Pikmin GO bliver til Pikm...

Vind Pokémon Brilliant D...

Ny trailer for Pokémon L...

N-Tonight #10: WarioWare:...

Advance Wars 1+2 Re-Boot ...

A Boy and His Blob genudg...

Må vi præsentere: Ninte...

Tunche annonceret til Swi...

Lanceringstrailer for Dyi...

Sora afsløret som sidste...

Switch Online

Alternative nyheder

Spilmusik

Tetris 99

Mario Party Superstars

Nintendo Direct

Switch Friend Codes

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Metroid Dread

V: Gameboy Advance SP ags...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Eiji Aonuma: Link's Crossbow Training 2

Skrevet af Grauling - 29-12-2009 08:20

En af de store kanoner bag Zelda-serien, Eiji Aonuma, var stor fan af Link's Crossbow Training. Så stor at han ville lave en to'er til denne first person shooter titel med Link i hovedrollen.

Sandheden er at jeg egentlig gerne ville lave Link's Crossbow Training 2. Jeg synes at vi skal gøre denne first person shooter titel bedre baseret på vores erfaringer fra første spil

- Eiji Aonuma


Eiji Aonuma ønskede at udvide spillet med en multiplayer del som også ville køre over Nintendo Wi-Fi Connection. Dog fik Eiji Aonuma ikke lov til dette, da en del mennesker fra Nintendo insisterede på, at Eiji Aonuma hellere skulle arbejde på en ny Zelda-titel frem for at arbejde på mere Crossbow Training.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jainay

Level: 2 (Keese)

29-12-2009 15:13

^ tl;dr

Synes ikke de skal lave en 2'er. Hvorfor skal han trænes i armbrøst igen? Skal man da kun hvis den kan noget nyt, og tror ikke ligefrem der kommer en Wii zapper der kan meget andet end at gøre din Wiimote til en pistol.

Så nej. Brug tiden på noget andet.
0
1ups givet

#2 - Phazyck

Level: 4 (Stalkid)

29-12-2009 23:51

"^ tl;dr"
Det er også fuldt forståeligt, jeg har en dårligt vane med at lave store walls of text.. Men du er sådan set inde på noget af de samme som jeg skrev. Smiley
0
1ups givet

#3 - Jaas

Level: 1 (Goomba)

29-12-2009 12:33

.... Synes ikke at link's crossbow training var specielt godt... men hvis der kom en online del i spillet, og noget mere udfordrende baner, så kunne det godt blive til et rigtig godt spil! men er bange for at det kommer til at ligne det første spil for meget. Smiley Så det er både godt og ondt at han ikke får lov til at lave en to'er... Smiley
0
1ups givet

#4 - Phazyck

Level: 4 (Stalkid)

29-12-2009 13:55

Jeg synes heller ikke at det første spil var særligt godt. Det tog mig nogle timer at få guld/platinum/whatever-det-bedste-nu-hedder i alle banerne. Det var ikke andet end genbrug af elementer fra TP.
Wii Zapperen er desuden IMO et flop. Nintendo har lavet alt for meget ekstra-udstyr, og det begynder at gøre ondt i pengepungen hvis man gerne vil være med på bølgen.

Antager vi at man allerede har en Wii, og man gerne ville kunne spiller Wii Sports Resort med en ven, så skal man altså betale for en ekstra Wii-mote, en ekstra Nunchuk, Wii Sports Resort m. Motion+ og en ekstra Motion+. Samlet pris på CoolShop: 962kr. hvor Sports Resort pakken udgør ca. en tredjedel af den pris. Av! Alt det for at spille sammen med en ekstra ven, hvilket man er nødt til for at spillet skal holde mere end nogle timer.

Anyways, back on topic, Zapperen og Crossbow Training var et flop og det vil være spild af tid og penge at lave en to'er, med mindre de har tænkt sig at lave noget der rent faktisk er værd at spille, minimum på niveau med Umbrella Chronicles. Balance Boardet er IMO også et flop, og sikkert også Vitality Sensoren. De har for meget perifært udstyr, og udviklerne ved godt at ingen har råd til at købe det hele, og tør derfor ikke at udvikle spil til Zapperen, Boardet, Classic Controlleren eller senere Vitality Sensoren, pga. af denne omkostningsbarriere. Det er billigere for kunden at købe spil der kun benytter Wiimote og Nunchuck, fordi de har det i forvejen, og derfor kun skal betale for spillet.

My bad..

0_o en comment der er længere end nyheden =S
0
1ups givet

#5 - Jainay

Level: 2 (Keese)

30-12-2009 09:23

Brilliant. Så er vi enige.
0
1ups givet

#6 - Tomber

Level: 2 (Keese)

30-12-2009 12:57

Håber personligt at der kommer en Link's Crossbow Training 2.
1'eren var/er et af de bedste spil til Wii IMO.
Det har en del mangler, og ja, Wii Zapper'en var et flop, men gameplayet i det første Link's Crossbow Training er mere eller mindre perfekt efter min mening. Er vild med konceptet, simpelt eller ej.
Hvis der blev annonceret en 2'er, så ville det være det spil jeg så mest frem til.
Så ville jeg også have en grund til, at begynde at spille på min Wii igen.
0
1ups givet

#7 - jesper55

Level: 1 (Goomba)

12-01-2010 06:42

synes også om 1 eren seder fast i det så hvist der er nogen der kan hjælpe mig vil jeg blive glad
0
1ups givet

#8 - You don't know me!

Level: 1 (Goomba)

12-01-2010 09:43

Synes 1'eren var mega nedern. Det fungerede godt, men var bare genbrug fra TP uden det store variation. Hvis man kan starte med en Hero's Bow i det næste Zelda og så få bedre buer i løbet af spillet og til sidst ende med en crossbow ville det være fedt, men at lave en lille demo til zapper'n er ikke fedt.

0
1ups givet