Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

EA har to ikke-annoncerede spil på vej til Wii U

Skrevet af KJ85 - 13-06-2012 01:07

Under E3 glimtede EA ved at være stort set fraværende på listen over spiludgivelser til Nintendos kommende konsol, Wii U – noget der undrede mange efter sidste års E3, hvor Nintendo gjorde meget ud af, at man havde indgået et nært samarbejde med netop EA for at bringe mange spændende spil til konsollen. En direktør for EA Labels kan heldigvis nu afsløre, at mere er på vej.

Det eneste spil til Wii U, der blev fremvist til E3 2012, fra EA var Mass Effect 3, som det fremgår af listen i denne nyhed, men som nogle måske ved bekræftede firmaet også senere, at FIFA 13, såvel som det kommende Madden også er på vej til Wii U. Men det stopper ikke her, som det fremgår af følgende udtalelse fra direktøren for EA Labels, Frank Gibeau, i et interview givet til CVG:

"We've got a couple of more games in development for Wii U and we'll have a bigger line-up for Wii U than we did on the Wii."

"It is the first next-generation platform coming out so we're really supporting it.”

"Just looking at E3 and where we're at, we wanted to hold our fire a little bit on a couple of the other games that we're working on. We'll have more announcements this summer on the rest of the Wii U line-up."


Det ser altså ud til, at EA blot ønskede at holde kortene tæt ind til kroppen under E3, eller også var de simpelthen ikke klar til at fremvise disse to spil. Som det ser ud kan vi dog forvente at høre mere om spillene hen over sommeren.

EA er sandsynligvis ikke den eneste spiludgiver, der har undladt at præsentere nogle af deres kommende spil under E3. Ihvertfald har GameTrailers Shane Satterfield for nyligt postet følgende besked på sin Twitter-konto, der afslører, at mere kan være på vej:

“Just realized that a Wii U game I knew about well before E3 was never announced at the show. I’m guessing there are others to come as well.”


Personligt synes jeg, at det er beroligende at vide, at der tilsyneladende stadig kan være et storslået samarbejde under opsejling mellem EA og Nintendo til trods for, at vi intet rigtigt hørte om det under E3. Men hvilke spil tror I det er, EA endnu ikke har afsløret til Wii U? Nogle eksklusive spil, eller måske multikonsolspil som Dead Space 3 og det kommende Battlefield?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - odensen

Level: 11 (Octorok)

13-06-2012 12:19

Lækkert at hører at der ikke er gået grus i EA samarbejdet.

Har også læst en udtagelse fra nintendo, hvor de oplyser at det kun er ca 60% om wii u og launch der er afsløret indtil nu.

Tror på at der kommer "core nintendo event" engang i august/september.
0
1ups givet