A Memoir Blue udgives 24....

Hvad ønsker du fra Ninte...

Elasto Mania Remastered u...

N-club Streams: Uge 4

N-cast #118: Årets spil ...

Første kig på Pocky & R...

Første trailer for GTA: ...

WRC 10 udgives 17. marts

Dying Light 2: Stay Human...

Ny trailer for LEGO Star ...

Switch Online

Pokémon Legends: Arceus

Mario Kart Tour

Film med videospilsrefere...

Tetris 99

Bayonetta 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Kirby and the Forgotten L...

Pokémon Unite

Wii U

Tilbudstråden

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Et nostalgisk kig på mit N-club

Skrevet af Zøvnig - 11-04-2012 14:37

I forbindelse med lanceringen af N-club 4 er jeg præcist som flere af jer andre herinde fra, blevet mere aktiv på siden igen. Jeg har personligt genfundet glæden ved at være “N-clubber” og de nye rammer har givet mig lysten til at dele lidt med jer andre igen. Da den nye version gik i luften gik det op for mig, at jeg har været på siden her i cirka otte år. Det satte tankerne igang, og dem har jeg lyst til at dele med jer andre, så alt dette her skal ikke ses som en nyhed, men mere en personlig guidet tur igennem min tid med N-club.

Et af mine første møder med N-club var arrangementet Live 2, som blev afholdt helt tilbage i marts 2004. Jeg havde dengang kun kendt N-club et par uger, men fik lov af de søde crewmedlemmer til at tage med, selvom deadline var overskredet. Jeg havde en fantastisk weekend og det jeg husker bedst, er min finaleplads mod Eagle i Mario Kart Double Dash (som jeg tabte), min “all-nighter”, med Final Fantasy Crystal Chronicles og en masse internt drama efter Live 2, som gik helt hen over hovedet på mig, da vi var der.


I sidste ende ledte de interne stridigheder i det daværende crew til, at N-club blev lukket ned for en tid. Den daværende ejer Christian, endte med at få lokket mig og flere andre med ind i crewet og sammen lancerede vi så den version af N-club, som du gjorde brug af indtil lanceringen af N-club 4. Jeg vil på ingen måde rippe op i de gamle sår fra dengang, men det brud og genskabelsen af N-club, er en vigtig del af sidens historie.

Jeg vil i stedet gerne sende en masse tanker til Christian Jessen og Henrik Ossipoff, for uden disse to passionerede og engagerede mennesker, så eksisterede denne side ikke. Deres lyst og vilje til, at bygge noget nyt op, da det gamle officielle Nintendo-forum lukkede, har betydet rigtig meget for mange af os herinde. Læser i med herinde, så kommer det lige et uforbeholdent "tusind tak” herfra.

Siden da har Christian fundet andre udfordringer i livet. Efter han solgte N-club til undertegnede flyttede han til Peru og han er fortsat den dag i dag, en af mine rigtig gode venner. Henrik tog i sin tid en anden vej og skabte N-Touch, som reelt set har været den eneste store udfordrer til N-club. Senere da siden lukkede, vendte han i flere perioder tilbage til N-club hvor han igen satte sit positive præg på siden.

Dengang jeg overtog N-club der var det i en periode hvor også BonusNinja var et af de mest aktive medlemmer herinde. Uden ham havde vi aldrig kunnet skabe den legendariske Ninja-club joke, og uden ham, var der aldrig blevet lagt så faste rammer for, hvordan det redaktionelle arbejde kom til at fungere bedre.


Jeg købte siden sammen med min bror Mr. Yokomoto, og vi fik også sat vores præg på siden igennem de år hvor vi stod i spidsen. Jeg havde i årene forinden også lagt et stort arbejde herinde, men det var lidt fedt at få papir på, at N-club nu var mit ansvar. Vi fik i sin lavet flere online-turneringer, Live-arrangementer, og via det fantastiske crew vi arbejdede sammen med, voksede brugerantallet voldsomt herinde. Det virker forkert at sidde og rose mig selv, så jeg vil nøjes med at skrive, at for mig har mine år i ledelsen på N-club, været nogle af de bedste tider i mit voksen-liv. Alting har dog en ende, og nogle private hændelser i min familie gjorde, at Mr. Yokomoto og jeg ikke længere havde overskud til at lægge så mange timer i siden som før.

Vi ledte et stykke tid efter en køber til siden, og for os var det vigtigt, at den nye ejer var indstillet på, at fortsætte med at udvikle N-club. Vi fik endda et fint tilbud fra en konkurrent dengang, hvis primære formål var at lukke siden ned og få overført brugerne til hans side. Man slagter sjældent sit hjertebarn, og derfor var det også en lettelse da Bjarne Bruunsgaard og nogle kammerater meldte sig på banen som køber.

Som noget af det sidste jeg var med til, i perioden hvor Bjarne havde overtaget siden og jeg stadig hjalp lidt til herinde, var det store arrangement i Tivoli. Det arbejde der blev lagt i Tivoli-arrangementet var intet mindre end fantastisk og i mine øjne en milepæl i N-clubs historie. Alt gik op i en højere enhed, vi havde nogle skønne dage sammen i crewet og med jer brugere, og vi endte med at komme i flere af de landsdækkende aviser.


Bjarne overtog “mit” gamle crew sammen med klubben, og via de mennesker han selv har tilført, har han gjort mange positive ting for vores allesammens fælles legeplads. N-club version 4 er det ypperste bevis på at jeg gjorde det rigtige, dengang jeg overlod styringen til Bjarne. I en tid hvor Facebook, Twitter og Google+ stort set har taget al opmærksomheden fra sider ala N-club, der har Bjarne og co. formået at skabe nyt liv og tænde en ny gnist i N-clubberne herinde. Det er en præstation i sig selv, og det skal hele crewet have tak for.

Jeg vil afslutte min lille rundrejse med at sende en stor tak ud til mange af dem, som har været med til at gøre N-club til det den er i dag. Det være sig brugere som crewmedlemmer, som har betydet noget for N-club og i rigtig mange tilfælde også for mig, personligt:

Diadera, DetKanin, Bjarne Bruunsgaard, Henrik Ossipoff, Christian Jessen, Lukas, Captain N, Monzii, BonusNinja, Eagle, Anders Larsen, 3vil-GoOfy, Betina, J3pseN, Morztan, Matthias Aurelian, Munck, Shajita, Alexander, Bo130, Asger Grau, Stefan Bonghat, Super Mario, Kaptajn Knudsen, Lexx, Louise Wielandt, Cebt, Medic, eds, N-Frak, King Suhr, Vaelte, Navn, KJ85, Togbis, L3G3END, Mic, M60dk, AND og Ambaaah.

Der er mange flere af jer end jeg kan nævne her, men det her er nogle af de navne jeg først tænker på, når jeg tænker på min tid på N-club.

Fra de officielle Live-arrangementer, online-turneringer, live podcasts og N-club TV til Muncks House of Gaming, brugeranmeldelser og nyheder, så er N-club noget vi skaber sammen. Så hvad enten du er helt ny herinde eller en af os "gamle", så er det med N-club 4 mere end nogensinde før muligt, at være med til at skabe nye fantastiske N-club-minder.

Det er 10 år siden N-club første gang så dagens lys, og jeg håber inderligt, at jeg en dag kan sætte mig ned og skrive en lignende artikel, når siden fejre 20 år.

Tak til alle der arbejder på siden og tak til alle jer herlige mennesker, som jeg har mødt herigennem!

22
1ups givet

Kommentarer:

#1 - requm123

Level: 2 (Keese)

11-04-2012 20:37

Hvor er det en smuk artikel at læse Smiley
0
1ups givet

#2 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

11-04-2012 20:43

Skimmede kun lige artiklen nu, men læser den bestemt senere, virker som en god gennemgang. Sjovt at det er netop er det jeg overvejede at gøre med NintendoCenter / N-Touch tidligere i dag, som jeg skrev i forum Smiley

P.S. Shit en billig måde at få mange 1Ups på, alle du nævner i din takketale kan jo ikke lade vær med at 1Up'e denne nyhed Smiley
4
1ups givet

#3 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

11-04-2012 20:46

Jeg har godt nok "kun" været med i lidt over 4,5 år, men hold da op nogle minder. Det er helt vildt at tænke på hvor lang tid jeg har brugt herinde, men det er ingenting i forhold til al den glæde jeg har fået ud af det. Jeg er helt overbevist om at N-club er et af de bedste gamercommunities i verden. Det lyder måske lidt voldsomt, men nu kender jeg jo heller ikke en promille af verdens gamingcommunities Smiley

Tak for de fine ord, Zøvnig. N-club er (efterhånden) stort og åbent men samtidig hjemligt og internt, og det er dejligt at se al den aktivitet med lanceringen af N-club 4. Satser på at være her i lang tid endnu, og håber selvfølgelig at det nye N-club er med til at få endnu flere til at være her lang tid endnu (og at der kommer endnu flere fantastiske medlemmer) Smiley
1
1ups givet

#4 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

11-04-2012 21:31

Bo130 skrev:

P.S. Shit en billig måde at få mange 1Ups på, alle du nævner i din takketale kan jo ikke lade vær med at 1Up'e denne nyhed SmileyRen fedterøvs move fra min side Smiley

Nej seriøst så er der jo i grunden mange flere der kunne være nævnt. Siden jeg sendte nyheden ind, er der blevet ved med at dukke navne op inde i mit hoved, på andre sjove personer herinde fra.

Havde ikke lige set dit indlæg, men havde talt med Detkanin (Thomas) om, at skriver lidt i forbindelse med lanceringen af N-club 4. Men så tog den ene tanke den anden og den blev meget anderledes end jeg først havde tænkt mig,

Jeg har haft en herlig eftermiddag med, at sidde og tænke på gamle N-club minder, så det tror jeg faktisk jeg laver en tråd om her om lidt (n-club køre mega langsomt hjemme hos mig idag)

0
1ups givet

#5 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

11-04-2012 21:34

Det var en skøn artikel, :3
Jeg oprettede mig herinde og på det daværende N-Gamez på nogenlunde samme tidspunkt i 2007, ganske få dage efter jeg fik min Wii, og jeg var dengang meget uvidende omkring Nintendo og gaming generelt. Jeg har ikke tidligere været medlem af et community tidligere, så det var også helt nyt for mig, og at der var så mange andre at skrive med, som delte interessen for Nintendo. Det er nok det jeg husker bedst, Smiley
Der har været lange perioder, hvor N-club ikke var min foretrukne Nintendo-side på nettet, men på det seneste har jeg været mere glad for N-club, og især efter lanceringen af N-club 4 nyder jeg at være en del af det. Jeg har stadig til gode at møde en masse af jer til N-club Live, men håber at kunne deltage fremover. (:
0
1ups givet

#6 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

11-04-2012 22:02

Super artikel - det var interessant at få historien fra før min egen ankomst til sitet med. Jeg skulle lige til at skrive, at jeg ikke har været med så længe, men kan se at der står over 6 år på min profil! Smiley
0
1ups givet

#7 - Kanin

Level: 23 (Skree)

11-04-2012 22:30

Tiden er gået stærkt. Kan stadig huske den første gang jeg mødte Zøvnig. Længe før alle andre. Tror det var et par uger inden Live 2 **Host** Memorex! **Host**... Vi byttede nogle spil og tog en kort sludder på Flintholm St. Shit jeg har været lidt af en teenager dengang - en meget nørdet én af slagsen... Og jeg fik lidt af en overraskelse da jeg så Mr. Altid-træt for første gang.... Gode tider.

