Vind Link's Awakening til...

Ugens Downloads: Uge 37 2...

Spyro Reignited Trilogy (...

Kid Icarus: Uprising (3DS...

DLC-pakken Carnival of Ch...

Nintendo annoncerer Ring ...

Switch firmware opdateret...

Nintendo udsender teaser ...

Vi streamer Blasphemous i...

Killer Queen Black er kla...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Nintendo på mobil

Hvor bor du?

N-cast: Retro-spil

Bayonetta 2

Super Mario Maker 2

Dit seneste køb

Nintendo Switch

Releasedatoer

Tilbudstråden

S: Nintendo- og Playstati...

S: Uåbnet Switch Joy-Con...

B: Super Mario Maker 2

K: Ældre Pokemon spil (1...

S: Spilrelaterede nøgler...

K: Super Smash Bros Ultim...

K: Sonic Lost World (Wii ...

K: Switch Pro controller ...

Perfekt tegneplader XP Pe...

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

E3: Natsume har 8 Nintendo-spil på programmet

Skrevet af Malte Schmidt - 01-06-2009 17:40

Det japanske spilfirma Natsume har, som så mange andre, for nyligt offentliggjort deres line-up til dette års E3. Og med sig i posen har Natsume en masse spil til både Wii og Nintendo DS.
Line-up'en består af i alt otte spil. Blandt dem finder man hele fire Harvest Moon-titler; en til Wii, en til WiiWare og to til DS.

Wii-spillet har fået titlen Harvest Moon: Animal Parade, og går kort sagt ud på at rede et døende guddommeligt træ og dermed også landet fra undergang. Udover dette skal man bl.a. hjælpe et cirkus, da alle dyrene slipper løs.

Næste spil på listen er til WiiWare, og er blevet døbt Harvest Moon: My Little Shop. Som titlen indikerer, har man i dette spil en butik, som netop er åbnet. Det er nu op til spilleren at bestemme hvilke varer, der skal sælges, og man skal herefter klare sig igennem en række minispil.

Til sidst i rækken af Harvest Moon-titler har vi de to DS-spil Harvest Moon: Frantic Farming og Harvest Moon: Sunshine Islands. I førstenævnte er landbruget løbet løbsk – grøntsager vokser op overalt. Det er nu din opgave at stoppe dette. I Sunshine Islands skal du rede sol-øerne fra undergang.

Udover de fire nævnte spil, har Natsume yderligere to spil til både Wii og DS. Her drejer det sig om et spil, hvor man indtager rollen som en fotograf, der skal tage billeder af forskellige dyr, og et, efter sigende, meget realistisk fiskespil. Disse to er til Wii, og er blevet navngivet henholdsvis Animal Kingdom: Wildlife Expedition og Reel Fishing: Angler's Dream. Til Nintendos håndholdte er der Cheer We Go! – et spil, hvor man spiller som en cheerleader – og Squishy Tank, som er et puzzle-adventure på tid.

Hvis man er interesseret i nogle af de otte ovennævnte spil (eller bare spil i det hele taget), kunne det være at man skulle følge med i de kommende dage, når E3 går af stablen.

0
1ups givet

Kommentarer: