LEGO Bricktales annoncere...

Wave Race 64 er næste N6...

Lanceringstrailer for Two...

Husk Gamescom fra 24. aug...

N-club Streams: Uge 33

Multiplayer-spil kommer p...

Trailer for Pac-Man World...

Lanceringstrailer for Cul...

Figurtrailere udsendt for...

Nyt fra Splatoon 3 udgive...

Splatoon 3

Fortnite

Spil på vej til Switch

Pokémon Unite

Switch Online

LOL tråden (Video, bille...

Film med videospilsrefere...

Switch Friend Codes

Danske retro forhandlere

Xenoblade Chronicles 3

Original autentisk ubrugt...

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Første detaljer om det kommende DLC til Legend of Zelda: Breath of the Wild udsendt

Skrevet af JOEP - 02-05-2017 07:15

Inden Legend of Zelda: Breath of the Wild udkom i marts lovede NIntendo, at der ville komme ekstra indhold til spillet, og allerede nu kan du købe Season Pass, der giver dig adgang til de to første stykker, som vi dog ikke rigtigt kender detaljerne om. I nat har Nintendo dog udsendt en video samt nogle billeder, der giver os et indblik i, hvad første stykke DLC handler om.

Den første pakke hedder The Master Trials og tilføjer udover en Hard Mode, en hule, der hedder Trial of the Sword. Her er 45 rum, der skal gennemføres, og ved gennemførslen af alle 45 rum uden at dø, vil du få dit Master Sword til at kunne bevare sin magi hele tiden - som det er nu, kan du bruge sværdet x antal gange, hvorefter det skal genoplades. Du starter hulen uden våben og rustninger.

Hard Mode gør fjenderne stærkere tidligere. Alle Red Bokoblins i spillet bliver til Blå, Blå til Sort osv. Dertil kommer, at fjenderne langsomt regenererer energi under kampen, så længere kampe blver nu ekstra lange. Til sidst bliver det nu også sværere at snige sig ind på fjenderne.

Dertil kommer en ny feature, der tracker dine bevægelser igennem spillet. Nintendo of Japan udsendte en video, der viser dette i spillet:Til sidst er der lidt nyt udstyr. Der er en Travel Medallion, der tillader dig at sætte et midlertidigt Travel Point i spillet, og så er der en Korok Mask, der hjælper dig til at finde Koroks. Når du har den på, vil den ryste, når du er i nærheden af en Korok, der gemmer sig. Af nyt udstyr er der blandt andet end Tingle-dragt, som du kan se i billederne herunder!

Allerede i dag kan du også hente en opdatering, der giver dig mulighed for at ændre det talte sprog i spillet til japansk, engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk og russisk. Således kan du altså få japansk lyd, men engelsk tekst.

Der er endnu ingen konkret udgivelsesdato for det nye indhold, og indholdet er det samme på både Switch og Wii U. Men hvad tænker du om første pakke her? Har du allerede købt Season Pass, eller venter du til du får at vide, hvad den anden pakke indeholder?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

02-05-2017 09:09

Kunne man ikke allerede ændre sproget i spillet? Men det lyder fedt med dlc'en. Jeg ved dog ikke hvor meget jeg får spillet den, jeg skal jo lige ordne alt det andet i spillet også Smiley
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 48 (Magikoopa)

02-05-2017 09:15

Forskellen er, at du kan have et skriftsprog og et andet talesprog. Så nu kan du have japanske stemmer uden japansk tekst.
0
1ups givet

#3 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

02-05-2017 09:37

Ah okay, så giver det mening Smiley
0
1ups givet

#4 - madjor

Level: 17 (Deku Baba)

02-05-2017 10:32

Jeg kan slet ikke få nok af dette spil Smiley Så jeg vil helt sikkert købe Season Pass. Fedt med yderligere info omkring, hvad DLC rent faktisk indeholder. Jeg synes det lyder lovende. Link bliver jo uovervindelig med et Master Sword, der bevarer sin magiske energi. Mon ikke de 45 rum i The Master Trials bliver noget af en udfordring? Jeg mestrer endnu ikke alle kamp-teknikkerne i spillet Smiley

Er der i øvrigt nogen der ved, hvad de skattekister indeholder, som man får i spillet umiddelbart efter køb?
0
1ups givet

#5 - effen4645

Level: 16 (Space Pirate)

02-05-2017 10:46

En trøje med Switch logo, nogle bomb arrows og er ii sikker på den sidste.

Jeg er så klar til at tage udfordringen med de 45 rum. Lyder dog lidt op med et våben der kan bruges forevigt.
Siger også ja tak til at det nye udstyr man får det ser ret fedt ud. Smiley Håber de gør så man skal arbejde lidt for at få det.
0
1ups givet

#6 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

02-05-2017 16:04

Jeg skal bestemt også have Season Pass'et!
0
1ups givet

#7 - Brian baby

Level: 1 (Goomba)

02-05-2017 21:29

Fedt
0
1ups givet

#8 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

03-05-2017 19:38

Udfordringen med de 45 rum, lyder rigtig fedt! Jeg ender nok med at købe Season Pass, men det bliver først reelt, når jeg engang får gennemført spillet.
0
1ups givet

#9 - Rokit

Level: 14 (Inkling)

04-05-2017 10:50

^Enig. Har stadig rigeligt med shrines der kan klares, før jeg begiver mig afsted mod Ganon. Derefter bliver det nok fedt med DLC. Smiley
0
1ups givet