Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Information om DLC til Fire Emblem Fates udgivet - se interviews med udviklerne

Skrevet af JOEP - 28-04-2016 15:12

På investor-mødet i morges afslørede Nintendo, at det nyeste skud på stammen i Fire Emblem-serien i USA har solgt 500.000 eksemplarer uden at tage højde for digitale køb, hvor den anden version af spillet ses som DLC. Men os i Europa har måttet vente i månedsvis på udgivelsen af de to nye spil i serien. Nu er tiden omsider ved at komme, de to spil udgives nemlig fredag d. 20. maj.

Allerede inden udgivelsen af spillet var det gjort klart, at det ville indeholde DLC, hvoraf den største pakke ville være det tredje spil, Revelations, der udkommer digitalt få uger efter udgivelsen 20. maj - Revelations vil kunne købes separat d. 9. juni. I en pressemeddelelse udsendt af Begsala står følgende om blandt andet det første øvrige DLC til spillet.

29. april 2016 – I Fire Emblem Fates, som udkommer til Nintendo 3DS den 20. maj, står to nationer over for en krig og du må tage et vigtigt valg! Du kan enten vælge ”Hoshido”, der byder på en mere traditionel oplevelse eller ”Nohr”, der indebærer en mere kompleks og udfordrende handling. Eller noget helt andet, for du kommer til at kunne tage en tredje vej i Fire Emblem Fates. Hos forhandlerne vil du kunne vælge mellem Fire Emblem Fates: Birthright, Fire Emblem Fates: Conquest eller samlerudgaven Fire Emblem Fates: Special Edition, der indeholder både Fire Emblem Fates: Birthright, Fire Emblem Fates: Conquest og desuden et tredje eventyr Fire Emblem Fates: Revelation. I Special Edition indgår også en flot Artbook samt en plakat.

Vil du have endnu mere indhold, vil du kunne købe DLC i form af Fire Emblem Fates Map Pack 1, som indeholder nyt indhold, der uddeles gradvist fra releasen og frem til juli. I alt elleve kort med nye udfordringer. Vær opmærksom på, at du skal have gennemført kapitel 6 i Fire Emblem Fates, inden du kan låse op for DLC. Herudover vil du kunne købe yderligere DLC til juli, som går under navnet Map Pack 2, der indeholder seks kort. Du kommer med andre ord ikke til at gå ned på Fire Emblem Fates hele sommeren!

For første gang nogensinde i et Fire Emblem-spil er det din formbare avatar, som spiller hovedrollen i eventyret. Du har en armé af riddere, magikere, bueskytter og meget andet under din kommando. Hver enhed og våben har sine styrker og svagheder, så det gælder om at tænke strategisk. Du kan få hjælp fra dine allierede på slagmarken, så det er vigtigt at opbygge relationer. Jo nærmere du står dine allierede, desto mere vil de hjælpe dig.

Uanset hvilken vej du vælger, byder den på unikke oplevelser og udfordringer. Du vil opleve, at den strategi som fungerer i Conquest, ikke fungerer lige så godt i Birthright og vice versa.

Har du amiibo-figurerne Ike, Lucina, Marth og Robin, vil du kunne bruge dem i disse spil. Bemærk venligst, at du også skal have tilbehøret NFC Reader, hvis ikke du har et New Nintendo 3DS-system, hvor NFC-funktionen er indbygget.


Hvad der ikke fremhæves i Bergsalas pressemeddelelse, det er, at det muligt at opnå 10 % rabat på køb af spillet over eShop, hvis du bruger 20 Gold Points på My Nintendo og køber det mellem 20. maj og 16. juli. Køber du spillet over eShop vil du desuden modtage det gratis 3DS-tema Two Kingdoms.

I dag har Nintendo desuden via deres Youtube-kanal udgivet to videoer om spillene, hvor udviklerne fortæller om de beslutninger, de har truffet under udviklingen af spillet, og hvordan de tolker historien i spillene.

Den første video er omkring Birthright og ses herunder:



Den anden video er naturligvis omkring Conquest:



Der er (endnu?) ikke nogen video omkring Revelations, der er det tredje spil, hvor man ikke spiller som en af de to familier i de andre spil, men derimod en figur udenfor krigen mellem de to klaner.

Hvilken side vælger du d. 20. maj?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

28-04-2016 19:42

En lille rettelse til nyheden: Revelations udgives først nogle uger senere - det er kun i den der pakke med alle tre udgaver, at det kan købes fra d. 20. maj.
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

28-04-2016 22:22

Der var åbenbart kommet en pressemeddelse, som KJ lige gjorde opmærksom på. Indholdet heri er indsat i nyheden. Smiley
1
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

29-04-2016 17:02

Bergsala var lidt sent på den med pressemeddelelse, for den er først kommet i dag. Jeg har indsat den for en god ordens skyld.
0
1ups givet