N-cast #160: Kan nyt Fire...

N-cast #161: Hænger E3 i...

Dredge udgives til Switch...

Clive 'N' Wrench udgives ...

Theatrhythm Final Bar Lin...

N-club Streams: Uge 5

Se et officielt klip fra ...

GoldenEye 007 kommer til ...

Ny Splatfest i Splatoon 3...

Figment 2: Creed Valley u...

Spil på vej til Switch

Kabel til HDD Wii

Legend of Zelda: Tears of...

Nintendo Direct

Mario Kart Tour

LEGO The Legend Of Zelda

Fire Emblem Engage

Bayonetta 3

Defekt controller

Pokémon Unite

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Harvest Moon: Seeds of Memories annonceret til Wii U

Skrevet af KJ85 - 03-06-2015 15:07

Når man tænker på, at Harvest Moon: The Lost Valley først udgives i Europa her d. 19. juni, så kan det måske komme som en overraskelse, at Natsume allerede nu har annonceret endnu et spil i serien. Førstnævnte har dog været ude i USA længe, så det er tid til nyt, og det næste spil udgives altså blandt andet til Wii U.

Spillet hedder Harvest Moon: Seeds of Memories. På Natsumes officiele forum er det bekræftet, at spillet kommer til Europa, men det er ikke sikkert det bliver til vinter som i USA, og det er stadig ikke meget vi ved om spillet. Det eneste man har vist er nedenstående logo, men mere skulle dukke op i forbindelse med E3.Pressemeddelelsen beskriver spillet som en tilbagevenden til spillets rødder, hvorfor det gerne skulle bringe en følelse af nostalgi gennem old-school gameplay blandet med spændende forandringer.

Spileren bliver stillet til opgave at genetablere en farm og skal blandt andet blive venner med byens beboere for at modtage Seeds of Memories! Disse frø kan åbnes op for på mange måder – blandt andet ved at give beboerne deres favoritting, ved at fange gigantiske fisk, eller ved at opfostre sin første ko – og man udfordres til at samle dem alle.

I dyreafdelingen vender favoritter som køer, får og kyllinger tilbage sammen med en hest, der kan riddes på, og en hund, som man kan have som kæledyr. Der er også et nyt og uventet kæledyr i form af en rødlos, men spørgsmålet er om spilleren kan vende dette vilddyr til en loyal ven.

Med madlavning, fiskeri, madhøst og minedrift skal man som spiller opgradere sit udstyr, for at opnå de bedste ting, og man kommer også til at tage del i forskellige festivaller. Der er selvfølgelig også kærlighed på programmet, så fem skønne mænd og kvinder står klar til at blive din partner, som du kan dele det skønne farmerliv med.

Hvorvidt der er tale om en fysisk udgivelse eller en download-titel vides endnu ikke, men det kommer også til både PC, iOS og Android. Er du interesseret i et Harvest Moon-spil til Wii U?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

04-06-2015 17:24

Jeg kan rigtig godt lide Harvest moon spillene, men har indtil nu kun spillet dem på håndholdte konsoller. Jeg tror egentlig det fungere bedst på en håndholdt konsol, da det er en form for "evigheds spil". Men ville da helt klart give det en chance på Wii u'en også Smiley spændende med 2 nye harvest moon titler om hjørnet
0
1ups givet

#2 - Soren47

Level: 8 (Pirahna Plant)

04-06-2015 17:52

Hvis det kommer fysisk, kunne jeg godt finde på at lade dette være mit første Harvest Moon-spil Smiley
0
1ups givet

#3 - Fumito

Level: 1 (Goomba)

04-06-2015 23:10

Jeg elskede de gamle harvest moon spil, men de sidste mange har været noget bras - det seneste gode spil var vist til game boy advance. Tvivler på, at det her bliver som de gode gamle, men man har lov at håbe Smiley
0
1ups givet