Ugens Downloads: Uge 9 20...

Lanceringstrailer for Har...

Pyra/Mythra kommer til Su...

Blaster Master Zero 3 ann...

Bravely Default II (Switc...

Nintendo eShop highlights...

Husk: Sakurai viser Pyra/...

N-cast #79: Tingles skabe...

E3 2021 er officielt afly...

Ny trailer for Monster Hu...

Alternative nyheder

Super Smash Bros. Ultimat...

Pokémon-tråd

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Pokémon Legends: Arceus

Tetris 99

New Pokémon Snap

Mario Golf: Super Rush

Dinosaur Planet

Tilbudstråden

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

K: Wii remote plus

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Fire Emblem og Animal Crossing bliver Nintendos næste mobilapplikationer

Skrevet af KJ85 - 27-04-2016 11:46

Nintendo har her til morgen udsendt opgørelser for det seneste regnskabsår og i den forbindelse også frigivet info om ting, der med garanti kommer op at vende ved morgendagens investormøde. Investorerne har længe ytret, at Nintendo burde forsøge sig med udgivelser til SmartPhones, og med Miitomo downloadet af mere end 10 millioner brugere er de godt i gang, men der skal selvfølgelig også nyt til.

Nintendos næste mobilapplikationer bliver til gengæld rene spil-applikationer, hvor Miitomo havde fokus på det sociale, og de bringer to af deres populære serier i spil i form af Fire Emblem og Animal Crossing.


For Fire Emblem gælder det, at spillet vil blive mere lettilgængeligt end spillene vi kender fra Nintendos håndholdte konsoller, men man har planer om at tilbyde en strategisk RPG-spil med stor værdi.

Animal Crossing-spillet vil blive designet på sådan vis, at det vil være forbundet med Animal Crossing på dedikerede spillekonsoller, og ved at spille på både mobil og konsol skulle man øge spilleglæden.

Nintendo vil afsløre flere detaljer senere på året, men det er planen, at både Fire Emblem og Animal Crossing skal udgives på den mobile platform allerede dette efterår. Er det noget, som du ser frem til?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

27-04-2016 14:47

Jeg glædede mig til det her, indtil jeg så hvordan de håndterede Miitomo. Eller rettere, den "internationale" udgivelse, hvilket har efterladt os i de små lande uden en udgivelsesdato i ugevis.

Jeg frygter virkelig, at det gentager sig her.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

27-04-2016 14:56

^Det tror jeg så ikke, at du skal være bange for her. Miitomo er for mig et særtilfælde, da det udgives på langt flere sprog end Nintendos normale udgivelser. Jeg så en bruger postede noget om, at det er ved at blive oversat til dansk/svensk/norsk i øjeblikket, men hvor det kom fra ved jeg ikke, da det ikke står på nogen af Bergsalas egne sider.
0
1ups givet

#3 - Nekra

Level: 8 (Pirahna Plant)

27-04-2016 15:00

det med animal crossing lyder fedt det glæder jeg mig til
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 47 (Boo)

27-04-2016 15:15

Det er gode franchises at smide på mobil, de passer ret godt til det format, og hvis begge spil vil kunne synkronisere med konsol-udgaverne er det en klar bonus for Nintendo.

Jeg tror heller ikke, vi skal være bange for, at de ikke udgives herhjemme. Det giver mening, at Miitomo skal oversættes til dansk, da det er en social app, men spil bliver så vidt jeg ved ikke så tit oversat til andre sprog, når de udkommer på mobil.
1
1ups givet

#5 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

27-04-2016 20:45

Specielt Animal Crossing giver rigtig god mening. Selvom det er fedt at have som eksklusiv titel på Nintendo konsoller, så er det som bygget til mobilgenerationen. Spillet bliver sandsynligvis gratis, men med mulighed for, at kunne købe specielle ting til ens huse osv. Serien indeholder al Nintendo charme når det er bedst, samtidig med at serien ikke er så kendt uden for gaming miljøet.

Det spil alene vil kunne blive en kæmpe guldmine for Nintendo, og vil måske få rigtig manges øjne op for, at Nintendo stadig eksistere og kan levere vanedannende oplevelse. Genialt valg set ud fra et økonomisk synspunkt.
0
1ups givet

#6 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

28-04-2016 00:55

For mit eget vedkommende så er det ikke noget jeg ser specielt frem til. Generelt set er mobilspil for mig tidsfordriv, noget som lige bliver taget frem i venteværelset, eller mens man venter på bussen whatever Smiley
Men det er da fint nok for dem som dyrker mobil/tablet spil. Tvivler bare på at det bliver et kick for mig Smiley
0
1ups givet

#7 - JOEP

Level: 47 (Boo)

28-04-2016 09:26

Disse to spil vil udkomme i efteråret.

Om spillene skriver Nintendo i deres rapport:

Fire Emblem:
We are currently developing an application for smart devices based on Fire Emblem.
We expect that many consumers will experience Fire Emblem for the first time on their smart device, so this application will offer a more accessible style of gameplay compared to the titles for dedicated video game systems. At the same time, we still aim to provide a fully engaging experience as a role-playing simulation game.

Animal Crossing:
We are currently developing a new application for smart devices based on the characters and world of Animal Crossing.
As I mentioned before, the Animal Crossing series for dedicated video game systems is well-loved for its long-term playability, so we want to offer a connection between the smart device application and the world of Animal Crossing on dedicated video game systems. This will make it even more fun to play in both ways, while offering a new style of play for smart devices.
We are developing this application to provide consumers with strong value suitable to smart devices while also generating synergy with our dedicated video game system business, as this is one of the goals of our smart device business.


0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

28-04-2016 19:33

^Der står vel egentlig ikke meget mere i det der citat end, det jeg skrev om spillene i går, gør der? Synes i hvert fald de ligner de oprindelige udmeldelser meget Smiley
0
1ups givet