N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

E3: Natsume har 8 Nintendo-spil på programmet

Skrevet af Malte Schmidt - 01-06-2009 17:40

Det japanske spilfirma Natsume har, som så mange andre, for nyligt offentliggjort deres line-up til dette års E3. Og med sig i posen har Natsume en masse spil til både Wii og Nintendo DS.
Line-up'en består af i alt otte spil. Blandt dem finder man hele fire Harvest Moon-titler; en til Wii, en til WiiWare og to til DS.

Wii-spillet har fået titlen Harvest Moon: Animal Parade, og går kort sagt ud på at rede et døende guddommeligt træ og dermed også landet fra undergang. Udover dette skal man bl.a. hjælpe et cirkus, da alle dyrene slipper løs.

Næste spil på listen er til WiiWare, og er blevet døbt Harvest Moon: My Little Shop. Som titlen indikerer, har man i dette spil en butik, som netop er åbnet. Det er nu op til spilleren at bestemme hvilke varer, der skal sælges, og man skal herefter klare sig igennem en række minispil.

Til sidst i rækken af Harvest Moon-titler har vi de to DS-spil Harvest Moon: Frantic Farming og Harvest Moon: Sunshine Islands. I førstenævnte er landbruget løbet løbsk – grøntsager vokser op overalt. Det er nu din opgave at stoppe dette. I Sunshine Islands skal du rede sol-øerne fra undergang.

Udover de fire nævnte spil, har Natsume yderligere to spil til både Wii og DS. Her drejer det sig om et spil, hvor man indtager rollen som en fotograf, der skal tage billeder af forskellige dyr, og et, efter sigende, meget realistisk fiskespil. Disse to er til Wii, og er blevet navngivet henholdsvis Animal Kingdom: Wildlife Expedition og Reel Fishing: Angler's Dream. Til Nintendos håndholdte er der Cheer We Go! – et spil, hvor man spiller som en cheerleader – og Squishy Tank, som er et puzzle-adventure på tid.

Hvis man er interesseret i nogle af de otte ovennævnte spil (eller bare spil i det hele taget), kunne det være at man skulle følge med i de kommende dage, når E3 går af stablen.

0
1ups givet

Kommentarer: