N-cast #140: N-cast Mini

Se mere nyt fra Mario + R...

Dragon Quest Treasures ud...

Nier Automata annonceret ...

Mario + Rabbids: Sparks o...

N-club Streams: Uge 26

Square Enix afslører Har...

Prøv Mario + Rabbids Kin...

Se Nintendo Direct Mini: ...

No Man's Sky udgives til ...

Spil på vej til Switch

Hvem er han?

Mario + Rabbids Sparks of...

Monster Hunter Rise

Xenoblade Chronicles 3

Spiller du stadig Gamecub...

Fem indier at se frem til

Cuphead

Mario Strikers: Battle Le...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

V: Gameboy Advance SP ags...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

E3: Natsume har 8 Nintendo-spil på programmet

Skrevet af Malte Schmidt - 01-06-2009 17:40

Det japanske spilfirma Natsume har, som så mange andre, for nyligt offentliggjort deres line-up til dette års E3. Og med sig i posen har Natsume en masse spil til både Wii og Nintendo DS.
Line-up'en består af i alt otte spil. Blandt dem finder man hele fire Harvest Moon-titler; en til Wii, en til WiiWare og to til DS.

Wii-spillet har fået titlen Harvest Moon: Animal Parade, og går kort sagt ud på at rede et døende guddommeligt træ og dermed også landet fra undergang. Udover dette skal man bl.a. hjælpe et cirkus, da alle dyrene slipper løs.

Næste spil på listen er til WiiWare, og er blevet døbt Harvest Moon: My Little Shop. Som titlen indikerer, har man i dette spil en butik, som netop er åbnet. Det er nu op til spilleren at bestemme hvilke varer, der skal sælges, og man skal herefter klare sig igennem en række minispil.

Til sidst i rækken af Harvest Moon-titler har vi de to DS-spil Harvest Moon: Frantic Farming og Harvest Moon: Sunshine Islands. I førstenævnte er landbruget løbet løbsk – grøntsager vokser op overalt. Det er nu din opgave at stoppe dette. I Sunshine Islands skal du rede sol-øerne fra undergang.

Udover de fire nævnte spil, har Natsume yderligere to spil til både Wii og DS. Her drejer det sig om et spil, hvor man indtager rollen som en fotograf, der skal tage billeder af forskellige dyr, og et, efter sigende, meget realistisk fiskespil. Disse to er til Wii, og er blevet navngivet henholdsvis Animal Kingdom: Wildlife Expedition og Reel Fishing: Angler's Dream. Til Nintendos håndholdte er der Cheer We Go! – et spil, hvor man spiller som en cheerleader – og Squishy Tank, som er et puzzle-adventure på tid.

Hvis man er interesseret i nogle af de otte ovennævnte spil (eller bare spil i det hele taget), kunne det være at man skulle følge med i de kommende dage, når E3 går af stablen.

0
1ups givet

Kommentarer: