Multi-player-spil kommer ...

Splatoon 3 Direct onsdag ...

Nintendo eShop highlights...

Klonoa Phantasy Reverie S...

Få et nyt kig på Freedo...

Salgstal for perioden apr...

Næste bølge af baner ti...

Nye detaljer om Pokémon ...

Teenage Mutant Ninja Turt...

N-club Streams: Uge 31

Switch Friend Codes

Danske retro forhandlere

Xenoblade Chronicles 3

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Square Enix og Live A Liv...

Pokémon Scarlet & Violet

Mario Smash Football

Pokémon Unite

Tetris 99

Original autentisk ubrugt...

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Guitar Hero 5 bands offentliggjort

Skrevet af Malte Schmidt - 31-05-2009 23:52

Nu er den fulde liste over bands, som er med i den kommende Wii-titel, Guitar Hero 5, blevet offentliggjort. Hele 84 kunstnere er det blevet til denne gang – heriblandt findes David Bowie, Rammstein, Artic Mokeys og Wolfmother. Der er selvfølgelig masser af andre kæmpestore navne på listen. Den komplette liste med alle 84 kunstnere kan findes på spillets officielle hjemmeside.

Guitar Hero 5's amerikanske udgivelsesdato er den 1. september, men spillet har endnu ikke fået en europæisk dato.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

01-06-2009 00:20

Rammstein, Rammstein, Rammstein, Rammstein, Rammstein!

Endelig! Jeg skal have det her spil Smiley
0
1ups givet

#2 - Malte Schmidt

Level: 1 (Goomba)

01-06-2009 00:23

Yea, jeg skrev dem faktisk ind i nyheden kun for din skyld, Lukas.Smiley Listen ser faktisk fin ud. - Måske skulle man købe det?
0
1ups givet

#3 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

01-06-2009 00:31

Awesome bandliste! Arctic Monkeys, Coldplay og Kaiser Chiefs på den liste er jo lige til at komme over.
0
1ups givet

#4 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

01-06-2009 00:38

Hmm, jeg havde sgu ellers klassificieret den som falsk, første gang jeg så den - kan ikke forstå hvordan fanden Dave Mustaine fra Megadeth er gået med til at være med, i et Guitar Hero spil - Activision lavede jo et spil i serien, Guitar Hero: Metallica, hvor Dave Mustaine slet ikke blev nævnt som tidligere medlem af det pågældende band.

Ellers, så ser listen IMO sådan her ud; 50% direkte kopieret fra Rock Band. 25% dårligt/ting der er med fordi det er populært, 25% gode bands som Rock Band kan smide ud som DLC.

Honestly, så ser listen der mildes talt overhovedet ikke interresant ud, i forhold til hvad Rock Band allerede har fat på.

Kan godt gå mere i dybden med hensyn til min vurdering af bandsne, hvis det ønskes.
0
1ups givet

#5 - Malte Schmidt

Level: 1 (Goomba)

01-06-2009 00:47

Well, nu kender jeg ikke til bandsne i Rock Band, men med navne som Wolfmother, David Bowie, Bob Dylan, Deep Purple, Dire Straits, Muse, Stevie Wonder, Rolling Stones og The White Stripes, synes jeg da at det ser udemærket ud i hvert fald.
0
1ups givet

#6 - Agger

Level: 3 (Koopa-Troopa)

01-06-2009 00:54

Men intet Queen Smiley (Eller, Queen og David Bowie), dermed kan en sang vist sikres. Under Pressure.
0
1ups givet

#7 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

01-06-2009 01:19

Og så tager vi lige bandsne, i den rækkefølge som du skrev dem;

1) Wolfmother - det er Back Round fra deres nye CD som er med på disken - og den kan slet ikke måle sig med deres tidlige sange, som fx "Joker and the Thief", som allerede er i Rock Band. Back Round lyder til at være utroligt dårligt mikset, og hvis de kører samme lydkvalitet som Guitar Hero: World Tour, så kan jeg da love for at jeg ikke vil spille den sang mere end en gang.

2) Der er allerede 4 David Bowie sange i Rock Band, omend at to er dem er covers - og det skulle ikke undre mig hvis det bliver "Sufragette City", som netop er i Rock Band, som kommer med her. Eller "Ziggy Stardust". Derudover er der også en "David Bowie & Queen" sang med i spillet, hvilket signalerer at David Bowie kommer med som en boss - puha.

3) "All Along The Watchtower" er skam en udemærket sang, må man sige - men jeg havde dog ønsket at det var Jimmi Hendrix versionen istedet. Det er dog et af de mere udmærkede sangvalg, af dem vi kender indtil videre. Jeg vil dog ummidelbart ikke klassificere den som sjov at spille, slet ikke i forhold til "Tangled up in Blue" af samme kunster, som set i Rock Band 2.

4) Det er Deep Purple, og det er Guitar Hero - hvis sangen ikke er "Smoke on the Water", så skulle det da lige være fordi at det var "Highway Star". "Smoke on the Water" ville klart også være en af de bedre sange i spillet, omend at jeg tror at chartingen af guitaren og bassen går helt galt - det bliver sikkert "overchartet", og så kan de sagtens risikere at ødelægge en sang, der ellers godt kunne være sjov at spille. "Highway Star" og "Space Truckin'" fra samme album er allerede med i Rock Band, så det ville også være muligt for Harmonix at få den med i Rock Band, hvilket gør den overflødig her - Rock Band versionen ville simpelthen være bedre chartet.

