Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Her er de forskellige måder, du kan spille Nintendo Switch på

Skrevet af Zone - 13-01-2017 07:38

Med Nintendo Switch introducerer Nintendo en ny måde at spille hjemmekonsolspil på, og under morgenens præsentation i Tokyo kom firmaets direktør for Hardware-afdelingen nærmere ind på de forskellige måder, som Switch kan spilles på. Det skal vi se nærmere på i denne nyhed, hvor vi også kommer lidt ind på nogle af konsollens funktioner.

TV mode
Først og fremmest kan Switch bruges i det såkaldte TV mode, som er den traditionelle måde at spille konsolspil på, hvilket vi har været vant til i så mange år. Konsollen sættes i dock'en og man kan bruge maskinens udvalg af controllere til at spille spil fra sin sofa, eller hvor man nu spiller fra. Man kan her bruge Switch’ens medfølgende Joy-Con-controllere, som kan sættes i et (også medfølgende) Joy-Con charging grip, eller man kan bruge en Nintendo Switch Pro Controller, som sælges separat. Alle controllere er trådløse.



Table top mode
Den næste, og mere specielle, måde at spille på er table top mode. Her fjerner man konsollen fra dock'en og kan spille videre på den integrerede skærm, som Nintendo Switch besidder. Switch’en placeres på en plan overflade, hvorefter den integrerede støttefod kan slås ud, så konsollen kan stå selv. Joy-Cons kan bruges separat eller siddende i Joy-Con Charging Grip'et. Der kan nu spilles både single player og split-screen multiplayer, men man kan også forbinde sin Switch til andre spilleres Switch-maskiner i et lokalt netværk bestående af op til otte konsoller.



Handheld mode
Den sidste måde du kan spille på minder mere om den måde man er vant til at spille håndholdte maskiner på. I handheld mode sætter du bare den højre og venstre Joy-Con fast på hver sin side af Nintendo Switch-konsollen og kan derefter spille videre, præcis som på dit TV. I portable mode kan du selvfølgelig også forbinde til andre spilleres Nintendo Switch-maskiner.



Alle de forskellige måder at spille på demonstreres desuden i nedenstående video.



Batteriets levetid og opladning
Et spørgsmål, som mange nok har spurgt sig selv, er hvor længe Nintendo Switchs batteri holder, når maskinen er ude af sin dock. Under præsentationen blev det fortalt, at maskinen kan holde alt i mellem 3 og 6 timer på et fuldt opladt batteri, og at det kommer an på det gældende spil. Man kan dog sætte en lader til, mens maskinen er ude af dock'en. Den bruger en USB Type-C lader, som er ved at blive standarden for elektronik i hele verden, så som Smartphones og Tablets.

Touch-skærm
Det blev også bekræftet, at Nintendo Switchs indbyggede skærm er en touch-skærm, hvilket nok ikke er så overraskende. Skærmen vil være en Capacitive Touch-skærm, hvilket betyder at der er mulighed for multi-touch og at man skal bruge sine fingre, til at interagere med skærmen. Nintendo har ellers altid brugt resistive touch-skærme, som fungerer godt til stylus, men som ikke understøtter multi-touch.

Hvad siger du til denne omgang om maskinens funktioner og nogle af de essentielle hardware-dele? Er det noget, der giver dig lyst til at investere i konsollen, eller synes du, at der mangler noget?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

13-01-2017 09:15

Har indsat en video i denne nyhed Smiley
0
1ups givet