N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Første DLC til Assassin’s Creed III tilgængeligt på eShop

Skrevet af KJ85 - 23-01-2013 02:47

På de konkurrerende platforme blev det første downloadable content til Assassin’s Creed III udgivet d. 11. december, mens endnu en omgang blev frigivet d. 9. januar. Hvornår dette indhold ville blive udgivet på Wii U stod derimod hen i det uvisse indtil i torsdags, hvor begge pakker blev sat til salg på Nintendo eShop.

Den første pakke hedder Hidden Secrets og koster 37, 50 kr. I denne vil man finde tre ekstra missioner, der tilsammen tilføjer omkring en times spilletid. Der foruden indeholder pakken to kostumer til brug i Single Player (Colonial Assassin og Captain of the Aquila) såvel som to karakterer til Multiplayer (Redcoat og Sharpshooter).

Den anden pakke er Battle Hardened, der koster 75 kr. Denne pakke indeholder tre nye multiplayer maps og tre nye karakterer til brug deri (Governor, Highlander, og Coyote Man).

De to pakker markerer samtidig udgivelsen af det første DLC overhovedet på den europæiske Wii U eShop, og vi kan derfor med rette kigge nærmere på, hvordan man erhverver sig DLC på sin Wii U, hvilket er demonstreret i nedenstående video. Allerede på fredag når Avengers: Battle for Earth udgives kan der nemlig forventes mere DLC på Wii U, så vi kan ligeså godt nu få på plads, hvordan det virker.



I modsætning til på Nintendo 3DS foregår købene altså ikke via det enkelte spil, men derimod blot direkte gennem eShop. Dette betyder, at der kan købes DLC til spil man ikke ejer, hvorfor man inden endeligt køb bedes bekræfte, at man ejer et eksemplar af det spil man køber DLC til. Ønsker man at købe mere end en enkelt omgang DLC kan flere pakker købes samtidigt og download samt installation af disse vil blive slået sammen i én, hvilket virker som en smart feature.

Wii U-ejere kan nu således vente spændt på om den næste omgang DLC til Assassin’s Creed III, første episode af The Tyranny of King Washington, udgives på konsollen senere på måneden samtidig med udgivelsen på de andre platforme. Vil du købe DLC til dette spil, skal du dog være opmærksom på, at det skal foregå mellem 23.00 og 3.00, da spillet er rated 18+.

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Anch1989

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-01-2013 16:07

Jeg tror godt nok at den tyske lovgivning vedr. rated spil, kommer til at begrænse handlen på E-shoppen. Det er jo fuldstændig galimatias at shoppen har åbent 4 timer i døgnet.
0
1ups givet

#2 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

23-01-2013 17:05

den har jo ikke kun åben 4 timer i døgnet dog er der noget du ikke kan hentet/købe før 23 på grund af den latterlige 18+ rated men gælder jo ikke alt på E-shoppen heldigvis da også Smiley
0
1ups givet

#3 - Anch1989

Level: 8 (Pirahna Plant)

23-01-2013 19:47

Jeg ved godt, at det kun er for spil der er rated 18 +

Det andet havde været helt håbløst Smiley
0
1ups givet

#4 - Darren Hayes

Level: 5 (Cheep)

23-01-2013 22:39

Lorte spil -.- .....
1
1ups givet

#5 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

24-01-2013 15:34

ja men det her er nu også tæt på håbløst hvis de gerne vil havde salg ud af det
0
1ups givet

#6 - Anch1989

Level: 8 (Pirahna Plant)

25-01-2013 08:58

Jeg ser slet ikke nogen forretning i alt der er rated 18+ i Europa for Nintendo. Tysk lovgivning er godt nok stram på det område. Nintendo er nok ked af, at Deres europæiske hovedkvarter har adresse i Tyskland og dermed underlagt tysk lovgivning.
0
1ups givet