Oceanhorn 2: Knights of t...

Se mere til golfbanerne i...

N-club Streams: Uge 33

Braid: Anniversary Editio...

Nintendo fremlægger kvar...

Adventures of Pip (Wii U ...

Pikmin 3 Deluxe annoncere...

Paper Mario: The Origami ...

N-club Streams: Uge 32

Næste sommeropdatering t...

Alternative nyheder

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

LEGO Super Mario

TV bord

Paper Mario: The Origami ...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

E3 2013

Super Smash Bros. Ultimat...

Satoru Iwata er gået bor...

Tilbudstråden

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Følg Nintendo Direct E3 2019 lige her fra kl. 18.00

Skrevet af JOEP - 11-06-2019 16:59

E3 er hvert år et af højdepunkterne for gamere verden over, og i år bliver nok ingen undtagelse. Flere af de store firmaer har allerede afholdt en konference, hvor de præsenterede sine kommende spil, og nu er det ved at være Nintendos tur. I aften klokken 18.00 går det løs med en Nintendo Direct, der varer 40 minutter, og derefter er der flere timers live-stream i form af Treehouse, som viser gameplay og giver dybdegående detaljer fra kommende spil. Alt sammen kan du følge i videoen, som er indsat lige her:Inden præsentatione har Nintendo meldt ud, at du vil få set mere til Legend of Zelda: Link's Awakening, Luigi's Mansion 3 og Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, men der vil med garanti også være rigtigt mange flere spil, som du kan glæde dig til at se mere til.

Nintendo har desuden meldt ud, at der kommer et udsalg på eShop efter præsentationen, så hold desuden øje med eShop, hvis du har lyst til at købe et nyt spil.

Sidst, men ikke mindst, vil du også her på N-club.dk kunne følge med i en live reaction stream afholdt af Zone. Den kan du se mere til her.

Skal du se med?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - BroSmash

Level: 6 (Cucco)

11-06-2019 12:53

Glæder mig så meget Smiley

Skal bestemt se med til optakten med Zone, men om jeg også ser streamen der kommer an på lydniveauet. Forrige år var lyden på selve Directen så lav, at det var svært at følge med i, hvad der skete Smiley
0
1ups givet

#2 - Zone

Level: 28 (Skeeter)

11-06-2019 13:14

BroSmash skrev:
Glæder mig så meget Smiley

Skal bestemt se med til optakten med Zone, men om jeg også ser streamen der kommer an på lydniveauet. Forrige år var lyden på selve Directen så lav, at det var svært at følge med i, hvad der skete SmileyJa, jeg har godt set at lyden var lav de sidste par år. Jeg regner med at teste lyden lidt bedre denne gang, men jeg forstår også godt hvis du vil se den uden mit fjæs på skærmen Smiley

1
1ups givet

#3 - BroSmash

Level: 6 (Cucco)

11-06-2019 13:36

Det er nu ikke dit fjæs jeg ikke vil se, vil elske at kunne følge med i reactions osv. vil bare også gerne kunne høre hvad de rent faktisk siger i Directen Smiley
1
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 46 (Phantoon)

11-06-2019 22:18

Jeg må sige, at jeg finder denne præsentation blandt de bedste præsentationer længe. Synes den havde et super flow med masser af spil, masser af gameplay, tilpas dybdegående indlæg og ikke mindst nogle gode overraskelser.

Luigi's Mansion 3 ser super ud, og tilføjelsen af decideret co-op er vigtig - og så er der også lige online konkurrence. Det er da fedt.

Det var godt at se mere til Astral Chain, og jeg synes det så ret interessant ud.

Ikke noget for mig, men jeg anerkender det fede i at annoncere No More Heroes 3 her. Det var desuden en god trailer.

Spyro Reignited kom lige ind fra højre, det var også fedt lige at få det bekræftet - langt om længe.

Jeg har kun set og hørt meget lidt fra Super Lucky Tale, men det ser også interessant ud. Jeg savnede A Hat in Time, der vist nogenlunde rammer samme genre. Det var ærgerligt, det ikke lige var med.

Mario & Sonic så faktisk fornuftigt ud og kunne godt blive sjovt til game nights som supplement til Mario Party.

Witcher III er vanvittigt - og det så ikke så grimt ud, som man kunne have frygtet. Helt sikkert en fed annoncering lige dér.

Og så er der selvfølgelig Banjo i Smash - fantastisk trailer, fantastisk at se Banjo og Kazooie tilbage på en Nintendo-konsol. Og fedt spoof på King K. Rool-afsløringen fra sidste år.

Breath of the Wild 2 er for sindssyg, og jeg er meget spændt på at se mere, men jeg forventer her en 2021-titel, hvilket er fint nok.

Alt i alt efterlader det mig med armene i vejret og bekymring om, hvordan jeg skal få tid til at spille alt det, jeg gerne vil, her i 2019 - ja, jeg håber nærmest på tørke i 2020. Smiley
0
1ups givet