Nintendo World Championsh...

Minecraft fejrer 15 års ...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

Amiibo!

Paper Mario: The Thousand...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Følg Konsolkrigen

Følg Konsolkrigen

Skrevet af Zøvnig - 14-12-2006 09:50

Vi har tidligere givet jer muligheden for at følge med i konsolkrigen. Dette vil vi nu vende tilbage til. Tråden her vil i lang tid fremover være en del af siden, så alle kan holde øje med, hvordan det går i krigen mellem Wii. Playstation 3 og Xbox 360.

nexgenwars.com

nexgenwars.com

nexgenwars.com

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - SkumF

Level: 1 (Goomba)

28-11-2006 22:58

Facinerende at Wii kan sælge ud i USA, når man tænker på hvor mange konsoller de har.

Flotte tal må man sige, bliver spændende og se når vi får den i Europa og Japan, hvordan det så ser ud.
0
1ups givet

#2 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

28-11-2006 23:00

ja sony skal til af tage sig sammen med den produktion af ps3 vist de overhovedet vil være med i legen.
0
1ups givet

#3 - Kaptajn Knudsen

Level: 1 (Goomba)

28-11-2006 23:07

Umiddelbart kan der trækkes en smule parrallel til ds/psp konsol krigen, hvor ds havde et næsten ligeså stort forspring hvis jeg husker ret? Men ja hvis sony vil have markedet burde de fokusere mere på at sælge konsollen mens emnet er superhot, istedet for om fire måneder hvor alle har hørt om og muligvis set en ps3 og det ikke er så nyt og spændende igen. Det er ihvertfald min analyse Smiley
0
1ups givet

#4 - SkumF

Level: 1 (Goomba)

28-11-2006 23:10

Knudsen, tror faktisk ikke det er så vigtigt for ps3 og sælge meget her i starten. De har et så stærkt brand at de vil kunne sælge løbende, også selvom de ikke kan følge med i produktionen.

Wii tror jeg derimod rykker meget her i starten, og falder ud når vi når hen i midten af 2007. Hvor Playstation3 igen rykker pga Europæisk launch med mange konsoller klar.

Min ligegyldige vurdering af hvordan det hele ser ud. Det eneste der faktisk er overraskende er hvor lidt xbox egentligt har solgt, med det kæmpe forspring de har haft burde de måske have rundet 10millioner solgte konsoller.
0
1ups givet

#5 - odensen

Level: 11 (Octorok)

28-11-2006 23:53

god ide....

og håber at siden bliver opdateret i lang tid.
0
1ups givet

#6 - Thrall

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 00:11

Nu skal i nok prøve at se på market i steden for at komme med så mange mærkelige egen tro skabs ting..

PS3:
Høj grafiks ydelse sli grafikkort hurtig cpu osv. + bonus kan også ligge dine spil/film/musik ned på en harddisk

Det vigtige for Sony er at levere kvalitet noget der holder i min 2 år Og lige præsic 2 år ja fordi udvinklinge går virkelig hurtig inde for små 1,5 år har man udviklet fra 32bit cpuer til 64bit en due core og nu en duel core 2 cpu og har hørt at duel core 3 er på vej om et år til halvanden men iværtfald lige så snart den kommer til EU så skal den nok ryge der op af i salg.

XBox 360
En microsoft ting da de formentlig ikke kunne købe sony´s playstation når så laver vi bare en selv den er en stor konkurant til ps3 fordi den faktisk (Næsten) ligger inde med samme spicifikationer ang. grafik og ydelses mæssigt den har også en harddisk utrolig grim efter min mening noget af en boks at have stående.

microsoft har joinet konsol market med deres xbox hovde konkuranten sony salg: bedre ind sonys men salget af xbox har aldrig været som microsoft entlig ville have det lige fra starten gik det galt skyldes mange microsoft hadere.

Nintendo wii: ik for at lave en vurdering af det hele men en faurit Den er grafisk flot designet og efter de øje mål jeg tog er de muligt at sætte den i en computer ved at borer 4 små huller "lad være før jeg har postet om mit gamecube projekt" men i det hele taget den fylder ik og er flot nintendo har aldrig gået grafisk efter noget i deres spil/spil konsol gameplay udelukket og det formår de altså at gøre 110% det er fedt sjovt ja fedt at spille på den
og det gør også at jeg personligt tror at den trækker virkelig mange kunder til kunne bare hører på d3 hvor mange der kunne lide den så tror også at salget stiger.
0
1ups givet

#7 - Cebt

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 00:15

er enig med Thrall.. tror Wii overrasker.. det er klart en af nintendos stærkeste maskiner og er ret sikker på at den vil sælge i den bedre ende af målingerne på trods af at den "halter" på det grafiske..
0
1ups givet

#8 - StarF

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 00:29

Thral> Man har haft 64bit cpuér i mange mange mange mange mange år! dual core er sådan set heller ikke noget nyt minder lidt om da man kørte smp.. så dine analyser er lidt underlige!

en ps3 til en pris på hvad 5k burde satme holde mere end 2år ellers er der nogle der bliver taget hårdt i røven! desuden er det sjovt du bruger intel navnet på dine cpu´er..

dual core 2.. det er altså hvad man normalt kalder quad core... altså 4 kerner!

om Wii vinder.. Hmm kommer an på så meget.. kan folk omstille sig til det ik handler om grafik men om gameplay?... jeg tror Wii har en god chance fordi den er lidt billigere og så kan man gå ud fra der er ejere af de 2 andre der også køber en Wii.. så på den baggrund har wii en god chance for at sælge godt.. og Nintendo når i nu har skrabet penge ind.. så smid lige LIDT flere hestekræfter i jeres næste konsol ik? tak Smiley
0
1ups givet

#9 - KOS-MOS

Level: 2 (Keese)

29-11-2006 00:48

hmmm vis sku faktisk sige at Playstation 3 har solgt ok godt Smiley
0
1ups givet

#10 - Thrall

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 01:13

Starf> jeg er ganske klar over hvor mange år osv. det hele har været der Glad for også du siger det MEN jeg henvender mig til det nye folk der ikke klar hvor lang tid det entlig har været der. Og entlig så man faktisk den første rigtig kørne cpu 64bit i 2001-2002
Men hvis man skal gå i historie ja den har været der siden hmm tror det var 96 hvor man laver en super computer med 64bit kerne
og i mange år har det også været et problem med varme så helt forkert er det altså ik det jeg siger.. men enelig ret mig for selvføllig kan jeg huske/tænke forkert.

Intel / amd sådan set underordnet kunne også havet skrevet x2 men det er der ikke mange der forstår. Det skal siges jeg var intel fan men er blevet hårdt overtalt til at gå med amd.

Ps3 5k ja det er mange penge MEN HUSK LIGE PÅ EN TING et grafikkort så som hvad skal vi tage Ati firegl v5200 til en små 4k Det holder 2 år så kan du ikke være med mere i de nye spil eller den halter iværtfald. Jeg har et flot flot ati radion x850 til en små 6000kr da jeg købte det for halvanden år siden jeg kan godt mærke det.. og sjovt nok var det en af de bedste kort den gang men et halvt år efter kom de nye x9700 og hvad de nu hedder.

Wii vinder har jeg ikke snakket noget om til verdag arbejder jeg med markets føring i postdk og som nogen ved som mister vi patent på 50 g breve her til år 2009 tror jeg det er. men nok om det.. wii har bare en støre chance denne gang som sagt nintendo bygger ikke på grafik men gameplay og de har de virkelig vist denne gang.

Og om den skal have flere hestekræfter Køb dig en computer hvis du kan lide hestekræfter eller en ps3/xbox
0
1ups givet

#11 - Thrall

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 01:25

Hmm undskyld tror jeg har fået rodet rundt i kerne osv. ved cpu.. sidder og sover her om natten Smiley
0
1ups givet

#12 - Malmer

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 08:26

Hmm, findes der ikke noget tilsvarende for DS vs. PSP?
0
1ups givet

#13 - SkumF

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 09:04

Thrall, Hvad gør din vurdering mere korrekt end andres, deriblandt min. Dine vurderinger bygger på noget, mine bygger på noget andet. Har ikke skrevet en halv stil om hvorfor og hvorfor ik jeg mener det ene eller det andet.

Et graffikkort til en PC, behøver netop ikke koste 5-6k for at kunne følge med i de nyeste spil. Hvis du går prisklassen under, vil du kunne få gode grafikkort der også holder i lang tid. Men logisk nok bliver de forældet, men dette sker ikke på 1 år. Måske, som du snakker om på en 2-3 år. Så har man muligheden for at skifte grafikkortet ud/pc'en eller fortsætte med at spille, da de nye spil næsten med garenti også vil kunne køre på det grafikkort - bare ikke med full i performance.

PS3 har netop den svaghed at de ikke vil kunne opgradere deres monstrum og derfor bliver de overhalet indenom af PC'en. PS3'en minder utroligt meget om en PC, men har ikke de fordele en PC har.


0
1ups givet

#14 - Greven

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 09:19

jeg tror jeg vinder krigen... jeg sender min rockbox på gaden imorgen
0
1ups givet

#15 - Hyuuga

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 09:39

Thrall:

X360 har bedre grafikschip end PS3'en har .. og hvor har du set at PS3 kører SLI ? .. det eneste der gør at PS3'en ses som hurtigere er på grund af den CPU der er i den.. men tvivler på man kommer til at se meget forskel på et X360 spil og et PS3 spil..

Angående Wii.. så må man jo håbe at folk gider at vifte med en controller osv.. ellers får Nintendo sku ikke solgt noget.
0
1ups givet

#16 - ッVideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 09:45

personligt tror jeg i sidste ende, det blir en kamp mellem liv og død mellem Sony og Nintendo, Da (efter min mening) Xbox 360 ryger ud når de to konsoller udkommer,
den har jo ikk rigtigt præsteret noget....altså andet end fantastisk grafik...og to udgaver...hvor man på en måde får snydt røven ud af bukserne hvis man køber den lille Xbox :/
men altså... det blir spændene at se hvem der får taget overhånd i salget...om Nintendo virkelig har fat i noget denne gang...eller om den blir et flop som Gamecuben...
eller om Sony stadig har et par esser gemt et eller andet sted i deres lumske røve...
0
1ups givet

#17 - SkumF

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 10:35

Videogamer, har XBOX360 ikke præsteret noget? Den levere fuldt ud lige så god graffik som PS3, den er billigere fordi folk selv kan vælge om de vil have et hddrev. Udviklerne siger sammetidig at PS3'en er utroligt svær at udvikle til, også sammenlignet med XBOX360.

Blueray er slet ikke sikkert det bliver til noget, Sony har ikke haft nogle formatter der rigtigt har slået igennem, så hvorfor skulle blueray gøre dette?
0
1ups givet

#18 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

29-11-2006 14:01

Bare fordi hardwaren er god er det ikke ensbetydende med at det er dét der bliver solgt mest af.

Hvad de færreste ved, er jo at Gamecuben havde bedre hardware end PS2'eren og dog solgte PlayStation 2 meget bedre end GC.
0
1ups givet

#19 - StarF

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 14:02

Xbox 360 bliver! det er en god maskine denne her gang.. og ikke så dårlig opbygget som Xbox var.. og igen let at udvikle til!

Nintendo skal nok også overleve.. mere spændene om Sony gør!

at kalde GameCube et flop er altså at overdrive.. på verdensplan solgte den vist 1 mill mindre end Xbox... ca... så Nintendo har tjent penge på den!
0
1ups givet

#20 - dustman

Level: 2 (Keese)

29-11-2006 15:14

microsoft mistede flere millioner på xbox...
0
1ups givet

#21 - Hyuuga

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 15:45

dustman:

Kilde?
0
1ups givet

#22 - StarF

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 16:17

MS TJente aldrig penge på Xbox.. hvis man påstår andet har man ikke fulgt med! planen med Xbox var heller ikke MS sku tjene penge på den.. de sku bare ind på markede.. MS mister stadig penge på deres konsol afdeling.. det er ingen hemmelighed.. men ifølge deres plan skal deres konsol afdeling først begynde at give overskud ved næste konsol.. i starten blev Xbox360 solgt med tab, men pga optimeret fabraktions metoder bliver der nu tjent på hver konsol.. men det blev der altså ikke det første år.. der ud over er der stadig langt fra deres konsol afdeling kaster overskud af sig!.... men i modsætningen til Nintendo og Sony så har MS pengene at de enlig kan være lige glade pt... MS har en langtids plan og før eller siden skal det nok give overskud!
0
1ups givet

#23 - Hyuuga

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 20:12

StarF:

Ja den har giver underskud i starten ? .. det er gør alle konsoler (Normalt) .. Sony mister 300$ ved at sælge den til den dyre pris Smiley .. prøv at tænke på hvad den ville koste hvis de skulle tjene på den.. Nintendo tjener derimod på Wii fordi de sælger den så de lige tjener på den .. men ikke så underligt med det hardware der er ... Men altså M$ har sku mange penge .. så hvis en konsol flopper så khar de stadig en anden penge maskine et andet sted ;P
0
1ups givet

#24 - StarF

Level: 1 (Goomba)

29-11-2006 22:28

Hyuuga> Hele Xbox tiden gav underskud.. MS tabte på den hele tiden.. overordnet set.. samme kommer ms til at gøre med Xbox360.. det første år blev den solgt med tab, nu tjener de på at sælge den.. men hele deres konsol enhed taber stadig penge overordnet set...

det har altid været nintendo´s mening at de SKAL tjene på konsol fra dag 1. Sony og MS køre på en anden måde de sælger med tab for at tjene pengene senere på licenser og andet...
0
1ups givet

#25 - Hyuuga

Level: 1 (Goomba)

21-10-2020 15:51

'men hele deres konsol enhed taber stadig penge overordnet set...'

Og hvor har du det fra ? Smiley
0
1ups givet

#26 - StarF

Level: 1 (Goomba)

30-11-2006 02:26

ms års raport ting.. sony er de eneste der ik vil ud med om deres konsol afdeling giver overskud eller ej... faktum er dog sony er i økonomiske problemer og længe har måttet igennem store fyrings runder.. hvis du virkeig er så stædig du ikke vil tage mit ord for det så fint.. men gider ik til at søge hele nettet rundt for at finde det igen.. men det har fremme tit i nyhederne osv hvis man ellers følger lidt med!
0
1ups givet

#27 - Thrall

Level: 1 (Goomba)

30-11-2006 09:13

Tror i ik vi bare skal åbne et forum om dette emne.. ser ud til at mange ved/tror en masse ting Smiley jeg vil helt klart give starf ret MS og sony sælger med underskud deres konsoller

Og hvis man så nyhederne her for et par måneder siden blev der sagt at MS stadig lever på underskud med deres konsoller..
0
1ups givet

#28 - StarF

Level: 1 (Goomba)

30-11-2006 15:03

visse ting her jo været fremme adskelige gange i nyheder rundt omkring og artikler.. personligt gider jeg ikke sidde og finde artikler osv pga EN ik tror på hvad jeg siger.. hvis han ik tror på det så fair nok Smiley any way diskutionen er død her for mig!.. og lad os nu ik blive uvenner.. det er snart Wii TID!!!!!!
0
1ups givet

#29 - Hyuuga

Level: 1 (Goomba)

30-11-2006 17:05

lal Wii tid ? .. nederen .. venter sådan set bare på Zelda til GC ..
0
1ups givet

#30 - Ploek

Level: 1 (Goomba)

30-11-2006 20:04

Håber SONY får herre røvtur! de stinker!!!
har ikke kunnet klare dem siden de lukkede lik-sang!
0
1ups givet

#31 - Xyrec

Level: 1 (Goomba)

21-10-2020 15:51

LOL! o/ Sony kan sgu da ikke vinde når de lukkede lik-sang som Pløk siger. Og at deres PS3 koster 4000,- kr. til 5000,- kr.

5000 kr. = Det er nok til en skiferie for én til østrig Smiley
0
1ups givet

#32 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

02-12-2006 10:40

Wiiiiiii (kunne ikke dy mig Smiley )Så røg Wii op over 1,1 million Wii konsoller solgt Smiley
0
1ups givet

#33 - --Holm--

Level: 1 (Goomba)

02-12-2006 12:13

det er simpelthen for viiiiildt... det kører bareSmiley
0
1ups givet

#34 - Don Joko

Level: 1 (Goomba)

02-12-2006 17:35

De har jo også solgt ca. 400.000 i dag ved Japan!
0
1ups givet

#35 - odensen

Level: 11 (Octorok)

02-12-2006 17:39

eksperterne udtaler sig.
Ps3 taber til wii

http://www.pcworld.dk/art/7982?a=search&i=0

0
1ups givet

#36 - Xyrec

Level: 1 (Goomba)

02-12-2006 17:41

Smiley
0
1ups givet

#37 - N-Freak

Level: 1 (Goomba)

02-12-2006 17:44

Hvor fryder det mig af se at Wii er på over 1,1 million og PS3 er på under 400.000. Smiley
0
1ups givet

#38 - Hyuuga

Level: 1 (Goomba)

02-12-2006 17:46

Ja ligesom eksperter sagde at der ikke ville være viruser på windows xp ..
0
1ups givet

#39 - N-Freak

Level: 1 (Goomba)

02-12-2006 17:49

Hentyder du til det odensen sagde Hyuuga? Smiley Og viruser er der nok af på Windows XP. Smiley
0
1ups givet

#40 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

02-12-2006 19:44

laver sony kun en konsol om dagen i deres febrikker eller?
0
1ups givet

#41 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

02-12-2006 19:55

Noget kunne godt tyde på det
0
1ups givet

#42 - ッVideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

02-12-2006 20:23

bude WII ikk ligge i midten istedet for i bunden?
da den tydelihvis ligger på anden pladsen

det jeg mener hvis nogen sku være i tvivl

Xbox 360
>WII<
Playstation 3
0
1ups givet

#43 - Tomber

Level: 2 (Keese)

02-12-2006 20:42

Men blev Playstation 3 ikke udgivet før Wii?
Det kunne være de har fordelt det sådan.
0
1ups givet

#44 - jogge2670

Level: 1 (Goomba)

02-12-2006 21:07

nej PS3 kom den 17 nov og wii kom den 19 nov Smiley i USA
0
1ups givet

#45 - N-Freak

Level: 1 (Goomba)

02-12-2006 21:18

Ja PS3 kom før Wii så vidt jeg har læst. Smiley
0
1ups givet

#46 - Xyrec

Level: 1 (Goomba)

03-12-2006 18:42

Xbox 360 er på 7,9 mio. nu Smiley
0
1ups givet

#47 - PriCorp

Level: 1 (Goomba)

03-12-2006 19:44

Jeg kan godt lide at PS3'en ikke sælger mere end 5000 om dagen!!! Smiley Det må Jo næsten være fordi Sony ikke kan levere flere konsoller hver dag???
0
1ups givet

#48 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

03-12-2006 20:49

jeg er små forvirret. for wii algs tallene faldt pludselig fra ca 700.000 til ca 400.000. og pludselig op på 1.100.000. men er ikke helt sikker. men fulgte bare med på et tidspunkt og lagde mærke til det.
0
1ups givet

#49 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

03-12-2006 21:56

det har været en fejl i systemet så hehe. Den er steget jævnt igennem de sidste mange dage Smiley
0
1ups givet

#50 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

04-12-2006 15:36

gpdt være af ps3 ikke er ude endnu i EU, og af det er næsten umuligt af få en ps3 i resten af verden, men sony sætter der alle sejl på ps2 her i DK, jeg har set en del ps2 spil reklammer på det sidste, så nintendo må lave mere end bare deres gratis reklamme kampange hvis de vil slå ps2/3 og xbox360 i dk
0
1ups givet

#51 - Pense007

Level: 1 (Goomba)

04-12-2006 15:48

Nintendo kører med klatten! Smiley Smiley
0
1ups givet

#52 - Xyrec

Level: 1 (Goomba)

04-12-2006 18:37

OH NOES!!!! XBOX 360 ER SNART PÅ 8,0 MIO.!!!
0
1ups givet

#53 - Endbo

Level: 1 (Goomba)

04-12-2006 19:22

Det handle ikke kun om hvor god konsollerne er det handle også om hvilken spil der kommer til den.

lad os siger at ps3, xbox360 og wii er sat sammen i et konsold så er der et andet konsold som har en nomalt joypad og et dårligt grafik men tilgængel lavet den rigtig gode spil til den hvor den anden larvet nogle spil som alle synes er kedelig hvad tror i så der vil sælge mest

og det jeg kan lide ved nintendo at de laver nogle spil som sony og xbox ikke får mens alle de sony spill får til derses konsold får nintendo også
0
1ups givet

#54 - Magtail

Level: 3 (Koopa-Troopa)

04-12-2006 19:36

Elvisman -> Det er vel ikke fordi, at det er nogen nyhed, at software sælger hardware og ikke omvendt. Det vil altid være spillene som får forbrugeren til at investere, hvis konsollen altså ikke har flere funktioner.

De sidste bemærkning vil jeg beskrive som decideret ukorrekt!
Får Nintendos konsoller Final Fantasy serien (jeg tænker ikke på Crystal Chronicles), Metal Gear Solid, Ratchet and Clank, Silent Hill, Killzone, Kingdom Hearts (jeg kunne blive ved!)?
0
1ups givet

#55 - Don Joko

Level: 1 (Goomba)

05-12-2006 12:53

Echo! For ikke at sige Jak & Daxter ( Naughty Dog) og Sly Racoon ( Suckerpunch! Og Ico og Shadaow of the Colluses! Og TEKKEN! Smiley hæhæ ja som du selv siger kunne man blive ved!
0
1ups givet

#56 - OMGWTF

Level: ()

05-12-2006 21:50

Så rundede Xbox 8.000.000
0
1ups givet

#57 - Endbo

Level: 1 (Goomba)

06-12-2006 11:45

jeg synes at wii falde før var den på 57,7 nu er den på 54,5
0
1ups givet

#58 - Nymark99

Level: 1 (Goomba)

06-12-2006 14:26

bare rolig jeg er rimelig sikker på at nintendo nok skal stige igen hvis ikk i morgen så i hvertfal på fredag Smiley
0
1ups givet

#59 - Endbo

Level: 1 (Goomba)

06-12-2006 19:33

den komme ud på torsdag i fona

0
1ups givet

#60 - Endbo

Level: 1 (Goomba)

06-12-2006 19:33

jeg skal ikke i skole nå jeg skal købe den

0
1ups givet

#61 - JoeTheGamer

Level: 1 (Goomba)

06-12-2006 19:42

jeg skal heller ikke i skole den dag Smiley
0
1ups givet

#62 - Endbo

Level: 1 (Goomba)

08-12-2006 18:35

nu er den kommet til EU o dn hvise at kun cirke 3000 er blevet solt jeg tror also at den regne forkert
0
1ups givet

#63 - Xyrec

Level: 1 (Goomba)

08-12-2006 21:21

PS3 er rundet 400.000 Smiley
0
1ups givet

#64 - &#12483;VideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

08-12-2006 22:13

^XD
0
1ups givet

#65 - ShiniTenshi

Level: 1 (Goomba)

09-12-2006 03:08

elvisman: Smiley de får nok ikke salgstallene ind sådan lige umiddelbart efter at der er solgt nye maskiner... der går vel nok op til en 24 timer, kunne jeg forestille mig...
0
1ups givet

#66 - Jeppe

Level: 1 (Goomba)

09-12-2006 14:35

tror der går mere end 24 timer-
0
1ups givet

#67 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

09-12-2006 15:56

TheSnub så mangler de kun de sidste 90%(3,4mill) for af når det tal de påstod de ville have solgt inden året slutter Smiley

nu hvor EU også nok ville komme med i tal for wii, begynder det af blive spændere om xbox360 kan holde sit forspring.
0
1ups givet

#68 - T-Photon

Level: 1 (Goomba)

10-12-2006 20:24

hvad fanden sker der ?!!! XBOX har lige solgt yderligere 200000 og Wii under 100000 hvordan kan det være, wii har jo lige solgt ud i hele europa ???? Smiley

det kan da ikke passe at der kun har været solgt 50000 Wii's i hele Europa eller er det mig som er galt på den ?
0
1ups givet

#69 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

10-12-2006 20:26

X-box har nok beståket Nexgen WarsSmiley
0
1ups givet

#70 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

10-12-2006 21:11

Tallene fra den Europæiske launch er sikkert ikke klar endnu. Var det samme med den japanske
0
1ups givet

#71 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

10-12-2006 21:43

Håber på a vi hopper op må en 3 mio når europa tallene kommer på
0
1ups givet

#72 - Nymark99

Level: 1 (Goomba)

11-12-2006 10:35

der går sikkert ikk længe inden tallene kommer
0
1ups givet

#73 - &#12483;VideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

12-12-2006 18:39

Den nye Jacob Holm @
ja det håber jeg osse Smiley
0
1ups givet

#74 - Wiintendo

Level: 1 (Goomba)

13-12-2006 16:11

klart nok Smiley sytSmiley.
0
1ups givet

#75 - Hassel

Level: 1 (Goomba)

14-12-2006 08:11

omg wii er på 1.7 mil
0
1ups givet

#76 - Kaptajn Knudsen

Level: 1 (Goomba)

14-12-2006 09:54

O_O
0
1ups givet

#77 - Nymark99

Level: 1 (Goomba)

14-12-2006 14:53

vildt at PS3 sælger så få i forhold til wii.. er den emdlig udkommet i USA
0
1ups givet

#78 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

14-12-2006 21:40

enig med knudsen
0
1ups givet

#79 - Jeppe

Level: 1 (Goomba)

15-12-2006 09:08

Nymark99:
Ja, men ikke i EU. Så Wii har en salgstalsmæssig fordel som sådan. Stadig imponerende.. Men PS3 koster jo også dobbelt så meget, så det er vel lidt forventet.
0
1ups givet

#80 - Nymark99

Level: 1 (Goomba)

15-12-2006 09:22

ja men den skal sikkert nok sælge når den falder i pris
0
1ups givet

#81 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

15-12-2006 11:21

problemmet med PS3 for tiden er ikke prisen, men af sony bare ikke kan lave dem hurtiger.
0
1ups givet

#82 - &#12483;VideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

16-12-2006 15:58

jeg syntes ikk rigtig at wii's salgstal stiger... :/
0
1ups givet

#83 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

17-12-2006 11:59

jeg holder altid med nintendo
0
1ups givet

#84 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

17-12-2006 12:00

men syndes det er mærkeligt at xbox stiger lidt hurtiger en wii
0
1ups givet

#85 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

17-12-2006 17:43

hvad står wii endelig for
0
1ups givet

#86 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

17-12-2006 23:47

wii står ikke for noget. skulle det da det?

jeg tro af wii salgstal halter lidt med af blive update, alså de solgte 100k enheder i GB, men talet gik ikke ret meget op.
Nok fordi af i EU er der lang flere forskellige der står for nintendo slag, mens i USA der bare kan spørger NOA.
0
1ups givet

#87 - Nymark99

Level: 1 (Goomba)

19-12-2006 11:42

jeg mener at have læst at Wii skulle være Nintendos Udtryk For We
0
1ups givet

#88 - Per

Level: 1 (Goomba)

21-12-2006 01:50

Hmm... Gad vide om "Wii" betyder noget på Japansk....
0
1ups givet

#89 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

21-12-2006 10:34

Nymark99 ja, af man udtaler Wii som man siger We(vi på engelsk) men det er en udtagelse måde, ikke et ord som NES.
0
1ups givet

#90 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

21-12-2006 21:01

så rundede ps3 en halv million. og Wii er over 3 gange forud for den^^ det er helt abstrakt. hehe
0
1ups givet

#91 - Dynemand

Level: 1 (Goomba)

22-12-2006 15:00

Det går virkeligt godt for Nintendo.Smiley
0
1ups givet

#92 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

23-12-2006 18:27

jeg tror at de har valdt wii fordi man kan sige man ting med det wii will rock you wii like too play wii wissh you a merry christmas wii are they champion wii play here wii go
0
1ups givet

#93 - &#12483;VideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

26-12-2006 21:54

nu syntes jeg at PS3'en salgstal stiger lige lovlig hurtigt, og at wii'ens er lidt slow i dét Smiley
0
1ups givet

#94 - Jainay

Level: 2 (Keese)

27-12-2006 11:13

Wii'en stiger med én lige om lidt. Jeg skal ud og have en idag! Smiley
0
1ups givet

#95 - Ploek

Level: 1 (Goomba)

27-12-2006 21:13

Uuuhhh næsten 2.mill!

0
1ups givet

#96 - Don Joko

Level: 1 (Goomba)

28-12-2006 02:16

2 mio!
0
1ups givet

#97 - JoeTheGamer

Level: 1 (Goomba)

28-12-2006 11:10

2 mio !
0
1ups givet

#98 - Mr. Star

Level: 1 (Goomba)

28-12-2006 19:58

sagde de ikke 4 mio inden årets udgang?!?

De skal da være hurtig........
0
1ups givet

#99 - JoeTheGamer

Level: 1 (Goomba)

29-12-2006 13:12

tv2 sage de hade solgt 3 mio
0
1ups givet

#100 - Xonuss

Level: 6 (Cucco)

30-12-2006 10:18

jeg fatter i der heletaget ikk at nogen køber ps3 den er for stor for grom og så efterligner de helt vildt XD
0
1ups givet

#101 - Nismo_DK

Level: 1 (Goomba)

30-12-2006 15:30

Den er sku da nice nok. Grafikken er pisse fed, og så grim er den ikke. Angående at efterligne gør de det ikke helt så meget denne generatioen, man har set den slags kontrol før.
0
1ups givet

#102 - &#12483;VideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

30-12-2006 16:31

Nismo @ err jo! de har så efterlignet så meget de overhovedet kan! i can prove it!

by the way jeg tror ps3'en vejer omkring 5kg eller såd'n noget, gal det er en heavy klods!

gidder ikk lave en liste over ting som sony har efterlignet, men spørg og jeg kan komme med et svar Smiley


PS3 sucks!
0
1ups givet

#103 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

30-12-2006 17:18

jeg har en forklaring på hvordan de kan nå det inden året er omme.
Playstation 3 er lavet i Japan.(Sony's hovedkontor er)
Japanerne holder først nytår en gang i febuar XD
0
1ups givet

#104 - JoeTheGamer

Level: 1 (Goomba)

31-12-2006 01:18

nintendo har lige kommet ud men en presse medelese hvor de siger de har solgt 3.19 worldwide
0
1ups givet

#105 - PriCorp

Level: 1 (Goomba)

01-01-2007 18:36

Jeg synes også NextGenWars.com er lidt bagefter med Wii-salgstallende... Xbox-tallende er heller ikke særlig præcise...
0
1ups givet

#106 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

03-01-2007 16:35

Jeg tror altså at PS3 sælger meget bedre end det der står der.
0
1ups givet

#107 - JoeTheGamer

Level: 1 (Goomba)

03-01-2007 17:29

sony sagde vist nok at de solgt 850.000 så de tal tror vist er fine nok
0
1ups givet

#108 - &#12483;VideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

05-01-2007 20:42

på vej til 3 mil Smiley
0
1ups givet

#109 - &#12483;VideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

05-01-2007 20:42

ups jeg mener 2,5 Smiley
0
1ups givet

#110 - &#12483;VideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

05-01-2007 20:44

hey hva betyder de der procent der er når man trykker pick the wii?

29.1%
Xbox 360

17.2%
PS3

53.7%
Wii

0
1ups givet

#111 - thomas-tes

Level: 1 (Goomba)

05-01-2007 23:13

hvor mange procent der har stemt på at de vil vinde "konsolkrigen"
0
1ups givet

#112 - Perfektus

Level: 1 (Goomba)

08-01-2007 20:52

Wow 3,5 ikke ilde..
0
1ups givet

#113 - RF-Naruto

Level: 1 (Goomba)

09-01-2007 10:31

tror PS3 kommer Smiley vis jeg sku have en så var det PS3 Smiley
0
1ups givet

#114 - Mecha_tails

Level: 2 (Keese)

11-01-2007 14:28

naaah playstation 2 suttede -__- --- og mon ikk oss 3'eren gør det Smiley?
0
1ups givet

#115 - Perfektus

Level: 1 (Goomba)

11-01-2007 21:27

Vil skam gerne have en PS3 men men.. den pris.. Argh.. får jeg squ da aldrig råd til.. :b
0
1ups givet

#116 - &#12483;VideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

12-01-2007 14:55

enig med Mecha_tails hvis der var en playstation der styrede så var det eteren...
0
1ups givet

#117 - Xyrec

Level: 1 (Goomba)

13-01-2007 10:42

Oh noes, PS3 = 1 mio. Smiley
0
1ups givet

#118 - &#12483;VideoGamer™

Level: 1 (Goomba)

13-01-2007 12:10

gal man! allerede oppe på næsten 4 mil!!?? o_O
hA! og ps3 er kun oppe på deres første mil!!! Smiley

Nintendo!!!!

0
1ups givet

#119 - -Andy-

Level: 1 (Goomba)

15-01-2007 17:54

Så rundede XBOX 360 de 10 millioner Smiley
0
1ups givet

#120 - Jeppe

Level: 1 (Goomba)

17-01-2007 16:27

Snart 4 mill... Det er jo sygeligt..
0
1ups givet

#121 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

20-01-2007 11:05

4 mill godt gået wiiSmiley
0
1ups givet

#122 - Xyrec

Level: 1 (Goomba)

20-01-2007 11:36

4 millioner!
0
1ups givet

#123 - OMGWTF

Level: ()

20-01-2007 15:21

4.000.000 !!!!!!!!!!!!!!! næste mål 5.000.000
0
1ups givet

#124 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

22-01-2007 21:29

Mon Wii'en kommer op over X-Box 360 ??
0
1ups givet

#125 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

24-01-2007 17:03

Vi kan ikke gøre så meget andet end at håbe Strunge, og håbe på at folk køber det rigtige
0
1ups givet

#126 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

24-01-2007 23:15

Der har du nemlig ret Smiley
0
1ups givet

#127 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

28-01-2007 17:16

det tror jeg fordi en af mine venner har en xbox360 og mange for min klasse har været hjemme hos mig og ham de syndes wii er bedst alle og lige siden jeg fik en wii har 5 af mine venner os fået en
0
1ups givet

#128 - Xyrec

Level: 1 (Goomba)

29-01-2007 21:03

^Nice, Nintendo_Ranger Smiley
0
1ups givet

#129 - Morztan

Level: 1 (Goomba)

29-01-2007 21:04

Xbox360 er fed nok, men om et år ligger den nummer tre i kapløbet. Wii er for vild!!
0
1ups givet

#130 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

31-01-2007 17:15

ellers kunne vi allesammen her på N-club bare købe 10.000 Wii'er hver Smiley XD så ville vi være over 360 >.<
0
1ups givet

#131 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

31-01-2007 18:23

uhh snart 4.500.000
0
1ups givet

#132 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

31-01-2007 21:31

Det var da helt vildt så dårligt PS3 sælger! ved godt den ikk er kommet i Europa, jeg troede de havde fået et stabilt lager af dem efterhånden eller er det ikk det??
0
1ups givet

#133 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

31-01-2007 21:31

Det var da helt vildt så dårligt PS3 sælger! ved godt den ikk er kommet i Europa, jeg troede de havde fået et stabilt lager af dem efterhånden eller er det ikk det??
0
1ups givet

#134 - Morztan

Level: 1 (Goomba)

31-01-2007 21:38

@Theravingrabbit

Tror simpelthen den er for dyr, og at spillene er for ligegyldige til at folk vil købe PS3. Den hardcore fanbase har sikkert købt deres nu, men det er ikke noget såkaldte "casual" gamers vil gå ud og give $600 for uden videre.
0
1ups givet

#135 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

01-02-2007 13:01

Det er måske også fordi, den HELDIGVIS ikke er udkommet til Europa endnu... Eller er den? Eller er det bare mig der er forvirret Smiley

Smiley
0
1ups givet

#136 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

01-02-2007 18:53

????????????? Er WII ikk lige gået ned fra 4,4 til 4,3 ???????????????
0
1ups givet

#137 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

02-02-2007 17:28

Jeg havde også forventet mange flere solgte maskiner, vi må håbe der bliver flere solgte
0
1ups givet

#138 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

02-02-2007 17:55

jamen den var da oppe på 4,4 før ???
0
1ups givet

#139 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

02-02-2007 17:55

jamen den var da oppe på 4,4 før ???
0
1ups givet

#140 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

02-02-2007 18:19

Du har ret i det er mærkeligt Strunge, men har den også gjort det før, eller er det bare mig
0
1ups givet

#141 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

02-02-2007 18:19

Du har ret i det er mærkeligt Strunge, men har den også gjort det før, eller er det bare mig
0
1ups givet

#142 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

02-02-2007 18:19

Du har ret i det er mærkeligt Strunge, men har den også gjort det før, eller er det bare mig
0
1ups givet

#143 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

02-02-2007 18:27

dunno.. det er første gang jeg har set det.. men jeg fulgte heller ikke med i den så jævnlgt før i tiden ^^
0
1ups givet

#144 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

03-02-2007 09:39

jev har os set den på 4,4
0
1ups givet

#145 - arnel925

Level: 5 (Cheep)

09-02-2007 03:36

Ja, okay i har set den på 4,4 men jeg ser den på 4,4 lige nu hva siger i til det?
0
1ups givet

#146 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

09-02-2007 12:14

arnel925 kig på datoen de skrev det, den hoppet ned og var så på 4,3 nogen dage, før den hoppet tilbage til 4,4.
Det skyldes sikker bare af de hade fået et par forkert tal ind, eller trykekt forkert.
0
1ups givet

#147 - arnel925

Level: 5 (Cheep)

09-02-2007 14:06

no problemos megagame Smiley
0
1ups givet

#148 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

09-02-2007 15:53

Eller også er der nogle amerikanere der har klaget over den, så Nintendo måtte hente dem igen (amerikanere sagsøger alle for alt!) Smiley
0
1ups givet

#149 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

12-02-2007 15:48

hvis det er det er der godt nok mange der er blevet hentet Smiley over 100.000 Smiley
0
1ups givet

#150 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

14-02-2007 21:33

Ja hehe, med det kan da godt være Smiley
Men nu skal det ikke blive off-topic Smiley
0
1ups givet

#151 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

17-02-2007 23:37

Så rundede den 4,6 Smiley
0
1ups givet

#152 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

20-02-2007 06:56

jahh nu rundede den 4,641,286
0
1ups givet

#153 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

20-02-2007 15:44

Det går ikke så hurtigt for Wii længere Smiley
0
1ups givet

#154 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

20-02-2007 16:47

nej desværre SmileySmiley men det går slet ikk hurtigt for nogen så vidt jeg ved.. har dog kun set på Wii'en de fleste gange..
0
1ups givet

#155 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

20-02-2007 17:47

52,8% tror at Wii'en vinder konsol krigen... men det er nok fra dengang den steg hastigt Smiley
0
1ups givet

#156 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

22-02-2007 08:56

det må jo betyde der er flere wii fans end der er ps3 og xbox fans Smiley
0
1ups givet

#157 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

22-02-2007 13:39

yup Smiley og den stiger da stadig Smiley næsten 4,7SmileySmiley
0
1ups givet

#158 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

23-02-2007 22:42

er der nogen der kender en side et der holder update på ds og psp?
0
1ups givet

#159 - Koopajoh'N'

Level: 1 (Goomba)

24-02-2007 14:38

hmm, xbox'en har det ikke bevæget sig længe, eller er det bare mig der ikke er opmærksom nok ??
0
1ups givet

#160 - misterdk

Level: 1 (Goomba)

24-02-2007 15:23

det gør den da.. den holder bare "ferie" .. hehe Smiley.. ej den svinger i gode og dårlige perioder.. har set mange gange hvor den har solgt 100.000 på under en uge efter wii udgivelsen..
0
1ups givet

#161 - YamiMario

Level: 1 (Goomba)

24-02-2007 20:05

YES JEG HAR ENDLIG FÅET WII!
Nu skal jeg bare have en LAN-ababter, siden min PC ikke gider at bruge min WIFI connecter.
0
1ups givet

#162 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

24-02-2007 21:10

Hvorfor har X-box 360 så mange solgte, jeg kan ik li det
0
1ups givet

#163 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

24-02-2007 22:53

Det er nok fordi den har været udgivet i over et år Smiley
men ja, det vil være lidt bedre hvis det var Wii'en Smiley
0
1ups givet

#164 - MarddosG

Level: 1 (Goomba)

25-02-2007 23:08

Xbox 360 er mere populær end Wii, så det er derfor Smiley
0
1ups givet

#165 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

26-02-2007 01:06

tror jeg ikk.. X-Boxen har været ude over et år, mens Wiien kun har været ude i 2½ måned.. og har solgt næsten halvdelen af X-boxen
0
1ups givet

#166 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

28-02-2007 17:06

WEEEE se hvordan wii's salgs tal langsomt og alligevel hurtigt bare stryger i vejret Smiley
0
1ups givet

#167 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

01-03-2007 16:05

yup Smiley på en måned har den solgt over 0,5 moi. konsoller Smiley
0
1ups givet

#168 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

02-03-2007 13:12

Hvis man ser sådan på det, så har Wiien da solgt flere konsoller end x-box 360 har på den tid Wii har været ude
0
1ups givet

#169 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

02-03-2007 13:12

Hvis man ser sådan på det, så har Wiien da solgt flere konsoller end x-box 360 har på den tid Wii har været ude
0
1ups givet

#170 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

02-03-2007 13:13

Hvis man ser sådan på det, så har Wiien da solgt flere konsoller end x-box 360 har på den tid Wii har været ude
0
1ups givet

#171 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

02-03-2007 15:40

yep.. så hvorfor skulle Wiien ikke overhæle 360 om et halvt års tid Smiley
0
1ups givet

#172 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

02-03-2007 20:36

4,8 Smiley
0
1ups givet

#173 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

03-03-2007 11:25

4,828,152 Smiley
0
1ups givet

#174 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

05-03-2007 07:02

synes ik rigtig at ps3 har stiet siden jul eller der omkring wii stier vært 1 sec. og ved i hvad det forstår jeg godt Smiley
0
1ups givet

#175 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

05-03-2007 15:50

Nintendo_Ranger det er fordi alle hardcore fanboys har købt den, og de andre ikke gider af betale så meget for en spillemaskine, det er ikke længer fordi der er mangle på dem, da der er flere butik der har måtte bedt sony stoppe med af sende dem flere ps3 fordi de endnu ikke hade solgt dem de har.
0
1ups givet

#176 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

05-03-2007 18:53

og der findes selfølgelig ik så mange ik så mange fanboys til ps3
0
1ups givet

#177 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

06-03-2007 11:19

Nintendo_Ranger stammer dit keybord? Smiley

jo det gøre da, en stor del af dem har bare forældre der siger jeg betaler sgu ikke 5000kr for en konsol.
Derfor jeg siger hardcore og ikke bare normale fanboys/girls
0
1ups givet

#178 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

06-03-2007 19:03

jeg forstår deres forældre 5000 kr. man kunne jo næsten købe en computer med 8 gb ram og 2 gb grafik kort og med meget andet Smiley
0
1ups givet

#179 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

07-03-2007 14:38

Nu overdriver du Nintendo_Ranger
0
1ups givet

#180 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

07-03-2007 16:13

ja så lidt kopster sådan en PC nu ikke.. men det er vist ved at blive lidt Off-Topic...
0
1ups givet

#181 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

07-03-2007 18:41

okay jeg overdrev lidt men lad os nu glæde med at wii er oppe på 4.900.000 !
0
1ups givet

#182 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

07-03-2007 18:49

yep Smiley det er nice Smiley
0
1ups givet

#183 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

12-03-2007 00:30

Yeah! mindre end 30,000 fra 5,000,000 Smiley
Det er "veldig bra" af Nintendo! Smiley
0
1ups givet

#184 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

12-03-2007 08:33

NEEEJ !!! det er super fedt Smiley men ikke med svensk Smiley
0
1ups givet

#185 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

12-03-2007 12:50

Mener det er norsk Smiley
Men det kan være ligegyldigt Smiley
0
1ups givet

#186 - Morztan

Level: 1 (Goomba)

12-03-2007 22:47

Sagde Nintendo ikke at deres mål var 6mio inden marts udløber? Så har de dælme travlt. De kunne have solgt 7mio + hvis de havde produceret nok... Jeg gruer lidt for hvad det betyder i længden.
0
1ups givet

#187 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

12-03-2007 23:21

tror ikke de når de 6... men 5 er helt sikkert...Smiley
0
1ups givet

#188 - N-Freak

Level: 1 (Goomba)

13-03-2007 18:22

Så kom vi op på 5 millioner Smiley
0
1ups givet

#189 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

13-03-2007 20:57

Wow det gik stærkt Smiley
0
1ups givet

#190 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

13-03-2007 22:04

Selvfølgelig gik det stærkt ! Wii OWNER jo Smiley Smiley
0
1ups givet

#191 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

16-03-2007 15:34

Jeg tvivler da heller ikke Smiley
0
1ups givet

#192 - Nintendo Power

Level: 1 (Goomba)

17-03-2007 11:55

hehe

0
1ups givet

#193 - Nintendo Power

Level: 1 (Goomba)

17-03-2007 11:56

Xbox 360 har mere "Marked Share" end Wii og PS3 fordi den udkom før
0
1ups givet

#194 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

18-03-2007 20:50

det siger du da ikke Nintendo Power O_O
0
1ups givet

#195 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

18-03-2007 21:23

Næh, han skrev det Smiley
5,085,648 mill. Smiley
0
1ups givet

#196 - -Andy-

Level: 1 (Goomba)

19-03-2007 19:08

5.100.000 Smiley
0
1ups givet

#197 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

19-03-2007 23:10

hmm.. tror sq ikk Wii kan nå at få solgt 900.000 på 10 dage.. Smiley desværre...
0
1ups givet

#198 - Kehaan

Level: 2 (Keese)

20-03-2007 16:34

Hej.

Tjaa hvis de fik lavet nogle flere så internetbutikkerne fik flere. Tjaa så kunne det nok godt være der blev solgt lidt flere.

Mvh Kehaan
0
1ups givet

#199 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

21-03-2007 14:14

Smiley

nu hvopr ps 3 er udkommet i Danmark kunne jeg godt have forestillet mig at den ville stige... men det er vist ikke lige tilfældet Smiley
0
1ups givet

#200 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

21-03-2007 19:02

Strunge/ det er jo nok fordi den ikk er kommet..
0
1ups givet

#201 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

21-03-2007 19:54

204 kommentare fik jeg det til (eller der omkring) er der skrevet i den her nyhed

Prøv selv og tælle Smiley
0
1ups givet

#202 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

21-03-2007 19:54

204 kommentare fik jeg det til (eller der omkring) er der skrevet i den her nyhed

Prøv selv og tælle Smiley
0
1ups givet

#203 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

21-03-2007 21:11

får det til 212 nu inklusive dine 2 Smiley

Smiley
0
1ups givet

#204 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

23-03-2007 11:03

Lad os se om ikke den stiger i løbet af dagen når slagstallene tikker ind
0
1ups givet

#205 - Morztan

Level: 1 (Goomba)

23-03-2007 11:20

Jeg håber Nintendo har smidt tusindevis af Wiis på gaden i dagens anledning

0
1ups givet

#206 - Kristoffer

Level: 1 (Goomba)

24-03-2007 09:10

Ser ikke ud som om PS3 har solgt spicielt meget!?.
0
1ups givet

#207 - Mic

Level: 16 (Space Pirate)

24-03-2007 14:19

Læste på Joystiq, at der i en fransk butik kun var blevet solgt 50 ud af 1000 PS3er. Ikke specielt imponerende.
0
1ups givet

#208 - Hassel

Level: 1 (Goomba)

25-03-2007 00:01

Haha!!!!
ps3 Taber jo så mange penge
0
1ups givet

#209 - Nintendo Power

Level: 1 (Goomba)

26-03-2007 19:22

[citat][b]Hassel SkrevSmileyb]
Haha!!!!
ps3 Taber jo så mange penge[citat]
hehe det giver jeg dig ret i SmileySmiley
0
1ups givet

#210 - Nintendo Power

Level: 1 (Goomba)

26-03-2007 19:23

ups!
0
1ups givet

#211 - Mecha_tails

Level: 2 (Keese)

27-03-2007 08:20

i skal lige huske ps3 ikk har været lige så langt tid på markedet som Wii Smiley
0
1ups givet

#212 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

27-03-2007 14:48

Jeg synes egentlig Legestation 3 er steget en del Smiley
0
1ups givet

#213 - Mic

Level: 16 (Space Pirate)

27-03-2007 17:11

Den er også lige udkommet i Europa... >_>
0
1ups givet

#214 - Kehaan

Level: 2 (Keese)

27-03-2007 19:27

Hej.

Ja PS3 er faktisk steget noget. Jeg overvejer PT Wii eller PS3 Smiley

Mvh Kehaan.
0
1ups givet

#215 - Kehaan

Level: 2 (Keese)

27-03-2007 19:30

Hej.

http://www.vgcharts.org/

Den siger faktisk lidt andre tal.

Mvh Kehaan.
0
1ups givet

#216 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

27-03-2007 20:15

Jeg mente bare en stiger for hurtigt Smiley
Det må den ikk' Smiley
0
1ups givet

#217 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

27-03-2007 22:19

ja.. den er steget med 200.000 på de sidste par dage...

-meget hurtigere end den gjorde før -

men så overvej lige Wii... den steg næsten 2.000.000 på udiivnings dagene og lidt efter Smiley
0
1ups givet

#218 - Hassel

Level: 1 (Goomba)

31-03-2007 12:16

Arg sys ls3 begynder og få nogle tal nu..
men men det skal sq nok stoppe
0
1ups givet

#219 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

31-03-2007 16:34

Jeg tror dsv. folk er ligeglade med prisen eller også kender de ikke alternativerne til PS, andre grunde kan jeg ikke se til at PS3 sælger så godt i Dk..
0
1ups givet

#220 - TheMan

Level: 1 (Goomba)

31-03-2007 17:50

Wii på 5 mioSmiley
0
1ups givet

#221 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

31-03-2007 21:19

det skete den 13 Smiley
0
1ups givet

#222 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

31-03-2007 21:22

Haha, sådan The Nunchako! Smiley
0
1ups givet

#223 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

01-04-2007 09:54

Cartman hvor ser du af ps3 sælger godt i dk? jeg synes der stod minst 10kasser af dem i hver butik jeg kigget i igår...
0
1ups givet

#224 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

01-04-2007 21:13

MG/ mange sider skriver at PS3 storsælger over hele landet, bedre end nogen anden hidtil..
0
1ups givet

#225 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

01-04-2007 21:23

MG/ mange sider skriver at PS3 storsælger over hele landet, bedre end nogen anden hidtil..
0
1ups givet

#226 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

01-04-2007 21:28

DOH!!!!!!! hvorfor sker det altid her.. hvorfor står klokken ikk på det samme??
0
1ups givet

#227 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

01-04-2007 21:59

lol.. der er 10 min. forskel Smiley

Smiley
0
1ups givet

#228 - Morztan

Level: 1 (Goomba)

02-04-2007 14:43

PS3 tror jeg vil gøre i Europa som den har gjort i USA og Japan. Storsælge i de første uger, og dernæst nærmest forsvinde totalt.

Lad os se hvor hurtigt den stiger om en måned Smiley
0
1ups givet

#229 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

02-04-2007 15:17

Jeg har hørt af en, at PS3en solgte mere end Wii på den første Weekend tilsammen.

Er det sandt?
0
1ups givet

#230 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

02-04-2007 15:20

i danmark måske, tvivler lidt på det samlede tal.
0
1ups givet

#231 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

02-04-2007 20:38

tror jeg ikke.. Wii steg næsten 2 mio på de første dage, mens PS3 steg ca. 0,5 mio... Smiley
0
1ups givet

#232 - misterdk

Level: 1 (Goomba)

02-04-2007 23:18

det er ihvert fald rigtigt at PS3 solgte flest den første dag i UK
0
1ups givet

#233 - Mic

Level: 16 (Space Pirate)

03-04-2007 02:54

Europa er jo også Sonyland.
0
1ups givet

#234 - Hassel

Level: 1 (Goomba)

04-04-2007 18:44

snart 6 mio!
0
1ups givet

#235 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

04-04-2007 18:46

Wow ja ! den er sq steget meget her i april ! Smiley
0
1ups givet

#236 - WiiMand

Level: 1 (Goomba)

05-04-2007 10:37

SmileyGo WiiSmiley
0
1ups givet

#237 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

05-04-2007 11:58

Xbox 360: 10710362
Playstation 3: 2757892
Wii: 5862624

Så ser vi om en uge hvem der er steget mest
0
1ups givet

#238 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

05-04-2007 16:23

Lige i denne uge kunne jeg forestille mig at det var PS3 da den lige er kommet frem.. men om en måneds tid bliver det en mere lige test !
0
1ups givet

#239 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

08-04-2007 01:46

Vi nærmer os de 6 mio, dvs. svarende til at hver dansker ejede en Wii, ja også de nyfødte babier, og også gamle fru. Hansen der bor nede på hjørnet Smiley
0
1ups givet

#240 - Perfektus

Level: 1 (Goomba)

08-04-2007 11:32

Bare mig eller har nintendo for længts udtalt at de har solg over 6 mio? Jeg tror tallene der er langt bagud. http://www.vgcharts.org/ er faktisk noget mere præcis
0
1ups givet

#241 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

09-04-2007 01:21

Jeg tror ogsaa at den er bagud
0
1ups givet

#242 - king of squirrels

Level: 1 (Goomba)

09-04-2007 09:03

Smiley havde ikke troet wii `en ville sakke saa meget baglaens....
0
1ups givet

#243 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

10-04-2007 21:57

Hvordan kan 360 gå ned?? den stod langt højere igår?
0
1ups givet

#244 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

11-04-2007 12:40

Wii og PS3 er os gået ned... Smiley

det var dog omkring de 4 moi. for Wiis vedkommende Smiley
0
1ups givet

#245 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

12-04-2007 17:19

Xbox 360= 10431581
Playstation 3= 2819258
Wii= 5972875

Sjovt Xbox 360 er faldet

YES!!! Wii er steget mest


0
1ups givet

#246 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

13-04-2007 12:00

Xbox 360 = -278.781
Playstation 3 = 61.366
Wii = 110.251

Wii er helt klart steget mest Smiley

og om en måned er det nok endnu større !
0
1ups givet

#247 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

13-04-2007 20:06

Wii=6489899
i går stod den sådan Wii=5972875

Det kan jo næsten ikke passe! Wii er pludselig steget med over en halv million på kun en dag.

hope de tal er rigtigeSmiley
0
1ups givet

#248 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

15-04-2007 00:01

eller bare forsinkede..

men nice alligevel Smiley
0
1ups givet

#249 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

05-05-2007 21:44

Hmmm... PS3 har solgt bedre end den plejer..
0
1ups givet

#250 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

21-05-2007 16:45

Kan vi ikke få den ud på forsiden igen? Smiley
0
1ups givet

#251 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

22-05-2007 21:07

Slippy, der er nok ikke så mange der ser din besked her, men jeg ville da også gerne have den på forsiden igen. Så er den jo lidt nemmere at finde. Smiley
0
1ups givet

#252 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

29-05-2007 22:59

Lige præcis! Smiley
0
1ups givet

#253 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

30-05-2007 23:01

Skal du så ikke sørge for at du bliver set/hørt/læst? Smiley
0
1ups givet

#254 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

30-05-2007 23:34

Jo ! ville være nice med den på forsiden igen !
0
1ups givet

#255 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

05-06-2007 13:45

Helt enig!
0
1ups givet

#256 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

06-06-2007 18:27

Jeg har lige skrevet til Zøvning, Mr. Mario Smiley Smiley
0
1ups givet

#257 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

07-06-2007 00:35

Så er den tilbage på opfordring Smiley
0
1ups givet

#258 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

07-06-2007 01:55

Mange tak ! Smiley

hmm.. siden sidste vi talte er Wii ca. steget 1,5 mio, mens de andre 2 er steget ca. 0,5 mio... gode tal forsat for nintendo Smiley
0
1ups givet

#259 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

07-06-2007 09:54

Nå, så kom den på forsiden igen. Smiley
0
1ups givet

#260 - Karstein

Level: 1 (Goomba)

07-06-2007 12:41

snart runder den 7.5 millioner Smiley

0
1ups givet

#261 - OMGWTF

Level: ()

08-06-2007 14:21

så rundede den de 7.5
0
1ups givet

#262 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

08-06-2007 14:23

Man kan gætte på hvem der vinder, men hvad er målet for at vinde ? XD
0
1ups givet

#263 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

09-06-2007 10:40

Lad os sig 20.000.000 Smiley
Nånå.. 51,2 % mener, at Wii Wiinner (Smiley) konsolkrigen Smiley
0
1ups givet

#264 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

09-06-2007 19:18

WTF ??

Det ser alt for stort ud det tal ! Smiley

Men dety passer...
Lidt irreternde at man ikke kan se hvor langt de er nået efter at man har stemt !
0
1ups givet

#265 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

12-06-2007 09:38

nu ser det ud til at 360eren er blevet skubbet ned på 50% market-share
0
1ups givet

#266 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

13-06-2007 16:23

Tja, og Sony bliver på 15 %, så det var vel cirka en procent til Wii. Smiley
0
1ups givet

#267 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

17-06-2007 10:23

Det går da godt for Wii..
0
1ups givet

#268 - Karstein

Level: 1 (Goomba)

22-06-2007 11:31

8 Millioner!! WOOOOHOOOOOO!
0
1ups givet

#269 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

22-06-2007 20:15

Det gik da godt nok hurtigt pludselig O_O

Den var på 7,6 for et par dage siden Smiley
0
1ups givet

#270 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

23-06-2007 00:24

3 millioner før vi slår x-box 360 ca.
0
1ups givet

#271 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

23-06-2007 13:35

Yep.

Wii haler ind på Xbox360 Smiley
0
1ups givet

#272 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

23-06-2007 17:41

Hold da kæft?! Smiley Smiley
0
1ups givet

#273 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

24-06-2007 02:49

næ ! Smiley
0
1ups givet

#274 - Karstein

Level: 1 (Goomba)

24-06-2007 12:06

Wii's salgstal stiger med en million i måneden..AHHHH!
0
1ups givet

#275 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

24-06-2007 18:12

Hmm, det er stadig væk nogle gode tal Smiley Jeg er fuldstændig sikker på jeg skal have en Wii nu, da mine venner også skal have den ^^ Selvom en af mine venner var meget imod Wii, og hellere ville have PS3, men nu har han skiftet mening xD
0
1ups givet

#276 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

25-06-2007 11:07

http://www.vgchartz.com er nok bedre end denne kilde, da deres tal ikke stiger langsomt bare uden grund som http://nexgenwars.com gøre, og jeg nægter af tro de haf fået af vide hvergang en enkelt wii eller ps3 er solgt.
samtidet har de også tal fra ds og psp, hvor sony få flere bank
0
1ups givet

#277 - J_J Birdie

Level: 1 (Goomba)

26-06-2007 15:54

wii vinder!
0
1ups givet

#278 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

26-06-2007 17:50

Sådan der! WW = Wii Winner >_> Smiley
0
1ups givet

#279 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

26-06-2007 19:16

OMG !

Highest Ranked Games er udelukkende Nintendo spil Smiley
0
1ups givet

#280 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

26-06-2007 19:55

nintendo har også 9 af de 10 mest sælgerne spil.
man kan også se salgstal på spil.
0
1ups givet

#281 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

26-06-2007 21:30

hvor meget soldte ps2 ?
0
1ups givet

#282 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

27-06-2007 13:29

PS2eren har solgt over 120.000.000 og den er stadig ikk stopppet
0
1ups givet

#283 - Karstein

Level: 1 (Goomba)

29-06-2007 10:35

WooooW det bliver nok ikke i den her generation at nintendo banker sonys rekord! Hvor meget er det nes og snes har solgt?
Jeg ved ihvertfald at super mario har solgt 40 millioner eksemplarer
0
1ups givet

#284 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

29-06-2007 12:00

NES: 61.000.000
SNES: 49.000.000
0
1ups givet

#285 - Nintendo Power

Level: 1 (Goomba)

05-07-2007 19:20

det ser ud til at wii kan saelge flere end Xbox 360
0
1ups givet

#286 - J_J Birdie

Level: 1 (Goomba)

07-07-2007 19:10

Wii pwn´s you so hard PS3 Smiley
0
1ups givet

#287 - Nintendo Power

Level: 1 (Goomba)

08-07-2007 01:22

yes sir! Smiley
0
1ups givet

#288 - kina rabbitman

Level: 1 (Goomba)

08-07-2007 15:35

alt kan ske
0
1ups givet

#289 - kina rabbitman

Level: 1 (Goomba)

08-07-2007 15:35

alt kan ske
0
1ups givet

#290 - kina rabbitman

Level: 1 (Goomba)

08-07-2007 15:35

alt kan ske
0
1ups givet

#291 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

10-07-2007 11:20

Yep
0
1ups givet

#292 - J_J Birdie

Level: 1 (Goomba)

13-07-2007 12:30

salget er gået lidt i stå for wii

0
1ups givet

#293 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

16-07-2007 19:43

ja wii vinder og nej salget er da ikk gået i stå
0
1ups givet

#294 - spingkiwee

Level: 2 (Keese)

21-07-2007 13:19

PS3 sælger sku da ikke en skid, den er håbæøst bagude. Men det er da bare godtSmiley
0
1ups givet

#295 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

23-07-2007 10:47

9.000.000 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
1ups givet

#296 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

23-07-2007 23:54

øøhh nej kig
0
1ups givet

#297 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

24-07-2007 21:04

øhh jo prøv at gå ind på deres hjemmeside: nexgenwars.com
0
1ups givet

#298 - ABQUL

Level: 1 (Goomba)

24-07-2007 23:40

øhhh bøøh nå Smiley
0
1ups givet

#299 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

03-08-2007 12:04

51% har valgt Wii inde på deres side, selvom det er ikke er den der er solgt mest af Smiley
0
1ups givet

#300 - Cartman

Level: 1 (Goomba)

04-08-2007 14:55

Hvorfor er det gået i stå herinde?
0
1ups givet

#301 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

04-08-2007 16:34

Giluc :
Fordi der blev gættet på for et halvt år siden ^^


Cartman :
fordi det var en nice kommentar der var den nederste før xD
0
1ups givet

#302 - You don't know me!

Level: 1 (Goomba)

05-08-2007 10:12

man Wii sælger jeg glæder mig til at se den dag den hvor at salgety af Wii er højere end Xbox 360(vis den dag altså kommer)
0
1ups givet

#303 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

05-08-2007 21:03

sys den har stået på 8,5 i meeeeeegeeet land tid ? O.o
en måned næsten ?
0
1ups givet

#304 - CAPTAIN N

Level: 16 (Space Pirate)

06-08-2007 02:44

der er noget galt med de tal. tror de har sats sig fast eller noget. for på hjemmesiden står der noget andet
0
1ups givet

#305 - Reizo

Level: 1 (Goomba)

07-08-2007 15:03

snart på 9.500.000
0
1ups givet

#306 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

08-08-2007 11:54

Det virker meget underligt.. de bliver ikke opdateret mere.. xD
0
1ups givet

#307 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

18-08-2007 00:48

Nu er den snart oppe på 10.000.000
selvom det snart er 10 dage siden den kom derop xD

og så røg den os af forsiden igen .. Smiley
sys ellers det var meget rart at man lige kunne klikke sig ind, og se nogenlunde hvordan det gik ^^
0
1ups givet

#308 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

18-08-2007 13:10

Nu ser det da ud til at tallene bliver opdateret her på siden igen. Så skal det jo næsten på forsiden igen. Smiley
0
1ups givet

#309 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

22-08-2007 16:53

Ho ho! Smiley Wii mangler lige under 1.000.000 solgte for at føre over Kryds-kassen trehundredeogtreds Smiley
0
1ups givet

#310 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

27-08-2007 15:10

Hvorfor er den gået væk fra forsiden igen Smiley
0
1ups givet

#311 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

27-08-2007 18:43

De manglede nok plads til det andet bras de vil have på forsiden Smiley
Men jeg skriver ikke til Zøvnig igen. Det kan I gøre denne gang Smiley
0
1ups givet

#312 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

13-09-2007 17:09

Nu har Wii rundet de 10.000.000 Smiley
0
1ups givet

#313 - OMGWTF

Level: ()

15-09-2007 11:15

1.000.000 så har Wii hentet 360 ^^


0
1ups givet

#314 - OMGWTF

Level: ()

22-09-2007 11:38

500.000 så har Wii hentet 360 ^^
0
1ups givet

#315 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

28-09-2007 18:07

Under 400.000 så har Wii hentet 360 ^^
0
1ups givet

#316 - OMGWTF

Level: ()

28-10-2007 10:58

12.000 så har Wii hentet 360 ^^
0
1ups givet

#317 - OMGWTF

Level: ()

03-11-2007 20:45

Så har Wii hentet 360 ^^
0
1ups givet

#318 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

16-11-2007 23:00

Smiley Er det stadig gang i denne nyhed. Smiley
0
1ups givet

#319 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

24-11-2007 12:19

Tjae, det går da lidt sløvt, men der er da lidt gang stadig? Smiley
0
1ups givet

#320 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

02-12-2007 00:55

Gad vide hvad de helt præcise tal er.
0
1ups givet

#321 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

12-12-2007 20:38

Tja.. Det kan du have ret i..
0
1ups givet

#322 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

12-12-2007 20:39

Få denne nyhed på forsiden igen! Den fylder nemlig snart år XD
0
1ups givet

#323 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

17-01-2008 12:08

Smiley Er nyheden så gammenl. Smiley Tiden går alt for hurtig. Smiley
0
1ups givet

#324 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

17-01-2008 12:10

Hmm... Det ser ud til at tallene ikke længere bliver opdateret. Det er langt fra de samme tal man ser når man klikker sig ind på den side hvor tallene kommer fra. Smiley
0
1ups givet

#325 - Sillyyy

Level: 17 (Deku Baba)

13-04-2008 01:42

Den næste der ser denne kommentar, skal skrive til mig i en privat besked! Vinderen får en meget vigtig titel! Smiley
0
1ups givet

#326 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

02-09-2008 14:16

Anti-Sony --> er det mon mig? Sender lige en besked. Smiley
0
1ups givet

#327 - Strunge

Level: 1 (Goomba)

29-12-2008 06:14

Er det kun den første der sin den kommentar? O: Eller tæller random nr. senere også? 8D
0
1ups givet