Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Fire DLC-figurer afsløret til Mortal Kombat 11

Skrevet af JOEP - 03-06-2019 06:36

Inden Mortal Kombat 11 blev udgivet, meldte Netherrealm og Warner Bros. ud, at der ville komme adskilligere DLC-figurer til spillet, hvoraf den ene ved et uheld blev afsløret allerede før lanceringen. I sidste uge kunne Netherrealm og Warner Bros. så fortælle, hvem de første fire figurer bliver: Spawn, Sindel, Nightwolf og Shang Tsun.

Der er en trailer for sidstenævnte her:



Shang Tsun kommer den 18. juni for de, der køber Kombat Pack, mens han bliver tilgængelig for køb for de resterende spillere den 25. juni. Der er ingen indikation af, hvornår de øvrige tre udgives. Det er desuden bekræftet, at der kommer mindst to figurer mere på et senere tidspunkt.

Spiller du stadig Mortal Kombat 11?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

03-06-2019 10:35

Det er et kanonfedt spil, men Warner Bros. er nogle banditter. Jeg forudbestilte spillet hos Coolshop og da jeg modtog spillet var der ingen download-kode med. Jeg kontaktede herefter Coolshop, som kontaktede deres indkøber, som kunne fortælle, at man skulle kontakte Warner Bros. kunde-support, da der havde været en del klager angående manglende koder.

Coolshop fik så både et telefonnummer og en e-mail. Telefonnummeret virkede ikke og der blev aldrig svaret på mailen. Så tilbage til Coolshop, som var meget kede af forløbet, og da syntes jeg skulle kompenseres for den manglende kode i form af point... det er dælme god kunndepleje... hip hurra for Coolshop. De kunne desværre ikke gøre mere, så jeg prøvede i stedet at sende en twitter-besked, hvor jeg lod WB vide, at jeg var pænt træt af deres måde at behandle deres kunder på og samtidig spurgte jeg, hvornår jeg kunne få min kode. Sjovt nok svarede de med det samme og prøvede så at feje mig af med, at spillet udkom d. 23. april, og da jeg fortalte dem, at det jo ikke var tilfældet med Switch-versionen i Europa, undskyldte de og sagde, at de ville videregive sagen til en højerestående instans i deres grinagtigt bureaukratiske undskyldning for en kunde-support.

Dette er nu 10 dage siden, og på trods af at jeg har sendt rykkere, hører jeg intet. WB sutter RØV og det er skide ærgerligt, for det er et rigtig fedt spil. Jeg har bare NUL lyst til at poste flere penge i deres kasse til DLC og det ærgrer mig grænseløst.
0
1ups givet

#2 - Park_Triolo

Level: 14 (Inkling)

10-06-2019 13:12

Update: Det hjælper at kæmpe og brokke sig højlydt via WBs Twitter-kanal. Jeg sendte en sidste vred besked direkte på deres Twitter-feed, og det resulterede i et prompte svar fra support inkl. en DLC-kode. Tak for det WB.
1
1ups givet