Det er skønt at se N-club og sin aktivitet blomstrer. Det følelse næsten ligesom i gode gamle dage med N-club version 1... Eller N-Touch Smiley

I er et dejligt community at være en del af! Lad os holde en fest snart Smiley
1
1ups givet

#8 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

11-04-2012 23:21

Det er sgu rigtigt ja. Jeg tror det er den hurtigste handel i N-clubs historie. Kan huske at fra en af os oprettede emnet og til vi mødtes byttede gik der højest en 2-3 timer Smiley

OMG. Vi er SÅ meget nørder hehe Smiley
1
1ups givet

#9 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

12-04-2012 00:58

Super fed artikel Zøvnig! Det bringer sku minder! Havde helt glemt den aften/nat vi spillede Crystal Chronicles til vi var ved at falde i søvn hehe... Good times!

Ps. Selv tak for nogle fantastiske år! Er sku stolt over at være Nintendo-fan med dette community ^^
0
1ups givet

#10 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

12-04-2012 01:00

Super artikel Zøvnig. Det er godt at læse om dine minder på N-club. Til de som undrer sig over hvem eller de underlige mennesker på billedet fra Live 2 er, er de fra venstre; Martin Romme (hjalp til under eventet, Thilde (forrest), mig selv bagerst), Michael Madsen (tidligere skribent - bagerst), Christian Jessen (co-founder med mig), Niklas Kjær (tidligere skribent og grafiker) og sidst Lasse Andersen (co-admin, skribent, PR-gut, altmuligmand).

N-club vil altid have en helt specielt plads, i mit hjerte. Desværre, er min passion for Nintendo gået bort, og jeg tvivler på den kommer igen. Heldigvis er jeg ikke helt væk fra mine rødder, da jeg pt. arbejder med at lave spil til Nintendo DS på universitetet Smiley

Jeg takker meget for din shoutout, Zøvnig, og i øvrigt din støtte i de perioder hvor det har været allermest nødvendigt, både ifm. N-club og i privaten.

Jeg håber på, at N-club stadig står stærkt og fortsætter med at følge internettets udvikling, også i fremtiden. N-club er og bliver danskernes bedste Nintendo-community.

Fantastisk artikel Smiley
3
1ups givet

#11 - AND

Level: 35 (Lakitu)

12-04-2012 11:02

Fed artikel, Mr. Z - damn, det er altså længe at siden her efterhånden har været i gang. Og det er kun blevet bedre med tiden, synes jeg Smiley
0
1ups givet

#12 - Mic

Level: 16 (Space Pirate)

12-04-2012 11:44

Mit tidligste minde om N-club var kort efter Club Nintendos bortgang - det må have været tilbage i.. 2002? 2003? Kan ikke helt huske, men deromkring. Kan i hvert fald huske alle de fantastiske Pokemon-events som event tickets og MEW til Ruby og Sapphire Smiley
0
1ups givet

#13 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

12-04-2012 18:01

Super sjov læsning når man ikke har været aktiv på n-club så længe som mange andre herinde har været det..

Tror dog jeg besøgte siden i noget tid før jeg valgte at oprette en bruger for godt tre et halvt års tid siden, så er da beæret over at blive nævnt i det fine selskab Smiley

Efter at have sprunget en generation over med GC og GBA efter barndommen og de tidlige teenageår blev Wii'en det der personligt fik mig tilbage til konsolverdenen, og da jeg siden hen vandt en DS Lite i en konkurrence, har jeg de seneste år virkelig fået gjort op for de sene teenageår og har spillet en masse fantastiske spil.

Havde nok ikke hoppet på halvdelen af dem, hvis det ikke var for siden her og dens fantastiske brugere, der har anbefalet mange spil gennem tiden.

I Smiley N-club
1
1ups givet

#14 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

12-04-2012 20:35

Tak for de mange positive indlæg og tilbagemeldinger på artiklen Smiley

God damn it det er fedt at være N-clubber Smiley
1
1ups givet

#15 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

12-04-2012 22:59

Jeg er nu også ved at være en gammel traver herinder (5,5 års medlemsskab), og jeg var aktiv meget i de første år. Min aktivitet er dalet efter at jeg begyndte på gymnasiet, men jeg har nu altid lige været herinde og tage et kig . Jeg kan forresten også huske, at jeg altid undrede mig over, at n-club var lukket ned i en periode, - nu ved jeg hvorfor!

Jeg har altid kunnet lide Nintendo. Da jeg var 3-4 år fik jeg en gameboy pocket med Wario Land. Det var tider! Fik da også en gameboy color, advance, ds og ds lite ind i huset, og så begyndte at jeg blive aktiv på det officielle Nintendo-forum. Det blev dog ret hurtigt kedeligt derinde, og efter 6 måneder (eller et år, - det kan jeg faktisk ikke huske helt præcist), så jeg Tombers ( han er et tidligere medlem, - ved ikke om at han har skiftet navn!), signatur, som linkede til n-club. Siden da, har det været den eneste side med forum, som jeg har været fast aktiv på.

Jeg synes, at det er fedt, at et Nintendo-community kan vokse her i Danmark, men også meget overraskende. I Sverige og Norge ser det fx ikke ud til, at der er nogle sider, der er dedikeret til Nintendo, og som har stor aktivitet. Det er fantastisk!

Men jeg er ikke nævnt på den gyldne liste! Smiley!
0
1ups givet

#16 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

14-04-2012 17:14

Zøvning, tak for at dele de fede minder, og tak for de pæne roser til klubben. (nej, han har ikke sendt fysiske roser... endnu) Smiley

Jeg er enig... der er rigtig rigtig mange engagerede og viljestærke mennesker, der har bidraget og bidrager massivt til at klubben er stærk og udvikler sig... I der læser med her, er sikkert nogle af dem Smiley

Kulturen i klubben er så fantastisk og så stærk, at vi trygt har kunnet overlade størstedelene af ansvaret til dens medlemmer Smiley

Den passionerede og demokratiske tilgang, som klubbens medlemmer viser at have, skal helt sikkert nok sørge for at klubben udvikler sig i den rette retning Smiley
2
1ups givet

#17 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

15-04-2012 10:26

god artikel Zøvning super tilbage blik Smiley

og dejlig at N-club med lanceringen af N-club 4 rette vej igen og dejligt at ser at så meget er aktive Smiley

nu håber jeg bare at der snart kommer en online turnering eller noget i den stil her på side
2
1ups givet

#18 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

17-04-2012 00:49

Ja for pokker. En online turnering eller to ville være supet godt for siden. Det ville være fedt, hvis der kom så meget gang i siden igen herinde, at man ville begynde at kunne lave turneringer med jævne mellemrum Smiley
1
1ups givet

#19 - J3pseN

Level: 8 (Pirahna Plant)

17-04-2012 19:54

Fed artikel Zøvnig! Findes billederne fra Live 3 og 4 stadig? Gad vildt godt se dem Smiley
0
1ups givet

#20 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

19-04-2012 00:12

God læsning! Artiklen giver et meget godt billede af N-clubs historie uden at gå for meget i dybten Smiley

Personligt har jeg kendt til N-club lige siden Nintendo havde deres egen officielle danske klub, men jeg blev først en rigtig N-clubber efter at den lukkede ned. Det var dog først efter noget tid jeg begyndte at engagere mig mere og mere i Nintendo-fællesskabet og deltog bl.a. til N-club Live, hvor jeg gennemtæskede Zøvnig i Double Dash ved Crew Battle. Nogle år senere endte det så med, at jeg blev en del af crewet - uden egentlig at have en fast rolle Smiley Dette betød så, at jeg havde mange forskellige opgaver, bl.a. skrive nyheder, anmeldser (nåede faktisk kun at skrive en enkel Smiley ), guides, styre afstemningerne og fora på siden. Udover det hjalp jeg også til ved N-club Live og N-club Sport, hvilket har været en stor fornøjelse!

Siden jeg startede i gymnasiet, har min interesse og evne til at deltage på siden, været faldende. Jeg kigger dog stadig på siden i ny og næ, og jeg synes det er fantastisk, det som N-club har udviklet sig til!

I gør et godt arbejde, keep up the good work!
PS. Jeg har søgt ind på Mediehøjskolen her efter sommer, og jeg håber på at komme ind. Hvis I på noget tidspunkt har behov for at filme og redigere noget, så tror jeg godt, at jeg kan finde tid til at hjælpe jer Smiley
0
1ups givet