N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hjemmeside for Fire Emblem Warriors åbner med info om historien og de første figurer

Skrevet af KJ85 - 01-06-2017 09:51

Som skrevet tidligere på ugen indeholdt denne uges Famitsu afsløringer om Fire Emblem Warriors, der senere på året udgives til Switch og New 3DS, og vanen tro er det på udgivelsesdagen blevet fulgt op med en officiel annoncering. Spillets japanske hjemmeside er blevet åbnet, og her finder vi info om historien og de fire figurer, som også blev afsløret i magasinet.

Om historien og spillets første figurer skrives der følgende på Gematsu:



Den dag var landet Aitoris dækket af det mørkeste mørke. Der var intet varsel, før portene fra den anden verden pludselig dukkede op i det kongelige slot. Kraftfulde monstre strømmede ud ét efter ét og nedtrampede slottets hær.

– Det kongelige slot faldt hurtigt, og langsomt, men sikkert, åd mørket sig ind over landet.

Der er dog stadig håb. De to skygger, der badet i flammer formåede at flygte fra det kongelige slot var Shion og Lian, den afdøde konges børn, og da begyndte skæbnens tråd, spundet af de legendariske helte, endnu engang at spinne…

Bærende Ild-skjoldet, som deres moder gav dem, begynder de to heltes rejse ud i verdenen for at konfrontere det kraftfulde mørke her.


Shion:



Den ældste søn af kongeriget Aitoris’ royale familie. I stedet for at blive konge, længes han efter at blive en ridder, der kæmper ved fronterne, og han forsøger at skubbe status som direkte tronarving over på sin tvillinge- og ældre søster, Lian. Han har en livlig og positiv personlighed, og han er typen, der skrider til handling, før han tænker.








Lian:



Shions tvilling og ældre søster. Hun har en intelligent personlighed, forstår sine egne svagheder, og er pessimistisk omkring at blive tronarving. Hun forsøger at skubbe tronretten over på Shion.








Chrom:



Den flittige og passionerede prins fra Halidom of Ylisse. Han springer modigt i kamp, hvilket har tjent ham den dybeste tillid fra sine allierede. Mens han har en form for ansvar som kongelig, så har han en uforsigtig personlighed og er ikke kyndig på formale begivenheder og samtaler. Hans følgere tiltaler ham ikke med nogen titel, men det har han intet imod.










Marth:



Protagonisten fra det første spil i Fire Emblem-serien og prins af Altea-riget. Han tiltrækker folk, er skabt til at være en leder og beskrives som ”hero of the swarm”. Han har en venlig personlighed og drømmer om en fredfyldt verden, men han fremviser en indre styrke under krig.








Ser de første officielle afsløringer spændende ud, og håber du på at se bestemte figurer afsløret senere?

2
1ups givet

Kommentarer: