Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

MMOexp - Madden 25 Relea...

MMOexp - EA FC 24 TOTS Wa...

MMOexp - Hotfix 25 for Da...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Inchworm Animation udgives i Europa d. 26. april

Skrevet af KJ85 - 19-04-2012 12:17

Så er der godt nyt til alle tegneglade DSi-/3DS-ejere. Et år, eller mere præcist et år og en dag, efter udgivelsen af tegne- og animationsprogrammet Inchworm Animation i USA, er dette stykke DSiWare endelig blevet klar til udgivelse i Europa i næste uge. Således kan dem uden en 3DS måske også få stillet nogle kunstneriske behov kun en uge efter udgivelsen af Colors! 3D, der netop er udgivet i dag.

Inchworm Animation er et program, hvor både amatører og professionelle skulle være i stand til at skabe fantastiske animationer ved brug af programmets værktøjer. Blandt andet kan man male i flere lag, tilføje gennemsigtighed, male med bløde pensler og vælge blandt tusinder af farver. Man kan sågar optage videoer med konsollens kamera og efterfølgende tilføje animationer til videoen.

Da programmet udkom i USA modtog det en masse positiv omtale – blandt andet i anmeldelsen her, der kommer godt rundt om mange af programmets funktioner. I videoen herunder kan du se flere af funktionerne anvendt og på den måde få en bedre idé om programmet er noget for dig, og på programmets officielle hjemmeside kan du finde masser af brugergenererede animationer.


Programmet udgives d. 26. april til en pris på 60 kr. eller 800 Nintendo Points. Således tilhører Inchworm Animation den dyrere del af tilgængelig software på eShoppen. Men hvad siger de tegneglade brugere her på siden? Ser programmet ud til at være noget for jer, eller holder I jer pænt til Colors! 3D eller Flipnote Studio?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

19-04-2012 18:47

I kan ikke finde denne nyhed på andre nyhedssider folkens - faldt selv over info på Nintendos hjemmeside Smiley

Slet ikke nogen,der har noget at sige? Måske nogle tegneinteresserede DSi-ejere?
0
1ups givet

#2 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

19-04-2012 19:52

Det ser fint ud med masser af muligheder, men ved ikke hvorfor jeg ville have det til min håndholdte og ikke bare til PC, hvis man skal lave mere seriøse projekter. Specielt fordi det alligevel koster en pæn sum.
1
1ups givet

#3 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

19-04-2012 20:15

KJ85 skrev:
I kan ikke finde denne nyhed på andre nyhedssider folkens - faldt selv over info på Nintendos hjemmeside Smiley

Slet ikke nogen,der har noget at sige? Måske nogle tegneinteresserede DSi-ejere?



Du gav selv svaret -- andre nyhedssite har ikke bragt denne nyhed, fordi de vidste ingen ville have interesse i den. Næste gang du læser en "nyhed" ingen andre har bragt, er det sikkert ikke uden grund.

0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

19-04-2012 21:41

^ Så når nogen breaker en nyhed er det fordi ingen andre har interesse i den - interessant...
0
1ups givet

#5 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

19-04-2012 22:08

Nej, lige præcis modsat. Hvis et nyhedssite vælger at breake en nyhed, er det fordi andre (dvs. læsere) har interesse i den.

Ingen (udover dig) har tilsyneladende gidet/valgt at bringe denne nyhed -- sikkert fordi alle (undtagen dig) har vurderet den besad ufattelig ringe (eller slet ingen) nyhedsværdi.

Afslutningsvis er jeg helt enig med Pebling Smiley
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

20-04-2012 00:56

@Villy: Hvad er det lige du ikke forstår i denne sammenhæng? Det jeg skriver er jo, at nogen skal være de første til at bringe en nyhed - med andre ord breake den..

Du kan nu iøvrigt også finde nyheden her på nintendoeverything - er ked af, at jeg bragte den inden der var udsendt noget PR Smiley
1
1ups givet

#7 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

20-04-2012 01:03

Jeg tror jeg springer det over og venter på Flipnote Memo, selvom det ser ud til at kunne en del.
Det er forresten enormt længe siden man har hørt noget til Flipnote Memo. Sidst jeg hørte noget, var da de afkræftede at SwapNote/Letterbox udkom i stedet for Flipnote.
0
1ups givet

#8 - Birks

Level: 13 (Baby Dodongo)

20-04-2012 17:21

@KJ85

Hvad er det du ikke forstår i denne sammenhæng? Jeg skriver netop, at før et site gider at breake en nyhed, skal den besidde en vis nyhedsværdi, hvilket denne tydeligvis ikke gør. Andre nyhedssites (med lidt bedre filtre?) har åbenbart ikke pålagt nyheden nok værdi til at publicere den (præcis ligesom Ekstrabladet dagligt publicerer 200 ligegyldige historier som ingen konkurrenter kunne drømme om at bringe). Btw - samtlige andre sites jeg har kunnet google nyheden frem på har alle haft 0 brugerkommentarer (=ingen interesse) samt bestået af 2-3 linjer + en pressemeddelse. Du skaber i den grad en storm i et glas vand ved at knalde ikke færre end 246 ord op om det (igen, kontra 2-3 linjer på andre sites).

Se på brugerkommentarene her til nyheden. Nærstudér salgstallene når de kommer osv. osv. At dette spil bliver et udpræget nicheprodukt som meget få (læs: ingen herinde) vil have interesse i, tror jeg vi roligt kan konkludere (hvorfor det at bringe nyheden her er meningsløst).

Du skriver generelt for meget bras her på N-club. Ydermere går du alt for meget op i 1-ups (jf. dine kommentarer i andre tråde/nyheder) -- 1-ups som 13-15 årige er herrer over.

Er du virkelig 27?
0
1ups givet