N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ingen prisnedskæringer

Skrevet af Lukas Skywalker - 20-11-2008 14:13

Nu da DS Lite og Wii har været ude i et godt stykke tid, og med DSi allerede udgivet i Japan, kunne det nemt tænkes at prisen på begge førstnævnte ville sænkes.

Microsoft har sænket prisen på deres Xbox adskillige gange, og det er derfor nu sådan, at Xbox'en koster mindre end Wii'en, alt efter hvilken version man tager selvfølgelig.

Dette lader dog til at prelle af på Nintendo, da en nylig udtalelse fra Reggie Fils-Aime lød:

"På et tidspunkt vil vi nu nok ændre i prisen. Men vi er slet ikke engang tæt på det tidspunkt lige nu."


Wii'ens vejledende salgspris herhjemme i danmark er 2200,- og har været det siden 8. december 2006 hvor den blev udgivet, her i Danmark.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Rechain

Level: 8 (Pirahna Plant)

20-11-2008 15:52

Hvorfor ændre prisen hvis den sælger? Den topper jo i salget Smiley

/Rechain
0
1ups givet

#2 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

20-11-2008 16:15

helt enig, hvorfor sætte prisen ned, de har jo svært ved af lave nok af dem i forvejen
0
1ups givet

#3 - Rotjen

Level: 1 (Goomba)

20-11-2008 18:45

Men nu er det jo ikke fordi at Nintendo er fattige lige for tiden xD

-Rotjen,,
0
1ups givet

#4 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

20-11-2008 18:59

Tror Nintendo kan bruge alle de penge de kan skrabe ind for tiden.. De har brugt kassen på nyudvikling og med GCens fiasko og generelt nogle hårde år inden Wii kom så kan jeg godt unde dem det Smiley
0
1ups givet

#5 - The Terminator

Level: 1 (Goomba)

20-11-2008 19:22

Det går godt for nintendo hvertfaldSmiley

Jeg synes de penge det koster at købe en DS Lite er det værd,
og sådan er det nok også med WiiSmiley
0
1ups givet

#6 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

20-11-2008 22:27

Tuxx jeg tro der er noget du har misforståret med GC, den var ikke en fiasko, ikke øknomisk, nintendo hade overskud på den, ikke et dårlig et, men heller ikke wii størrelse.
faktisk hade den det beste indtægt iforhold til udgiften på den af den generation af konsoler.
0
1ups givet

#7 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

21-11-2008 00:35

MegaGame tror ikke jeg har misforstået det. Den var en fiasko sammenlignet med PS2 fx.

Og Nintendo har mig bekendt kørt med et så dundrende underskud at hvis ikke Wii'en blev en succes så kunne man vinke farvel til Nintendo som brand.

Jeg har ikke nogle kilder, men hvis du mener jeg igen har misforstået det ser jeg gerne noget der kan bakke det op så vi kan få alle misforståelse fejet af banen.

Beklager hvis jeg sagde noget ondt om Nintendo... Smiley
0
1ups givet

#8 - Rechain

Level: 8 (Pirahna Plant)

21-11-2008 06:30

GC var ik en fiasko som sådan. Kun lidt fordi der allerede var PS2 og Xbox som kunne det samme. Der var bare ik plads til en 3 konsol der kunne det samme Smiley derfor gik det ned af bakke. PS2 tog det hele, Xbox lidt og GC røg ud.

/Rechain
0
1ups givet

#9 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

21-11-2008 07:57

Jeg er godt klar over at GC'en ikke er en fiasko i den forstand.. maskinen er jo fed osv. Men det ændrer stadig ikke på den solgte "af lort". Derfor er den en fiasko. Men jeg ved godt det skærer i ægte Nintendo folks hjerter at jeg skriver den var en fiasko, men det er jo sådan det var/er uanset hvor meget eller lidt man kan lide maskinen?


0
1ups givet

#10 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

21-11-2008 08:19

TuXX, jeg er sådan set ligeglad om du skriver dårlig om nintendo, det er jo din holding og den har du ret til.
Men af tro af Nintendo gik ned vist wii ikke solgt godt er forkert, deres GB/DS salg med spil til er/var mere end nok til holde dem i live.

Nintendo var dem der hade størst profit i %, alså lad os sige du invitster 10K, mens en anden 1M, du få 20K tilbage, mens den anden for 1,5M, du har en profit på 100%, mens den anden har 50%
den anden fik mest i alt, men du fik mest for dine penge.
0
1ups givet

#11 - PriCorp

Level: 1 (Goomba)

21-11-2008 08:41

Det er rigtigt at GameCuben kom sidst med hensyn til salg - den var efter den gamle Xbox med ca. 3millioner solgte enheder på globalt plan, men derfor har den, som MegaGame skriver, jo ikke nødvendigvis været en økonomisk fiasko for Nintendo... De har endnu aldrig solgt en konsol med tab, hvilket de to andre producenter gjorde, så Nintendo har jo tjent penge på hver eneste solgte GameCube!
Målt økonomisk er MS langt mest fail! De "købte sig ind på markedet" ved at sælge Xboxen med et tab, og MS gjorde op at de havde mistet godt og vel 3 milliarder dollars i slutningen af 6. generation...
0
1ups givet

#12 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

21-11-2008 12:51

Megagame det er godt du er ligeglad, men det er der andre der ikke er - der er bare nogen der straks er på mærkerne så snart der skrives noget negativt om Nintendo. Det virker næsten som om det er helligbrøde..

Jeg ELSKER Nintendo.. synes det er et af tidens fedeste brands og de har efter min mening lavet nogle af de fedeste konsoller igennem tiderne og gør det stadig - især deres games er fede. Så det er da ikke fordi jeg synes det ville have været fedt hvis de havde måtte dreje nøglen.. tro endelig ikke det!

Jeg kan ikke huske om det var herinde jeg læste det eller hvor det var, men det var tydeligt at hvis ikke Wii var blevet så stor så kunne vi højst sansynligt have sagt farvel til Nintendo.

Som skrevet tidligere så har jeg ingen kilder, det var noget jeg løst havde læst for en rum tid siden - det lader også til at I heller ikke har noget mere solidt at diske op med Smiley så det må blive ord mod ord indtil da Smiley
0
1ups givet

#13 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

21-11-2008 15:51

Sagt på en anden måde: Jeg siger ikke jeg har ret og jeg siger heller ikke du/I har uret. Men jeg vælger at tro på hvad jeg læste indtil det modsatte er bevist.
0
1ups givet

#14 - Kanin

Level: 23 (Skree)

21-11-2008 17:31

Jeg ved ikke hvor du har læst det... Men Nintendo er og har været en af de spilproducenter med det største succes overhovedet... At Gamecuben solgte "dårligere end konkurrenterne", ændre ikke på det store... Gameboy samt Pokémon har solgt så meget og fortsætter stadig at Nintendo nok skulle overleve en lunken omgang stationær konsol.

Mange fans frygtede i sin tid for om Nintendo ville fortsætte - faktum var bare det stik modsatte. Nintedo har altid ligget godt på salgstallene.... Man skal ikke kun fokusere på én platform, men alle de har i om løb - samt spil Smiley
0
1ups givet

#15 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

21-11-2008 20:45

TuXX jeg tro du har læst det fra andre bruger, da jeg tit har set herinde bruger der har sagt af nintendo var tæt på af gå fallit, viser bare hvor lidt folk undersøger før de siger ting.
0
1ups givet

#16 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

22-11-2008 00:05

Jeg husker det ikke. Men det vil da kun glæde mig hvis jeg tager fejl. Nintendo har bare noget sjæl som de andre IMHO ikke har og ikke får.
0
1ups givet

#17 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

22-11-2008 00:19

Tuxx det har jeg også læst.. altså det det med hvis Wii og DS blev en salgsfiasko kunne vi sige farvel og tak til Nintendo. De var NØDT til at få fat i casuasl spillerne for overlevelse.
For mig var Gamecuben vinderen i sidste generation, langt de bedste spil. GC kom før Xboxen
0
1ups givet

#18 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

22-11-2008 00:22

Nintendos nuværende præsident, Satoru Iwata, har i et nyt interview med den tyske spilside, spiegel.de, afsløret nogle ganske interessante detaljer vedrørende Nintendos situation før denne generation, hvor firmaet var inde i en større krise. Iwata betegner således situationen før den nuværende generation som en langsom død for firmaet.

"I was sure that if we continued down the path in which we were heading, Nintendo would have died a slow death. At that time the market had been in decline for six years -- not only for Nintendo, but for the games industry in Japan as a whole. So we had to change things and attract new customers."
Satoru Iwata, der blev præsident for Nintendo i 2002, vidste, at der var brug for helt ekstreme ændringer for, at firmaet kunne vende skuden, og igen blive det storslåede firma, det engang var. Han indrømmer dog, at det gik hurtigere end forventet, og at han også satsede sit eget job.

"I was lucky that it worked so fast. For a long time I was not sure what would happen first: Would success come or would I get fired?"
Den nuværende succes er dog ikke kommet uden en pris, og Nintendo er i øjeblikket under hård kritik fra fans, der kræver flere titler henvendt til firmaets core-spilleren. Iwata lovede overfor Spiegel.de, at vi inden længe ser titler til dette publikum.
0
1ups givet

#19 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

22-11-2008 11:51

selvfølig skulle DS eller Wii sælge, man er jo nød til af have overskud Smiley
De var bare ikke økonomisk problemmer pågrund af GC eller GBA.
Men DS var jo aldrede stort set en succe da Wii udkom.
0
1ups givet

#20 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

22-11-2008 12:39

chessr tak for citat - det kunne tyde på det ikke var heelt forkert det jeg skrev så Smiley

Det hjælper jo ikke noget at GC m.fl. har givet overskud på hver solgt konsol hvis der ikke bliver solgt nok!
0
1ups givet

#21 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

22-11-2008 15:47

der blev solgt nok, der var overskud, der var bare en tendens af der blev solgt mindre og mindre, så vist wii ikke hade været en succe, så var hjemmekonsol fra nintendo nok stoppet med af udekomme om 2-3 konsolserier, så ville de nok bare været blevet på pokemon og håndholdt.

så grunden til ikke af sætte prisen ned har ikke noget med af gøre af de har et underskud der skal dækkes ind, men af de er et firma som alle andre, de skal tjerne penge, og der er nok efterspørgelse(lige for af komme on topic igen)
0
1ups givet

#22 - TuXX

Level: 1 (Goomba)

22-11-2008 18:05

Selvfølgelig sætter de ikke prisen ned så længe det sælger som varmt brød. Det var heller ikke hvad jeg skrev - men du kan være sikker på at hver en krone de får ind luner godt...

Hvis der blev solgt nok hvorfor var firmaet så i krise? Jeg mener der ikke blev solgt nok.

Hvad nytter det jeg har 100,- i overskud når måneden er omme hvis jeg har brug for 1000,- for at leve? Hvad nytter det at Nintendo havde overskud med de få antal konsoller de solgte når de havde brug for pænt flere solgte stk for at dække deres omkostninger?

Jeg kan ikke rigtig se hvad der er at være i tvivl om - økonomiske problemer = ikke nok indtjening i forhold til udgifterne.

Og så er vi tilbage til hvad jeg skrev i starten - GC'en var en "fiasko". Ikke set med os gamers øjne hvor vi jo havde en super cool konsol med fede spil, men set med Nintendo som bare ikke fik solgt nok til at "vinde" over MS og SONY.
0
1ups givet