Nintendo eShop highlights...

Nintendo annoncerer Every...

Næste Ubisoft Forward Li...

Pokémon Home kommer til ...

Ny trailer for The Plucky...

Første trailer for anden...

Hogwarts Legacy forsinkes...

Lanceringstrailer for Leg...

Nintendo har ingen planer...

Nintendo eShop highlights...

Spil på vej til Switch

Pikmin 4

Pokémon Unite

Legend of Zelda: Tears of...

Dit seneste køb

Hvad spiller du nu? Hvor ...

få penge gratis ved at k...

Pokemon Home kommer Den 3...

Retro gear

Danske retro forhandlere

Tilbudstråden

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Engelsksprogede trailere udsendt for Inazuma Eleven GO: Shadow/Light

Skrevet af KJ85 - 02-06-2014 21:59

Da de første udgivelser i den anden Inazuma Eleven-trilogi for et par måneder blev annonceret til udgivelse i Europa, var det uden nogen følge af egentlige trailere eller billedmateriale. Vi måtte derfor ty til en ældre japansk trailer for spillene, men det er der lavet om på nu. Nintendo har nemlig udsendt hele to trailere, der fortæller lidt om historien i de to tvilling-udgivelser.

Mere info om spillene kan findes i en nylig pressemeddelelse:

14. maj 2014Inazuma Eleven GO: Light og Inazuma Eleven GO: Shadow udkommer i Danmark den 13. juni. Det er endelig tid for nye talenter at få plads på fodboldholdet på Raimon Junior High og indskrive sig i fodboldens historiebøger.

Inazuma Eleven GO: Light og Inazuma Eleven GO: Shadow udspiller sig ti år efter hændelserne i Inazuma Eleven 3. Den unge, men meget talentfulde Arion Sherwind har startet sin fodboldkarriere på Raimon Junior High, men starten viser sig at være lidt hård. Især da en ny, mystisk spiller, som hedder Victor Blade begynder at skabe uro på holdet samtidig med at organisationen Fifth Sector truer med at lukke ned for spillet.

Oplev et unikt RPG i kombination med actionfyldt fodbold. Miljøerne i spillet er i flot 3D-grafik. Aldrig har verdenen i Inazuma forekommet mere levende.

I dette nye Inazuma Eleven-spil kan du møde over 1000 spillere, som du kan rekruttere til dit hold. Du kan opdage mere end 100 Special Moves, hvoraf flere er eksklusive for den version af spillet, som du køber. De forskellige versioner indeholder også en del Fighting Spirits og Special Tactics. Handlingen for de legendariske figurer i spillet varierer også alt efter, hvilken version du har.

I takt med at handlingen skrider frem i spillet, kan du rekruttere flere fodboldspillere. Visse figurer kan du låse op, når visse specifikke krav i spillet er opfyldt. Og nogle figurer, Special Moves og Fighting Spirits bliver tilgængelige via internettet.

Fire spillere kan spille sammen med Local Play-funktionen. Der vil også være udfordringer via StreetPass, når Inazuma Eleven GO: Light og Inazuma Eleven GO: Shadow udkommer til Nintendo 3DS og Nintendo 2DS den 13. juni.


Spillene udkommer allerede til 3DS d. 13. juni, så man kan også kun sige, at det er på tide Nintendo begynder at promovere dem. Hvad siger I til de to trailere, og er det noget I skal ud og have fat på?

1
1ups givet

Kommentarer: