LEGO Bricktales annoncere...

Wave Race 64 er næste N6...

Lanceringstrailer for Two...

Husk Gamescom fra 24. aug...

N-club Streams: Uge 33

Multiplayer-spil kommer p...

Trailer for Pac-Man World...

Lanceringstrailer for Cul...

Figurtrailere udsendt for...

Nyt fra Splatoon 3 udgive...

Splatoon 3

Fortnite

Spil på vej til Switch

Pokémon Unite

Switch Online

LOL tråden (Video, bille...

Film med videospilsrefere...

Switch Friend Codes

Danske retro forhandlere

Xenoblade Chronicles 3

Original autentisk ubrugt...

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Info om Disney Infinity 3.0 lækket – snarlig annoncering uundgåelig

Skrevet af KJ85 - 01-05-2015 11:50

Toys-to-Life-markedet er kommet for at blive, og med den nylige annoncering af LEGO Dimensions, så bliver der tryk på dette efterår, for der vil selvfølgelig også komme nyt Skylanders og Disney Infinity. Sidstnævnte er nu blevet ramt af hele to læk siden d. 19. april, og det synes umuligt for Disney at holde annonceringen tilbage meget længere.

I går satte den tyske detailhandler, Saturn, startsættet til salg på sin hjemmeside, og vi ved derfor allerede nu, at Star Wars kommer i fokus, og spillet skulle gerne udkomme til Wii U. Startsættet til Disney Infinity 3.0 kan ses på billedet herunder, og det indeholder alstå et Star Wars Play Set samt de to figurer, Anakin Skywalker og Ahsok Tano.På æsken ses desuden Darth Vader, Yoda, Obi-Wan Kenobi, Princess Leia, R2-D2 og C-3PO, så det spekuleres i, at de alle bliver spilbare figurer i spillet.

Disney var hurtigt ude og bede diverse sider om at fjerne informationen om denne æske, men på Twitter mere end hinter de, at den er god nok, ved at bringe et klassisk Star Wars-citat på tysk.


Lækket fra d. 19. april afslører desuden 11 af de figurer, der skulle blive spilbare i det nye spils Toy Box, og det drejer sig som klassiske versioner af Mickey og Minnie Mouse, Mulan, Olaf fra Frozen, Sam Flynn og Quorra fra Tron: Legacy og fem karakterer, Joy, Sadness, Fear, Anger og Disgust, fra den kommende Disney Pixar-film, Inside Out. De kan alle ses på billedet herunder, og er nok det de kalder Disney Originals.Med to læk på mindre end to uger, så bliver Disney næsten nødt til at komme med annonceringen snart, og noget kunne tyde på, at den kommer på tirsdag – i hvert fald kommer der en speciel episode af Disney Infinity Toy Box TV, som er et officielt community-indslag fra Disney.

Fra den tyske detailhandler kender vi i øvrigt også en potentiel udgivelsesdato for Disney Infinity 3.0, og den lyder d. 20. august i Europa. Nu er det blot at vente og se, hvor mange ting, der stemmer, når den officielle annoncering falder.

Regner du med at al det lækkede info er lige på kornet, og har du planer om at investere i Disney Infinity 3.0?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

01-05-2015 12:05

Jeg kunne godt finde på at prøve Infinity for første gang, men jeg gider ikke investere i figurer, så det bliver noget med starterpakken, og hvis det er interessant, så køber jeg måske en ekstra figur, da jeg hader Anakin Skywalker, og jeg ikke ved hvem pokker den anden er, udover jeg kan huske hende fra 3'eren hvor hun bliver godt og grundigt tæsket af Palpatine.
0
1ups givet

#2 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

01-05-2015 13:23

Synes de har valgt at køre drenge tema på de disney infinity spil. Sidst Marvel, og nu starwars -.-' men kæresten virker stærkt begejstret. Bliver dog ikke noget jeg gider, så det må han spille alene på min wii u Smiley

Holder mig til skylanders Smiley
0
1ups givet

#3 - stander

Level: 7 (Korok)

01-05-2015 23:05

Så tro sku jeg hoppe med på vogen ,hvis det bliver med star Wars
0
1ups givet

#4 - Emil959j

Level: 6 (Cucco)

02-05-2015 12:09

er det bare mig eller bliver Disney infindety mere og mere mærkeligt for vær update :/
0
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

02-05-2015 13:04

^De sørger såmænd bare for at udnytte alt det de efterhånden har licenserne/rettighederne til, så helt mærkelig er det ikke. Jeg kan dog heller ikke lade være med at tænke, hvor populært det egentlig kunne blive, hvis de i stedet fokuserede på nogle Play Sets med nogle af klassikerne - eksempelvis et sæt med fokus på Andeby..

Det kan selvfølgelig nå at blive annonceret endnu, så nu må vi se, hvornår den officielle udmeldelse kommer..
0
1ups givet

#6 - stander

Level: 7 (Korok)

04-05-2015 10:32

Og håbe det kommer til Wii u også .
0
1ups givet

#7 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

04-05-2015 10:57

KJ85 skrev:
Jeg kan dog heller ikke lade være med at tænke, hvor populært det egentlig kunne blive, hvis de i stedet fokuserede på nogle Play Sets med nogle af klassikerne - eksempelvis et sæt med fokus på Andeby..Hvorfor skulle Andeby dog gøre det mere populært? Ved børn overhovedet hvad det er? Ville det ikke være ligeså effektivt med Nøddepatruljen?

0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-05-2015 12:20

^Måske, men der bliver nu altså stadig solgt en del Anders And-blade.. Jeg tænker bare Play Sets med noget klassisk Disney, men det er selvfølgelig nemmest at spinde guld på noget, der er aktuelt, så jeg forstår såmænd godt Disneys valg.

Jeg ved ikke helt, hvad man skal forvente af Play Sets denne gang.

Infinity:
- Pirates of the Caribbean
- The Incredibles
- Monsters Inc.
- Cars
- Toy Story
- The Lone Ranger

Infinity 2.0:
- The Avengers
- Spider-Man
- Guardians of the Galaxy

Infinity 3.0:
- Star Wars
- Star Wars
- Mere Star Wars?


1
1ups givet

#9 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

04-05-2015 13:53

Hmm... Man kunne vel godt forvente, at de begyndte at tage fra de klassiske film så. Men ja, jeg kan godt se, at det virker lidt tyndt. Jeg har ikke meget erfaring med Infinity, så jeg ved virkelig ikke, hvad der ville passe til spillet.
2
1ups givet

#10 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-05-2015 14:02

Jeg har heller ikke spillet nogle af dem, så jeg kender heller ikke helt styrkerne ved spillene. Man må næsten formode, at Play Sets i 2.0 gav adgang til større "Story Modes" end dem i det første, når man sammenligner på antal - ellers er det da lidt fladt for dem, der ikke gider Toy Box'en.

De vil nok godt kunne lave Play Sets baseret på forskellige Star Wars-film eller -tegneserier til 3.0, men lad os nu se, hvad de annoncerer..
1
1ups givet