Super Mario Party annoncer...

E3 2018: Håb og forventni...

Fortnite officielt bekræf...

Super Smash Bros. Ultimate...

Yoshi til Switch er skubbe...

Hollow Knight ude nu

Ridley kommer til Super Sm...

Tilbud uge 24 2018

Ugens downloads: Uge 24 20...

Grim Fandango Remastered k...

Hvad spiller du nu? Hvor e...

Podcast: Nintendosofaen

Fortnite

Super Smash Bros. Ultimate...

Pokémon GO

E3 2018

Hvilken controller bruger ...

Fortnite: Spillere Squad/ ...

Legend of Zelda: Breath of...

Releasedatoer

Tilbudstråden

Solgt!

Nintendo 64 m. tilbehør s...

S: Mario kart 8 Deluxe

S: 3 stks Swicth spil

Nintendo konsoller

Bytte Zelda BOTW fra Wii U...

S: wii u og switch spil

K: Chrono Trigger til SNES

S: SNES m. 7 spil *NEDSAT*...

Første gameplay-trailer for Bridge Constructor Portal udsendt

Skrevet af JOEP - 20-12-2017 17:27:54

I starten af måneden annoncerede Headup Games, at de ville bringe spillet Bridge Constructor Portal til blandt andet Switch, et spil der kombinerer konstruktion af broer med den populære spilserie Portal. Der blev udsendt en kort trailer, men ikke en, der viste noget direkte fra spillet. Det er der nu rettet op på, for i dag har de udsendt en trailer, der viser lidt mere fra selve spillet.

Den nye trailer ser du lige her:Som et fun fact kan det nævnes, at det er den rigtige stemme for GLaDOS, robotten der taler i traileren.

Er det et spil, du kan finde på at samle op, når det kommer her i starten af 2018?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - LinkTheWindWaker

Level: 21 (Paragoomba)

20-12-2017 22:56:27

IGN har også ni minutters gameplay fra spillet: https://youtu.be/oEu6RxUqkOE

Er virkelig skuffet over det her. Kan overhovedet ikke se idéen med at bruge Portal-licensen. Da jeg så den første trailer (cinematic), håbede jeg lidt på, at det var i første person, men det her er jo "bare" bridge constructor-genren, som vi kender det. Virker ret tamt.
0
1ups givet

#2 - Krisp

Level: 16 (Space Pirate)

21-12-2017 07:22:33

#1: Lige så snart jeg fandt ud af, at det ikke var et "rigtigt" Portal spil, så dalede min interesse helt ned til 0. Smiley
0
1ups givet

#3 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 30 (Blooper)

21-12-2017 08:39:52

Jeg er godt nok også ret nederen over dette spil.
Jeg knuselskede go'e gamle "Portal" og toeren, men kan, lige som LTWW und Krisp, ikke rigtig se hvorfor de skulle presse æstetikken ned over en tilsyneladende ligegyldig "bridge"-app...
Smid nu hellere de originale spil på "SWITCH", se DET ville sælge!

0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 44 (Skulltula)

21-12-2017 10:58:28

Jeg synes til gengæld, det ser underholdende ud, og GLaDOS gør kun spillet sjovere, tror jeg. Min kone beskrev det som Lemmings med portaler.
0
1ups givet

#5 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

21-12-2017 18:36:40

Jeg er sådan set lidt ligeglad med at der står Portal på, men det ligner uanset et sjovt spil! Smiley
0
1ups givet

#6 - stelzig

Level: 23 (Skree)

21-12-2017 19:57:51

Fuldstændig enig med Bo her. Både i forhold til at det faktisk ser ret sjovt ud, men også i forhold til at det ikke på nogen måde skader fans af det almindelige portal - det er ikke en erstatning for et eventuelt portal 3, det er et helt andet spil. Mindes ikke før at have set folk blive sure over at et spin-off til et spil de godt kan lide, ikke falder i deres smag. Måske hvis der havde været en teaser eller en trailer, der kunne have givet en forventning om noget andet, men det her har svjv fra dag 1 tydeligt vist hvad det er.
0
1ups givet

#7 - LinkTheWindWaker

Level: 21 (Paragoomba)

21-12-2017 20:08:57

Problemet ligger lidt i, at Bridge Constructor og Poly Bridge (samt sandsynligvis andre) allerede eksisterer. At inkludere Portal-universet virker bare ... pointless? Det er sikkert et meget sjovt spil, men nu hvor Valve allerede har mistet ret mange "fan-points" på det seneste (fx da der var hype omkring Half-Life 3, men det viste sig at være et DOTA-kortspil), så er det lidt fesent, at de bruger Portal på denne måde i stedet for at komme med et rigtig Portal-spil.

Note: Bridge Constructor Portal bliver i øvrigt udviklet af ClockStone Software Smiley
0
1ups givet

#8 - stelzig

Level: 23 (Skree)

21-12-2017 20:16:13

Uden at kende vanvittigt meget til bridge constructor i forvejen (min erfaring strækker sig cirka til at se have set bidder af vinesauce spille det), så er mit indtryk sådan set umiddelbart at de portal mechanics der er smidt ind i spillet giver rigtig god mening og skaber nye muligheder.

Selvfølgelig kunne man have valgt andre temaer og scenarier, men det er ikke fordi det her er decideret mærkeligt. Og selv hvis det var forstår jeg ikke hvordan det påvirker folk der godt kan lide hovedserien.
Nu vi er på et nintendoforum, så kender vi endda alle ret godt til det spil i verden med flest mærkelige spin-offs hvor ikke alle er lige vellykkede og de fleste ikke er lige stor fan af dem alle (Mario), men det er da ikke sådan at folk der ikke kan lide Mario&Rabbids bare er mega sure over at de fik det i stedet for Odyssey. Det er apropos endda et spin-off/crossover, hvor jeg synes det giver mere mening at kommentere på at sammensætningen er underlig/random.
0
1ups givet

#9 - LinkTheWindWaker

Level: 21 (Paragoomba)

21-12-2017 20:26:31

Kan godt forstå dine argumenter, men jeg taler mere om IP'en og Portal-universet. Har også kun set bidder, men gameplay-mæssigt giver det mening.

Du har helt ret ifht. Mario og Rabbids. Hvis M+R var et dårligt spil, ville det ikke have indvirkning på Mario som helhed - især ikke, når Odyssey jo er så godt, som det er. Forskellen ligger i, at det er meget længe side, at vi har set noget til både Half-Life- og Portal-universet, og rigtig mange fans går og håber på et nyt spil i begge serier. Derfor er det lidt skuffende, at det næste Portal-spil "bare" er et brobygnings-spil.

Som udvikler kan jeg helt klart godt forstå fidusen i at koble de to franchises sammen. Men som fan af Portal bliver jeg lidt skuffet. Også selvom anmeldelserne faktisk tyder på, at det er et rigtig godt spil.
0
1ups givet