Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Info og billeder fra Treasure Island Z

Skrevet af Zøvnig - 15-04-2007 11:35

Nyheden her er et par dage gammel men vi synes ikke i skal snydes for den alligevel da vi har en masse info om spillet til dig. Treasure Island Z er et såkaldt puzzle-adventure spil og kan vel bedst beskrives som en blanding mellem gode gamle Monkey Island og Nintendos eget The Legend of Zelda: The Wind Waker. Rent grafisk er hele spillet cel-shaded og skulle byde på samme imponerende detalje rigdom som Wind Waker.

I spillet spiller du Zack som er på vej til at blive en af de bedste pirater i verden. I starten af spillet flyver han igennem luften med sit piratskib indtil skibet bliver skudt ned. Han lander sikkert på øen under sig og her begiver han sig ud på eventyr. Dels for at score sig en masse skatte og dels fordi han møder en gammel forbandet pirat, der har brug for hans hjælp. Herfra udvikler spillet sig igennem 7 større verdener med over 20 mindre områder i man kan tage på opdagelse i. Capcom lover så dybt et spil at vi skal regne med et spil der tager hen imod de 40 timer at komme igennem

Spiller er iøvrigt eksklusivt til Wii og gør virkelig brug af Wiimoten. Først og fremmest er puzzle elementet spillet vigtigste. Og når du skal løse de puzzles der dukker op er det op til dig selv at udforske hvordan Wiimoten skal bruges i de enkelte situationer. Det skal siges med det samme at dette heller ikke er et spil for nye spillere selvom grafikken har den stil som den har. Spillet kræver noget af spilleren og kikser man en challenge ja så dør Zack og du må starter den enkelte challenge forfra igen. Og flere af disse tage i forvejen 10-20min at genemføre og enkelte helt op til et par timer. Så her er ingen kære mor i den forbindelse. Spil ordenligt og brug hovedet eller bliv straffet. Det er længe siden vi sidst har set et spil der nærmest gør en dyd ud af rent faktisk af udfordre spilleren.

Herunder har vi en masse screenshots fra spillet og vi vil herfra håbe at Capcom virkelig kan leve op til de forventninger der ligger til et spil af denne type.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Vaelte

Level: 1 (Goomba)

15-04-2007 17:36

Det ser jo lovende ud, men man kan jo frygte, at det bliver endnu et af de der lovende spil, som man så vælger at sende på gaden, inden det er helt godt.
0
1ups givet

#2 - Mecha_tails

Level: 2 (Keese)

15-04-2007 21:00

Kids game for you Smiley
0
1ups givet