Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia får Limited Edition – ny trailer udsendt

Skrevet af JOEP - 21-03-2017 13:20

I forrige uge fik vi en ny trailer for det kommende Fire Emblem-spil til Nintendo 3DS, men den var helt og holdent uden gameplay fra selve spillet. Det har Nintendo dog rettet op på i dag, hvor der er udsendt en længere trailer, men først og fremmest har de også annonceret en Limited Edition af spillet, og hvad den indeholder kan du se herunder.



Den nordiske distributør, Bergsala, skriver følgende i forbindelse med annonceringen:

21. marts 2017 – Den 19. maj udkommer Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia til spilsystemerne i Nintendo 3DS-familien. Samme dato lanceres også en Limited Edition, der ud over spillet indeholder en artbook, metalnåle med figurerne, ”Sounds of Echoes” soundtrack-cd samt amiibo-figurerne Alm og Celica.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia er et strategisk actioneventyr, der er en opdateret og moderniseret version af spillet Fire Emblem Gaiden, der i sin tid kun udkom i Japan.

I dette spil tager du kontrollen over to arméer, der er under hhv. Alms og Celicas kommando. Begge går i krig med det formål at forene det krigshærgede land Valentia. Taktik og valg af de rette krigere er som i tidligere spil i serien meget vigtigt i Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia.

Spillet har et Classic Mode, hvor dine krigere kan blive så sårede, at de fjernes permanent fra at kunne fortsætte i kamp. Alternativt kan du vælge Casual Mode, hvor faldne krigere kan vende tilbage efter et slag.

Følg den spændende story, hvor Alm og Celica spiller hovedrollerne. Rekruttér nye helte og besejr fjender for at få mere at vide om Alm og Celica. Spillet har stemmeskuespillere og smukt animerede filmsekvenser, som giver spillets handling styrke og kraft.

Udforsk spillets steder i 3D! Der findes mange hemmeligheder at opdage. I slutningen af visse baner finder du Milas statue, som kan bruges til at opgradere eller ændre figurernes klasser.

Alm og Celica som amiibo-figurer kan bruges til at låse op for hver sin eksklusive bane i spillet. Du kan også bruge dem i kamp til at hidkalde en Illusory Hero, som er en allieret gennem en runde. Køb disse amiibo separat eller få dem via Limited Edition, hvor de indgår.

Desuden kan du bruge amiibo-figurer som Marth, Roy, Ike, Robin, Lucina og den kommende Corrin amiibo. De kan også hidkalde en Illusory Hero. Øvrige amiibo, som findes kan bruges til at hidkalde et monster, som kan hjælpe spillere på slagmarken.


Som kort nævnt i indledningen, så er der også en ny video om spillet, og hvad du kan forvente af gameplayet, det kan du herunder se i den kampfokuserede trailer, som de kalder "Two Armies".



Spillet udgives i Europa den 19. maj og er en genfortolkning af et ældre spil i serien, der udkom i 1992, men aldrig fandt vej til vore breddegrader. Har du spillet den japanske original, og har du tænkt dig at investere i denne nyfortolkning?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonezy

Level: 18 (Twhomp)

21-03-2017 16:27

Skal sgu nok have det, men ved ikke lige om det er all-in med Limited Editon. Synes faktisk at det er noller at de stadig kommer med soundtrack cd'er sådan nogle editions, men artbooken er ret fed.

Hvilke FE amiibos er der nu? Jeg har Lucina, Robin, Ike og Marth; så jeg mangler kun Roy ikke? Eller er der flere?
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-03-2017 17:23

Har lige ændret på opsætningen af nyheden for at gøre plads til pressemeddelelsen fra Bergsala. Der står lidt mere info der, som er værd at få med Smiley
0
1ups givet