combat, kan spillere sætte sine evner på prøve, mens de angriber modstanderne med gadgets og våben og optjener trofæer i tre challenge cups.





Toy Box Takeover:
Når Syndrome får fingrene i Merlins magiske stav er det op til spilleren at stoppe ham. Ved brug af deres favoritkarakterer i Disney Infinity må de kæmpe på tværs af forskellige verdener som Pirate’s of the caribbean, Marvels Upper Manhattan, The Old West eller Volcano Lair fra De Utrolige for at besejre de onde, inden de ødelægger Toy Box’en for altid. Spillere kan klare missioner med familie og venner i to-player lokal multiplayer eller fire-player online multiplayer.







Ved lanceringen af Disney Infinity 3.0 vil man foruden startpakken kunne købe to Play Sets (Star Wars: Twilight of the Republic og Inside Out), 6 Star Wars-figurer (Yoda, Obi-Wan Kenobi, Kanan Jarrus, Ezra Bridger, Sabine Wren og Zeb Orrelios), 3 Disney Pixar-figurer (Sadness, Disgust og Fear), 6 Disney-figurer (Mickey, Minnie, Mulan, Olaf, Sam Flynn og Quorra) og forskellige Power Disc Packs.

Skal du investere i noget af det til din Wii U?

1
1ups givet

Kommentarer: