Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Indtryk fra Switch-event: ARMS

Skrevet af JOEP - 07-02-2017 22:13

N-club sendte i fredags tre gæve gutter af sted mod Sverige for at deltage på Bergsalas pre-launch event. Niklas, Patrick og Jakob brugte en hel eftermiddag på at afprøve de forskellige spil på maskinen, og de har lidt efter lidt skrevet indtrykkene ned for hvert spil. Udover dette er der også blevet optaget en video-blog med deres samlede indtryk i løbet af dagen. Den kan du se her.

I dette indlæg med indtryk skal du høre, hvad vi synes om spillet ARMS:

Jakob
Der var kø til at prøve ARMS, men med god grund. Spillet er en videreudvikling af Wii Sports boksning, som til tider fungerede, men for det meste bare var en demonstration af, hvad der kunne ske. I ARMS indtog jeg rollen som en robot-kæmper med lange arme, og jeg skulle så slå min modstander ud i en 1-vs-1-kamp. Efter en hurtig introduktion blev vi smidt i kamp, og det blev hurtigt hektisk. Kontrollen fungerede helt fint, der var altid styr på, hvad jeg ville lave, og den var simpel nok til, at det hurtigt kom ind på lystavlen. Det lader til, at der er en god dybde i spillet. Hvis motion controls ikke lige er dig, kan du også spille med en almindelig controller, men det havde vi ikke mulighed for at afprøve her. Jeg kunne godt se mig selv eje dette spil, hvis der viser sig at være den dybde, der umiddelbart så ud til at være.


Niklas
ARMS var et af de spil jeg så allermest frem til at prøve til eventet. Det ser nemlig helt fantastisk sjovt ud, og det var det faktisk også. Men spillet er langt fra så nemt som det måske ser ud, og det er altså ikke fordi styringen er dårlig eller noget, men der er bare så mange ting man kan, hvilket gør at man ikke bliver en mester første gang man spiller. Joycon-controllerne kommer til deres fulde ret i dette spil, hvor alt lige fra Gyro til HD Rumble bliver sat i brug. Joycons giver spilleren mulighed for intuitivt at bevæge sig, parere og slå imod sin modstander, mens trigger-knapperne bliver brugt til at hoppe og undvige. Udfordringen ligger i at man har en live modstander, hvis slag og grabs man skal forudsige eller reagere på. Yderligere tager det noget tid at få et godt feel for hvordan man laver vinklede slag, men alle disse aspekter er kun med til at gøre spillet endnu dybere end først antaget. De forskellige karakterer har samtidig forskellige parametre og specielle evner der gør at de føles forskellige fra hinanden. Det er klart et spil jeg personligt skal eje.


Patrick
Da Nintendo første gang fremviste ARMS syntes jeg, at det så lidt fjollet ud. Det synes jeg faktisk stadig. Jeg har aldrig været den store fan af kampspil som Tekken, Street Fighter, Mortal Kombat og lignende, men da jeg fik muligheden for at prøve ARMS, tog jeg naturligvis chancen. Det var kun en enkelt kamp, jeg spillede, så jeg fik ikke dannet mig et fuldt indtryk af det. Men controls var nemme at finde ud af, selvom jeg dog synes, det er mærkeligt at bruge trigger-knapperne i stedet for “bumperne”, som virkede mere intuitivt for mig. Det resulterede i, at jeg fik trykket på de forkerte knapper gentagende gange.
ARMS er dybere end man tror, men personligt springer jeg det over, da genren ikke siger mig så meget. Måske Niklas kan overbevise mig, når spillet er udkommet, så jeg kan prøve mere end én kamp.


Du kan se drengenes oplevelser med spillet her:



Hvis du har spørgsmål, som ikke blev besvaret i ovenstående indtryk, så stil dem endelig i kommentarfeltet herunder!

1
1ups givet

Kommentarer: