N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Indtryk fra Switch-event: Snipperclips

Skrevet af JOEP - 07-02-2017 22:23

N-club sendte i fredags tre gæve gutter af sted mod Sverige for at deltage på Bergsalas pre-launch event. Niklas, Patrick og Jakob brugte en hel eftermiddag på at afprøve de forskellige spil på maskinen, og de har lidt efter lidt skrevet indtrykkene ned for hvert spil. Udover dette er der også blevet optaget en video-blog med deres samlede indtryk i løbet af dagen. Den kan du se her.

Her skal du høre, hvad vi synes om spillet Snipperclips:

Niklas
Siden jeg første gang så Snipperclips i aktion, under en af Nintendos Tree House Streams, har jeg været forelsket i det. Spillet er endnu sjovere selv at spille end at se på det. Normalt er jeg ikke så vild med puzzle-spil, men Snipperclips har en charme og en underlig praktisk tilgang der tiltaler mig. Figurernes ansigsudtryk, der er alt fra skøre til tilnærmelsesvist perverse, er med til at gøre spillet endnu sjovere og friheden til at ‘skære’ din partner fra hinanden er også overraskende tilfredsstillende. Spillets design er så umiddelbart og inviterer til så mange forskellige løsninger, der gør at man bare vil fodres med flere og flere puzzles. Desværre var der ikke så mange puzzles i demoen, men det har overbevist mig om at det skal købes, dagen det udkommer. Kommunikation mellem parterne er dog nøglen til at sejre og spillet kan derfor ændre sig markant i forhold til den person man spiller det med.


Patrick
Mens Niklas fortæller om at være forelsket i spillet, er jeg ikke helt oppe omkring samme niveau af hype. Jo jo, det ser vildt fedt ud og har tonsvis af charme, ikke mindst på grund af ansigtsudtrykkene. Men selvom jeg så frem til at prøve Snipperclips, var det ikke øverst på min ønskeliste.

Efter at have prøvet demoen, er jeg fuldkommen overbevist om, at jeg skal have det. Vi ved intet om prissætningen, men vi ved, at det bliver en eShop Only-titel, hvilket som oftest betyder en ret lav pris, hvilket jeg har det rigtig godt med. Demoen havde, som Niklas skriver, ikke så mange puzzles, og faktisk havde vi set alle puzzles i Tree House-streamen. Derfor var de ikke så udfordrende. Men man fik en god føling med spillets controls. Det er nemt at styre. Man går fra side til side, man kan hoppe, rotere sin krop og klippe i sin modstander. Desuden kan man “undo” et klip, hvis den anden spiller fik klippet forkert. Det er nemt og det virker bare perfekt og overbevisende.

Da vi havde spillet demoen, havde jeg svært ved at undgå at fornemme en snært af den forelskelse, som Niklas beskriver. Needless to say, jeg skal have det.


Du kan se drengenes oplevelser med spillet her:



Hvis du har spørgsmål, som ikke blev besvaret i ovenstående indtryk, så stil dem endelig i kommentarfeltet herunder!

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

07-02-2017 22:36

Fik I noget indtryk af, hvordan puzzles med 1 person fungerer? Eller 3-4? Så vidt jeg ved har vi kun set 2 spillere, men spillet skulle understøtte 1-4.
1
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

08-02-2017 07:41

^Nope. Desværre. Det var også noget, jeg var interesseret i, men de havde kun en 2-player-demo, så vidt jeg kunne se.
0
1ups givet