Game Boy event i Super Sm...

Microsoft køber Bethesda

Nintendo stopper produkti...

Ori and the Will of Wisps...

N-cast #63: Partner Direc...

Hades ude nu - se lanceri...

Nintendo Direct Mini: Par...

Rune Factory 5 skubbet ti...

Monster Hunter Stories 2:...

Balan Wonderworld udgives...

Mario Kart Tour

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

LOL tråden (Video, bille...

Super Mario 3D All-Stars

Alternative nyheder

Switch - spilrygter og sp...

Nintendo Switch

Tilbudstråden

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Guitar Hero-konkurrence

Skrevet af Ossipoff - 08-04-2009 00:47

Det er blevet tid til at løfte sløret på nogle af de konkurrencer
som vi holder ved copenhagen esport challenges.
Som nævnt tidligere holder vi en kæmpe turnering i Guitar Hero World Tour! Hele dagen vil der være Guitar Hero for alle pengene!

Skemaet vi lægge sådan at der vil være 4 runder over dagen. hver runde vil vare 1 time. Efter hver runde vil den med højeste score gå vidre til finalen. Klokken 19.00 vil de fire bedste Guitar Hero spiller dyste i en epic battle på Den store scene ved akvariet under Koncertsalen hvor vi der kan finde ud af hvem der er den bedste Guitar Hero spiller!

Reglerne er forholdsvis simple.
For at kvalificere sig til finalen skal man være den i runden med flest points. Der vil være en gruppe for hver time. Man spiller Head To Head – Pro FaceOff mod en anden fra gruppen. Man har kun et forsøg for at få så høj score som mulig.
Når alle i gruppen har spillet et track i Head To Head – Pro FaceOff så kigger vi på hvilken deltager der har fået højest score i gruppen til slut og han kommer videre i finalen.

Man må helt selv bestemme hvilken sang og hvilket niveau man vil spille på. Det vil sige hvis du tager et svært langt track med mange noder og på expert hvor du kan skaffe flere points end på et nemt kort track på easy vil der være støre chance for at du går videre til finalen.

Som tidligere annonceret, vil præmien være en "rock oplevelse", der kan få en hver Guitar Hero-fan til at gå amok! Vi har nemlig skaffet vinderen en billet til årets største festival - Roskilde Festival! Vinderen får 8 dage fyldt med dejlig musik, hvor bands som Down, Nine Inch Nails, Eagels of Death Metal, Oasis, Social Distortion, Volbeat, Amon Amarth, Slipknot og Satyricon vil spille!

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

08-04-2009 02:08

Forstår ikke helt de her regler. Der bør altså spilles i den samme sang, hvis det er score, der afgør det. Ellers bør det fungere efter et single elimination princip.
Og at dele det op i fire individuelle runder er nok ikke lige så fair, som at lave en stor runde. Den kunne self sgatens være i fire afdelinger.
0
1ups givet

#2 - Grauling

Level: 23 (Skree)

08-04-2009 06:39

Forstår du ikke reglerne? ellers vil jeg lige prøve lige at gøre dem mere simple. Man må selv bestemme hvilken sang man vil spille og hvilken sværhedsgrad man har lyst til så folk der er bedre til GH har self en støre chance for at vinde en en der ikke er så god og kun spiller på medium (hvilket det også vi ske i andre turnerings koncepter). Dog hvis ham der har valgt expert han får en masse fejl fordi den er for svær så vil der stadig være en chance for ham der spiller på medium. også det vil hverken være fedt for ham der spiller expert eller ham der spillet på medium hvis de begge skulle spille på samme niveau for ham der spiller expert vil det være utrolig nemt og for ham der spiller medium vil det være meget svært.

ved at gøre det på denne måde er der mange flere der kan deltage og selv folk der ikke har spillet det særlig meget kan også deltage og have det skægt.
0
1ups givet

#3 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

08-04-2009 07:44

Det er jo slet ikke fair, hvis man ikke spiller den samme sang... Pointen med GH er jo at slå den højeste score _i en bestemt sang_. Det er ikke sjovt, hvis man ikke spiller det samme.
0
1ups givet

#4 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

08-04-2009 08:38

Men det er nu en gang ikke meningen med den her konkurrence; konkurrencen tager udgangspunkt i, at alle skal kunne være med og samtidig have det sjovt. Ønsker man at være kompetetiv (altså være direkte ude efter at vinde), så vælger man sine sange derefter.

På den måde har alle en chance for at deltage -- og samtidig have det sjovt. Det er bestemt ikke et enkeltstående tilfælde, jeg har set samme udgangspunkt brugt i lignende konkurrencer, ved større events Smiley
0
1ups givet

#5 - Jainay

Level: 2 (Keese)

08-04-2009 12:29

Men alligevel gutter, jeg vinder jo. Så det er jo ligemeget det hele Smiley
0
1ups givet

#6 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

08-04-2009 13:59

Jainay: Vi får se Smiley

Men nej, det var ikke fordi jeg ikke forstod reglerne, som de er nu. Jeg forstod ikke, hvorfor de er blevet sådan xD

Men nu har Henrik svaret Zalman, som havde det samme kritikpunkt som mig. Jeg mener nu stadigvæk, at det er en lidt underlig tilgangsvinkel, men jeg må jo så bare finde ud af, hvilke sange jeg score højest i xD
0
1ups givet

#7 - Jainay

Level: 2 (Keese)

08-04-2009 14:14

Abild, regn nu også med at sålænge du bare får spillet en sang på Expert mod en der vil have det sjovt, så skal du nok regne med at vinde.
0
1ups givet

#8 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

08-04-2009 20:41

Ja, det er rigtigt. Men det er jo kun den med den højeste score i gruppen, der går videre. Så man skal jo vide, nøjagtig hvilke nsang man kan score mest i Smiley

På den måde kan man sagtens slå en der er bedre, hvis denne ikke lige tænker over det Smiley
Mest det, der er lidt fishy..
0
1ups givet

#9 - Jainay

Level: 2 (Keese)

08-04-2009 21:04

True, true. Så ja, hele gruppen burde faktisk spille samme sang. SNAP, jeg kan risikere at tabe til en 7-årig pige.
0
1ups givet

#10 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

08-04-2009 23:29

Lol, Jainay, lær nu lige lidt mere metagame, Smiley. Expert spillerne har (som altid) MEGET sværere ved at vinde, efter som at Easy/Beginner spillerne får boostet deres score så meget at de i alt kan få lige så meget som modstanderen (hvilket gør at en Beginner FC mod en Hard bruger er mindre værd end en Beginner FC mod en Expert bruger).

Og jeg er en dejlig fyr når det handler om at være en hore og at squeeze, hvilket placerer mig langt bedre end dig, i sidste ende.

Desværre, Smiley
0
1ups givet

#11 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

09-04-2009 02:50

Nå ja. Det der boost tænkte jeg faktisk også lidt over.. Det er jo ikke så godt xD ..
Så risikerer man jo, at en masse dårlige går videre xD ??

Man kan sige, at det var ok, hvis ikke man spillede mod en anden i pro face-off.. Så ville ens score ikke blive boostet.

Desuden skal man vel også, nå nu det er pro face-off, finde en anden, der vil spille den samme sang som en selv. Hvad nu, hvis ingen vil xD ?
0
1ups givet

#12 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

09-04-2009 09:58

Smiley Regner IKKE med at komme.. Selvom jeg elsker spillet.

Jeg tror aldrig mine forældre ville køre mig til KBH bare for at spille videospil mod andre xD

Øv Bøv..
0
1ups givet

#13 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

09-04-2009 18:04

@ Abild; Nej, det er skam ikke de dårlige der går videre. Jeg ved ikke med jer andre, men jeg kan skam sagtens spille på Expert eller Hard (dog er jeg ikke nær så god som Jainay), men jeg spiller Beginner i turneringen, netop grundet at jeg dermed har en chance for at gå videre, og jeg forventer at de fleste andre gør det samme. Dermed bliver det jo ikke de dårlige der går videre, da de sikkert ikke kan aktivere Starpower - i hvert fald ikke squeeze.

Og hvis vi jo så er en gruppe mennesker der rent faktisk kan spille spillet der går videre, så er det jo oplagt at alle spiller på Expert i finalen, for netop at undgå at Jainay taber - det er i hvert fald ham der er bedst. Om det så kommer til at betyde noget, finder vi ud af på mandag.
0
1ups givet

#14 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

09-04-2009 22:52

Er Hyperspeed egentlig tilladt?
0
1ups givet

#15 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

10-04-2009 02:52

Efter som at Hyperspeed er en kode og så vidt jeg ved ikke kan vælges blandt individuelle deltagere, men kun hos begge spillere, så må svaret været et nej.
0
1ups givet

#16 - Jainay

Level: 2 (Keese)

10-04-2009 15:33

Når du siger det på den måde Terrificy,,.. Så er jeg virkelig fucking bange nu.
0
1ups givet

#17 - Turbo

Level: 1 (Goomba)

11-12-2009 22:14

Hvornår er det? Jeg er 100% sikker på at jeg kan vinde. Har 40 FC's/100%'s i GH3 og kan sagtens få flere. Jeg er en af de bedste i Danmark og har spillet på expert i 2 år nu =)

Tjek min Youtube hvis i skulle være i tvivl http://www.youtube.com/user/TMTurbomasteRTM


0
1ups givet