Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Game & Wario udgives d. 28. juni

Skrevet af KJ85 - 02-05-2013 19:10

Udgivelserne til Wii U fra Nintendos egen hånd har indtil videre været få, men om knap to måneder er de klar til at sende Game & Wario på gaden i Europa. Dette har Nintendo offentliggjort i dag sammen med enkelte beskrivelser af de minispil, der er indeholdt deri – og forhåbentlig bliver det startskuddet til et langt mere attraktivt halvår, hvad angår udgivelser.

Spillet indeholder 12 forskellige minispil for én spiller og 4, der kan spilles med flere aktive spillere. Enkelte af disse bliver beskrevet i det følgende, hvor der også vil blive henvist til en tidligere nyhed for ikke at gentage for meget.

Camera: Tidligere kendt som ”Shutter”, er dette spillet, hvor du med Wii U Gamepad skal tage billleder af kriminelle med Wii U Gamepad. Det er for én spiller, og er beskrevet i den ældre nyhed.



Gamer: Dette er 9-Volts minigame, hvori Wii U Gamepad transformeres til en håndholdt konsol. Herpå spiller han en række WarioWare-agtige mikrospil i sin seng om aftenen, men må ikke blive opdaget af sin mor. For at undgå dette skal man også være fokuseret på fjernsynet, hvor man vil kunne se moren nærme sig, og så gælder det om hurtigt at lade som om man sover. Dette spil er også for én spiller.



Disco: I dette minspil for to er det karaoke-robotten, Mike, der styrer løjerne fra pladsen bag DJ-pulten, mens spillerne konkurrerer på rytmesans og fingerfærdighed. Med Wii U Gamepad placeret mellem sig skal spillerne skiftevis opsætte en rytmisk sekvens som modparten skal gentage - point tildeles når rytmen ikke bliver fulgt af modstanderen.



Fruit: Dette minispil for op til fem spillere er beskrevet i den ældre nyhed, og går ganske enkelt ud på at en tyv skal stjæle frugt, hvorefter modstanderne skal forsøge, at gætte hvem tyven var.



Artwork: Dette minispil er en form for interaktiv tegn og gæt for op til fem spillere. Man skiftes til at tegne på Wii U Gamepad mens de andre skal gætte og point tildeles alt efter, hvor hurtigt der tegnes og gættes. Netop dette minispil er koblet op et Miiverse Community, hvor tegningerne kan deles med andre, og der vil være mulighed for at give forslag til ting andre skal tegne.

Foruden de tolv minispil indeholder spillet også automaten Chick’N’Win (for øvrigt fremvist sidst i videoen til Disco), hvori mere end 200 underlige og vidunderlige stykker legetøj, der hver især fremviser sjove detaljer om Wii U Gamepad, kan samles.

Udgivelsesdatoen lød altså d. 28. juni, og så er spørgsmålet blot – er du interesseret i et køb?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - DaneWolf

Level: 7 (Korok)

09-05-2013 11:54

Lyder alt for sjovt!!! Smiley Vil VIRKLIG gerne have fat i den Wii U efterhånden! Smiley
0
1ups givet