5) Jeg har sgu intet på Dire Straits - godt valg.

6) Jeg gider slet ikke påbegynde en lang smørre om Muse... Jeg kan simpelthen bare ikke lide langt de fleste af deres sange. Derudover har der tidligere været Muse i Rock Band, så Harmonix kan sagtens komme med deres sædvanlige "Hey, **** your announcements"-attitude og udgive noget Muse - det kunne lige ligne dem.

7) Rolling Stones... Tja, vi har jo endnu ikke set "Satisfaction" og "Brown Sugar" i Rock Band, som det ellers blev rygtet for meget lang tid siden - og som de så vidt jeg husker også selv har sagt, at de har. De kan muligtvis have en "The Best of..." pakke på vej igen, som ville indeholde en cirka 12 sange - og det ville jo slå den enkelt sang her totalt ud af fokus. Ellers et af de bedste valg på listen.

8) Nu har jeg faktisk ikke hørt så meget The White Stripes, men det virker altså til - ud fra de sange jeg har hørt - at det kommer til at blive nogle meget generiske og repetetive "charts", som man føler at man har spillet over 9000 gange før - og så vil jeg sgu langt hellere have noget der i det mindste er originalt.

Det eneste fra listen der interesserer mig, er; Iron Maiden - hvis det da ikke bliver en af de 12 sange der til den tid er ude til Rock Band, Rush - som bliver sikkert bliver Spirit of the Radio, 2112 eller noget fra "Moving Pictures" albummet, som allerede er set i Rock Band. Spirit of the Radio og 2112 kunne være nogle yderst interessante sange, som dog også godt kunne snuppes af Harmonix, og udgives inden for den nærmeste fremtid. Og så også lige Sonic Youth... Og de kunstnere som jeg var positivt indstillede på, i min ovenstående nedsabling.

Og jeg er slet ikke kommet ind på lydkvalitet, dårlige elementer i gameplayet, overcharting, og så videre...

0
1ups givet

#8 - Michael

Level: 18 (Twhomp)

01-06-2009 01:33

Jeg har svært ved at se hvorfor det skal sammenlignes med Rock Bands bibliotek. Den allerede store bandliste vi ser i Guitar Hero 5 viser jo, at Activision Blizzard virkelig vil til at fokusere på at kunne stille forbrugerne tilfredse, hvad angår en spændende setliste.

Rock Band har et stort musikbibliotek, men det betyder ikke at Guitar Hero 5 ikke sagtens kan byde på sjove features og fede sange, som Rock Band måske ikke har.

Nu har skabelonen jo trods alt aldrig lydt "okay gutter, vi har Rock Band derhenne, hvordan bygger vi videre på det?". At de to spil deler genre er på ingen måde ensbetydende med at de skal fokusere på de samme ting.

Det er tydeligt at Rock Band fra start af har fokuseret på et stort sangudvalg, mens Guitar Hero har forsøgt at få lokket alle aldersgrupper med i spillet, ved at gøre det let at gå til - et træk der har vist sig smartest for Guitar Hero folkene (sidste års salgstal).

Jeg ser frem til Guitar Hero 5, ingen tvivl. Jeg er desværre bare hoppet ud af hele "-hero"-franchisen (Rock Band inkluderet). De siger mig desværre ikke noget længere.
0
1ups givet

#9 - Haken

Level: 1 (Goomba)

01-06-2009 07:58

YES! Det skal nok blive fedt!
0
1ups givet

#10 - Malte Schmidt

Level: 1 (Goomba)

01-06-2009 12:01

@Jakob: Okay, du er tydeligvis mere inde i det end jeg er. Jeg har aldrig ejet et Guitar Hero-spil og jeg har aldrig prøvet Rock Band. Jeg kiggede bare på listen og tænkte "Hey, det er sgu da god musik noget af det".

Mht. til Wolfmother så vidste jeg ikke at det var en ny sang (vidste slet ikke, at de havde lavet noget nyt), men efter at have hørt den, må jeg give dig ret. - Den er ikke lige så god som hvad de tidligere har lavet.

Muse er et fantastisk band.Smiley

White Stripes er cool nok.. Meen kunne godt forstille mig at det ville blive en anelse kedeligt at spille trommer i deres sange.

Igen - jeg kender intet til Rock Band. Jeg ved ikke hvordan deres setlister ser ud, jeg ved ikke hvordan gameplayet er i forhold til Guitar Hero. Som sagt kiggede jeg bare på listen og så nogle kunstnere, som jeg egentlig godt kan lide.
0
1ups givet

#11 - Neptix

Level: 1 (Goomba)

18-12-2009 03:29

GUITAR HERO METALICA 4 FEVER!
GUITAR HERO METALICA 4 FEVER!
GUITAR HERO METALICA 4 FEVER!
GUITAR HERO METALICA 4 FEVER!
GUITAR HERO METALICA 4 FEVER!
GUITAR HERO METALICA 4 FEVER!

Only becures i have rank 44 in rock rank Smiley

0
1ups givet