Pikmin GO bliver til Pikm...

Vind Pokémon Brilliant D...

Ny trailer for Pokémon L...

N-Tonight #10: WarioWare:...

Advance Wars 1+2 Re-Boot ...

A Boy and His Blob genudg...

Må vi præsentere: Ninte...

Tunche annonceret til Swi...

Lanceringstrailer for Dyi...

Sora afsløret som sidste...

Switch Online

Alternative nyheder

Spilmusik

Tetris 99

Mario Party Superstars

Nintendo Direct

Switch Friend Codes

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Metroid Dread

V: Gameboy Advance SP ags...

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Epic Mickey: Power of Illusion officielt bekræftet

Skrevet af KJ85 - 05-04-2012 13:42

For godt og vel to uger siden bragte vi her på siden nyheden om, at et Epic Mickey-spil rygtedes på vej til Nintendo 3DS i form af et spin-off.

Har du læst kommentarerne til nyheden vil du vide, at det i starten af sidste uge stod klart, at rygtet var sandt, eftersom detaljer og enkelte slørede billeder fra det netop udgivne Nintendo Power dukkede op på nettet før tid. Først nu er det dog officielt bekræftet i en pressemeddelelse, at Disney Epic Mickey: Power of Illusion virkelig er på vej til det håndholdte vidunder. Gennem denne kan vi nu berette, hvordan Power of Illusion falder ind i Epic Mickeys univers, og samtidigt give et indblik i nogle af spillets features.


I Epic Mickey til Wii blev vi introduceret til Wasteland – en alternativ verden fyldt med 80 års glemte Disney-karakterer og -forlystelser. Det viser sig nu, at videospil også kan gå i glemmebogen, og Castle of Illusion er nu blevet opslugt i det alternative univers. Således ærer spillet det klassiske SEGA Mega Drive-spil Castle of Illusion Starring Mickey Mouse.

Skurken fra Castle of Illusion, heksen Mizrabel, er tilbage, og hun er mildest talt ikke tilfreds med at befinde sig i glemslernes univers. Derfor planlægger hun at slippe fri ved at indespærre vor tids kendte Disney-karakterer på illusionernes slot og der dræne dem for deres respektive tegnefilmsessens. Dette skal vi i skikkelse af Mickey Mouse selvfølgelig forhindre, og ved brug af maling og fortynder, som vi kender det fra Epic Mickey, skal Mizrabel konfronteres og tegnefilmsfigurerne reddes.

Epic Mickey: Power of Illusion gør flittigt brug af 3DS’ens berøringsfølsomme skærm, hvor der gennem spillet skal tegnes grove skitser af objekter, hvilke magisk transformeres til klassiske todimensionelle Disney-illustrationer. Dette kan eksempelvis være kanoner, hvilke spilleren efterfølgende placerer på den øvre skærm, hvor de transformeres til farvelagte 3D objekter, og i dette eksempel bl.a. skader Mickeys fjender.

Ifølge detaljerne afsløret i Nintendo Power vil spillet placere Mickey i et fort, der fungerer som en hub med adgang til spillets mange baner. Hver bane vil være baseret på et animeret Disney-eventyr, og de tegnefilmsfigurer Mickey redder gennem spillet vil samles i fortet efterhånden.

Sammen med den nyligt udsendte pressemeddelelse blev der også frigivet en række screenshots og artwork fra spillet. Et af billederne er bragt tidligere i nyheden og endnu et kan ses herunder. Ønsker du at se mere kan der findes flere her.


Det skal bemærkes, at banneret til denne nyhed ikke er direkte relateret til dette spil, men til spillet Epic Mickey 2: The Power of Two.

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

05-04-2012 18:37

Jeg synes det er fedt at de udnytter 3DS'ens format til at udgive et spil der rent faktisk ser ud til at være "sit eget bæst" og ikke bare en ligegyldig platformer(synes jeg ikke dette er, da det bygger videre på en ældre serie) eller en forenklet udgave af originalen.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-04-2012 20:59

Jeg må indrømme, at jeg godt nok også ser frem til hvad dette spil har at byde på Smiley

Selvom jeg synes, at det første Epic Mickey var godt er der bare en vis charme over det mere klassiske, og det kan sagtens gå hen og blive bedre end Power of Two.

Mindes ikke at have spillet Castle of Illusion i barndommen, men har spillet Land of Illusion, hvilket er et kanon godt spil Smiley


0
1ups givet

#3 - koopi

Level: 7 (Korok)

06-04-2012 00:49

Det eneste Mickey Mouse-spil jeg har haft, var Magical Quest til SNES. Det var så fedt! Power of Illusion ser også godt ud.
Det er bare så irriterende med de høje Nintendo-priser ...
0
1ups givet

#4 - Slettet

Level: 1 (Goomba)

06-04-2012 10:30

Spillede de gamle Mickey-Mouse-spil til SMSen og er derfor rigtig hooked på dette spil. Håber de formår at skabe samme stemning, som i de gamle spil.
0
1ups givet

#5 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

07-04-2012 01:41

Det spil ser så fantastisk ud! Som flere påpeger, så minder det os RIGTIG meget om Magical Quest, som i sin tid i hvert fald var helt fantastiske spil! Skal helt klart have set nærmere på denne udgivelse! Smiley
0
1ups givet

#6 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

07-04-2012 14:48

Det her bliver så fedt Smiley
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-11-2012 09:31

Spillet har hele 20 forskellige slutninger, der fremtvinges alt efter, hvilke valg man foretager sig i spillet:

“The character rescuing and quest system in the game involves a lot of optional choices the player can make. These choices influence the ending of the game. In fact, there are over 20 different endings to the game, and many more ways to influence how the Fortress will grow by the end.”

“Many of the choices that you are presented with through the Fortress quest system involve moral choices. Each of the quests that the characters present to Mickey is based on that character’s individual storyline and motivations.”

“Consequently, you will make choices such as whether to help out a villain character like Captain Hook, knowing that the character has previously plotted against you. It’s up to you to decide whether to help Captain Hook, based on how you feel about what that character has done in the past, and whether the player trusts the character’s current motives.”


Umiddelbart tænker jeg, at det lyder ret vildt Smiley Dernæst tænker jeg så om spillet, som konsekvens deraf bliver meget kort, så man hurtigt kan forsøge sig med en ny gennemspilning og se andre slutninger?? Mindes ihvertfald tidligere, at have læst noget med, at der er ganske få verdener.

0
1ups givet