Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Et nærmere kig på Nintendo Switch og indholdet i kassen

Skrevet af KJ85 - 15-01-2017 14:53

Vi har allerede skrevet side op og ned omkring Nintendos nye konsol og spillene dertil i en lang række nyheder her på N-club, men vi har ikke givet dig et nærmere kig på noget af det mest basale – det der følger med, når du køber konsollen. Det skulle vi måske tage at gøre nu, hvor den værste storm har lagt, og således følger her en gennemgang med masser af billeder.



Konsollen udgives, som nævnt i tidligere nyheder, i to forskellige pakker, hvoraf den ene indeholder neon-farvede Joy-Con-controllere, men på billedet herover er det altså den helt grå udgave. I pakken finder du selve konsollen, et sæt Joy-Con-controllere (henholdsvis venstre og højre del), to wrist straps til forsvarlig fastspænding af controllerne om dine håndled, en docking-station til at forbinde konsollen til et TV, et HDMI-kabel og slutteligt et strømkabel. Lad os i det følgende se nærmere på de vigtigste af disse ting.

Nintendo Switch – selve konsollen
Selve konsollen udgøres af den del med skærmen, og det er på siderne af den, at du kan tilslutte dine Joy-Con-controllere, når du vil spille i den håndholdte tilstand. Det er også her, du sætter spillene i maskinen, og nedenstående billeder fremhæver de vigtigste komponenter for og bag.





Det er her værd at fremhæve muligheden for at udvide den indbyggede hukommelse på 32 GB ved indsættelsen af microSDXC-kort – en standard, der understøtter op til 2 TB, men i praksis findes op til 512 GB på nuværende tidspunkt – og disse indsættes bag konsollens støttefod. Ligeledes er det værd at bemærke, at selve konsollen oplades gennem USB-C-forbindelsen for neden, og det sker selvfølgelig, når du placerer konsollen i docken for at spille på dit TV. Slutteligt skal det nævnes, at der er tale om 6,2 ” kapacitiv touch-skærm med maksimal opløsning på 1280 x 720, og batteriet kan klare op til seks timer på en opladning.

Nintendo Switch Dock
Docken er den del, som du placerer konsollen i, når du vil spille på dit TV, og det er til denne del, at det medfølgende strømkabel og HDMI-kabel ditto skal tilsluttes. For at skabe et æstetisk look uden alt for synlige porte, så sker det bag en låge, som det illustreres på billederne herunder.





Som det også fremgår herover, så er der på docken tre USB-porte, der muliggør tilkoblingen af forskelligt udstyr til konsollen, såsom en Portal til Skylanders Imaginators, og kigger man grundigt efter, så lader det til, at den på bagsiden er USB 3.0-kompatibel. Et blåt stykke plastik ses i hvert fald der, hvilket ikke er tilfældet for de to USB 2.0-porte på siden.

Joy-Con-controllerne
Den nye controller-type, der både kan tilsluttes konsollen og bruges på anden vis, har vi i forvejen set nærmere på i denne nyhed, men her følger for god ordens skyld lige billeder af dem fra forsiden, bagsiden og siden.







Der er ikke så meget mere at fortælle, end det vi allerede har været inde på tidligere, men pilene set fra siden indikerer selvfølgelig, at det er den retning controllerne skal bevæges, når man vil koble dem på blandt andet konsollen. Dertil skal det nok også fremhæves, at det nu står klart, at ZL/ZR er digitale triggers og altså ikke analoge, som dem der i sin tid var på GameCube-controllerne. Det samme er tilfældet på Pro-controlleren.

Joy-Con Grip
Når man vil spille alene, så foretrækker mange at gøre det med en nogenlunde traditionel controller, og derfor følger dette særlige greb med i pakken. Her kan man således køre højre og venstre del af Joy-Con-controllerne ned i en skinne, og det vil blive registreret, at de nu udgør en enkelt controller i stedet for to. Langt hen af vejen er der blot tale om et stykke plastik, og det kan I se på billederne herunder.




Grebet findes også i en udgave, der tillader spilleren af oplade sine Joy-Con-controllere, mens der spilles, men det er alt at dømme ikke den udgave, som man får med i pakken.

Joy-Con Strap
Vi kender nok alle de håndledsremme, der følger med til en Wii Remote, men dem der følger med til de nye Joy-Con-controllere er tilsyneladende lidt mere end bare en rem. Som det kan ses herunder fra front og side, så er der nemlig knapper og spillerlys på dem, så disse funktioner stadig kan bruges, når Joy-Con-controllerne køres ned i skinnen på dem.





Med det har vi været grundigt omkring indholdet i kassen, og måske du er blevet lidt klogere på, hvordan det hele hænger sammen nu. Det er derfor også oplagt at spørge, om du er tilfreds med indholdet i kassen til en Nintendo Switch?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

15-01-2017 16:35

USB-C (3.1), USB 3.0 OG USB 2.0? Burde have holdt sig til en enkelt type, eller måske to (USB-C er ikke bagudkompatibel, men det er 3.0).

IR-sensor i bagenden i stedet for forenden er også et lidt mærkeligt valg.

USB-C ladestikket fra docken kan i øvrigt tages ud for at lade direkte uden at sætte Switchen ned i docken.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

15-01-2017 17:13

^Er det IR-kameraet du hentyder til, for så er det vel fordi, controlleren kommer til at vende anderledes, når du bruger den alene til motion-ting? Den ene controller skal jo roteres 180 grader for at gøre dem ens i opsætningen..
0
1ups givet

#3 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

15-01-2017 17:37

Ja. Men det betyder så også, at man ikke kan pege på skærmen (á la Wii Remote pointer), imens Joy-Con'en er sat til Switchen.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

15-01-2017 17:55

^Det har du naturligvis ret i, men der er så ikke rigtig plads til den i den anden ende sammen med skulderknapperne..
0
1ups givet