Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Disney Infinity har lidt sit endeligt

Skrevet af JOEP - 11-05-2016 08:04

Disney Infinity er Disneys bidrag til Toys-to-Life-genren, der også inkluderer Skylanders, amiibo og LEGO Dimensions, og det har været en ganske hæderlig succes for Disney generelt. Nu er det imidlertid slut, for når Infinity-figurerne til Alice Through The Looking Glass og Finding Dory er udgivet, så stopper Disney produktionen af figurer og spil. John Blackburn, skaberen af Infinity, har valgt at udsende en forklaring, som du kan læse herunder.

By now you may have heard the news that we have made the difficult decision to discontinue production of Disney Infinity. From the beginning, Disney Infinity was built for you — our fans — and I wanted to take a moment to thank you not just for your support over the years, but for creating a community that made Disney Infinity more than just a game.

Our goal for Disney Infinity was to bring the best of Disney storytelling to life in homes around the world, and with your support we accomplished that. We hope you had as much fun playing the game as we had making it.

So what’s next for Disney Infinity? We have two final retail releases coming, including three new characters from Alice Through the Looking Glass later this month, and the Finding Dory Play Set launching in June.

And as we turn to the next chapter in our story, I want to thank everyone who helped bring Disney Infinity to life, particularly Disney’s Glendale-based production and publishing teams, our external development partners, and of course the incredible Avalanche team for their tireless dedication to this project.

But most of all, I want to again thank you for making Disney Infinity a part of your lives—and for adding to the Disney legacy by being a part of this community.


Udmeldelsen kommer samtidig med, at Disney Interactive Studios har valgt at lukke deres eget spilstudie, Alvalanche Software, og træde ud af spilmarkedet som udgiver. Således vil de i fremtiden blot udlåne licenser til deres IP'er (figurer og universer) til andre virksomheder i industrien.

Det var en overraskelse for undertegnede, men havde du forventet det så tidligt? Har du samlet på figurerne og spillet spillene?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - 6Pac

Level: 18 (Twhomp)

11-05-2016 09:14

Ja den så jeg heller ikke lige komme. Troede de ville bruge 3´eren som grundbase og udvide denne henover årene. Men tydeligvis ikke. Bliver et hårdt slag for ungerne som elsker dette spil og har brugt/bruger mange timer deri
0
1ups givet

#2 - effen4645

Level: 16 (Space Pirate)

11-05-2016 09:40

Vendt så der kommer ikke nogen nye Disney eller Star wars play sets? Smiley
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

11-05-2016 09:47

^Præcis, når Finding Dory er udgivet i juni måned, så produceres der ikke flere nye figurer.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

11-05-2016 09:51

Jeg læste godt nyheden i går aftes, og det var mildest talt en overraskelse. Jeg mindes, at Disney Infinity to år i træk var den bedst sælgende toys-to-life-serie, så det er ikke fordi, at Disney ikke har tjent penge på spillene. De har bare ikke tjent så meget, som de gerne ville, og nu da der er flere spillere på markedet, så har de åbenbart valgt at sige stop.

Det må have været en forholdsvis hurtig beslutning, for det lå da overhovedet ikke i kortene, da de viste deres Infinity Next for et par måneder siden, og der lød det til, at den præsentation skulle være den første af mange.

Jeg tror virkelig, at mange fans bliver kede af den beslutning, for det betyder også, at figuren, som opnåede flest stemmer i en nylig afstemning, ikke kommer på markedet, og de har desuden skrottet et Play Set baseret Star Wars: Rogue One.

Men ja, det har nok i sidste ende været for dyrt at producere spillene med de ambitioner Disney har haft..
0
1ups givet

#5 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

11-05-2016 11:55

Ærgerligt for fans af spillene.

Men jeg kan også kun forestille mig, at det har været en dyr omgang at producere. Her må man give den op for Disney - modsat Nintendo - deres figurer havde faktisk en ordenlig funktion i et ordenligt spil.
0
1ups givet

#6 - Lunario

Level: 17 (Deku Baba)

11-05-2016 12:30

Som en meget stor Disney Infinity-fan blev jeg meget ked af det, da jeg vågnede op til denne triste nyhed.
0
1ups givet

#7 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

11-05-2016 22:14

Hvor er det trist. Smiley

Jeg kan godt lide spillene, og især de flotte figurer.
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

13-05-2016 09:32

Kotaku har haft snakket med nogle kilder, som har afsløret noget af det, der formentlig har været i støbeskeen.

- Adskillige Play Sets var planlagt. Blandt andet det baseret på Rogue One: A Star Wars Story, hvilket Ninja Theory var i gang med at arbejde på. Studio Gobo skulle desuden være igang med at arbejde på noget i forhold til den kommende Disney-film, Moana.

- Rogue One Play Set'et skulle introducere 30 cm høje figurer til serien, og sådan nogle skulle også være planlagt for Buzz Lightyear, Elsa, Hulk, Hulkbuster, Jack Skelligton og Darth Vader til udgivelse dette efterår.

- Disney Infinity 4.0 skulle have været udgivet næste år med introduktionen af en Toy Box Sttory mode, hvor figurer fra Disney, Marvel og Star Wars alle ville mødes.

- Til Disney Infinity 4.0 var der planlagt materiale baseret på Cars 3, Star Wars VIII, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Coco, Guardians of the Galaxy 2 og Thor: Ragnarok.

Artiklen kommer også ind på nogle af de ting, som har været lidt af et problem, men det kan man selv læse her. Jeg synes blot det var værd at nævne noget af alt det indhold, som aldrig bliver til noget..
0
1ups givet

#9 - Alpha sapphire

Level: 15 (Geega)

13-05-2016 17:49

Øv det er nogle meget gode spil som generelt er sjove men det måtte vel ske en dag selvom det godt nok er tidligt de stopper jeg mener helt ærligt jeg havde regnet med at der ihvertfald ville komme playsets til star wars 8 og 9 og så havde jeg da håbet at darkwing duck var kommet som spilbar figur og ikke kun indbygger/sidekick
0
1ups givet

#10 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

31-07-2016 17:55

Der lukkes ned for online d. 3. marts 2017 på Wii U. Det lyder til, at online-delen på nogle af de andre maskiner bliver taget ned tidligere.

Hele planen for nedlukningen kan ses her.
0
1ups givet