Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Første serie af Power Discs til Disney Infinity er offentliggjort

Skrevet af KJ85 - 02-08-2013 22:43

Disneys store satsning, Disney Infinity, er klar til at indtage Europa d. 20. august, og tiden må vise om det kan hamle op med det populære Skylanders. En ting er dog sikkert – der kommer ikke til at mangle ekstra tilbehør til spillet foreløbigt. Foruden de forskellige play sets kan der nemlig også investeres i Power Discs, og hvad det indebærer, kan I læse her.

Lad os dog først lige slå fast at Disney Infinity består af to game modes; Play Set Mode og Toy Box Mode. I Play Set Mode spiller man i et bestemt Pixar-/Disney-univers, der åbnes op for ved at placere en brik på basen, og kun karakterer fra brikkens serie kan benyttes her. Efterhånden som man spiller sig gennem universet vil man åbne op for tilbehør og andre ting, og disse kan efterfølgende frit benyttes i Toy Box Mode, hvor spilleren kan skabe deres eget spil i en åben verden.

Foruden Play Sets og figurer til at placere på basen har vi så Power Discs, der som I kan se det i nedenstående trailer kan lidt af hvert.



Fra start vil der eksistere 20 forskellige Power Discs, inddelt i tre overordnede kategorier listet herunder, og en komplet liste over Power Discs kan findes her.

Egenskaber: Disse discs er runde med rød kant og giver adgang til specielle power-ups til brug i både Play Set Mode og Toy Box Mode når de placeres under en figur på basen.

Legetøj: Disse discs er sekskantede med orangekant og tilføjer gadgets, køretøjer eller andre ting til spillets Toy Box Mode når de placeres på basen.

Tilpasning: Disse discs er sekskantede med lilla kant og tilføjer nye teksturer til spillets Toy Box Mode når de placeres på basen.

Der kan placeres op til fire Power Discs på basen ad gangen, men nu til den mere alvorlige del. Disse Power Discs bliver nemlig foruden den ene, der medfølger i startsættet, sat til salg i lykkeposer med to stk. i hver til en pris på 3,99£ / 4,99$. Så kan I nok godt regne ud, at den danske pris kommer til at lyde på små 40 kr., og der er altså ingen garanti for at man ikke får gengangere i pakkerne.

Man kan vel sagtens kalde Power Discs for en form for DLC, men hvad siger I til Disneys produktstrategi? Lidt for meget af det gode, eller er det hyggeligt at samle og skulle bytte sig til discs man ikke har?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

02-08-2013 23:30

Tog den ikke med i nyheden, men nedenstående video viser fighting-genren repræsenteret gennem Toy Box Mode og det er blot en af mange muligheder:


0
1ups givet

#2 - BamBamthePyro

Level: 17 (Deku Baba)

08-08-2013 17:06


0
1ups givet